Первая лига Перша ліга 2021/22. 5 тур. «SkyUp» став одноосібним лідером, «Любарт» завершує перше коло на передостанньому місціПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 13. Когда голы не в радостьИталияИталия-2021/22. Тур 10. Десятая победа «Падуи» и неудачный дебют Кайо ЖуниораИспанияИспания-2021/22. Тур 8. «Барса» выходит в единоличные лидерыЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 2 тур. Гольова перестрілка в Хмельницькому і поразки дебютантокЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 13 тур. «Ураган» відпускає конкурентівБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 10. LIVE!Футзал в миреІрина Дубицька та Анастасія Кліпаченко продовжать кар’єру в кувейтській «Аль-Сальмії»Женский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 2 тур. «Легіон-Університет» (Луцьк) – «Новий Львів» (Львів). АнонсЛига чемпионов УЕФАЭлитный раунд Лиги чемпионов УЕФА начинается 1 декабряРоссияСуперлига-2021/22. Тур 6. LIVE!Женский футзалДмитро Голоскоков: «Готується серйозний проєкт щодо проведення жіночих змагань серед університетських команд»Первая лига Морено: «Приємно знову повернутися до України»ИталияКайо Жуниор перебирается в ИталиюЭкстра-лига«ХІТ» – «VIVA CUP»: історія особистих протистояньЧеркаси приймуть Матч зірок-2021Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 13: анонсПервая лига Перша ліга 2021/22. Захід. 5 тур. Славута – Любарт. АнонсБеларусьДмитрий Лось: «Нам не хватает этих вещей: характера, реализации, уверенности»Бразилия54-річний Баже хоче, щоб його визнали найстарішим футзалістом у світі

Favbet Кубок України 2020/21. 1/2 фіналу. Анонс

У п’ятницю у легкоатлетичному манежі СумДУ відбудуться півфінальні матчі Кубку України.


“Моноліт-Viva Cup” – “Продексім” 13.00

Першими на майданчик у Сумах вийде, напевно, головний фаворит турніру та новачок нинішнього сезону Екстра-ліги харківський “Моноліт-Viva Cup”.

Для харків’ян нинішній сезон, перший після повернення у великий футзал, уже можна назвати вдалим. Підопечні Романа Перадзе вийшли в плей-оф Екстра-ліги, де уже встигли поступитися івано-франківського “Урагану” та вийшли до “Фіналу чотирьох”. А тут, як це не банально звучить, шанси будуть у кожної із команд.

Наразі невідомо, чи зможе зіграти у вирішальній стадії турніру капітан “Моноліту” Тарас Рибак, який отримав пряме вилучення у грі плей-оф із “Ураганом”, і, судячи з усього, там буде не лише автоматично одна гра дискваліфікації, а й ще кілька матчів, які розповсюджуються на усі турніри.

Статистика очних зустрічей у нинішньому сезоні говорить на користь чинного чемпіона України. У Харкові підопічні Андре Броканелло перемогли 7:3, а вдома святкували також упевнену перемогу – 5:1.

У бразильского наставника “мельників” також можуть виникнути кадрові проблеми, хоча “лаві запасних” херсонців може позаздрити кожен. Зрозуміло, що в Сумах не зможе взяти участь у турнірі Юрій Савенко, який продовжує відновлюватися після травми (бажаємо йому якнайшвидшого повернення) та незрозуміло, що зараз із Миколою Білоцерківцем. “Стовп” розпочав серію плей-оф із “Сумами”, але потів Андре Броканелло зізнавався, що у одного із лідерів пошкодження, і йому потрібен час на лікування. Причому якраз для Миколи це зал фактично рідний, скільки ігр він тут зіграв ще у студентські роки та у матчах Вищої ліги.
 

АФФК “Суми” – “ХІТ” 16.00

Другими на майданчик легкоатлетичного манежу СумДУ вийдуть господарі турніру та фіналіст минулого розіграшу – київський “ХІТ”.

“Суми”, як ми уже згадували на нашому сайті, знову підходять до гри з кадровими втратами. За словами головного тренера клубу Ярослава Пєсоцького, скоріше за все, Нікіту Сітнера та Василя Кефу через травми не побачимо цього тижня в Сумах. А якщо і побачимо, то точно не на майданчику.

У гостей також, скоріше за все, буде серйозна кадрова втрата. На жаль, невідомо, скільки матчів дискваліфікації універсал киян Євген Сірий, який отримав пряму червону картку у третій грі з “ІнБевом” за удар суперника, який не володів м’ячем. Навряд чи це буде один матч, який він уже пропустив, тому Олегу Лук’яненку та його тренерському штабу доведеться задуматися, ким його замінити. Хоча, як і у випадку з “Продексімом”, глибина складу “кабельників” дозволяє знайти резерви.

У цьому сезоні команди зустрічалися уже двічі у чемпіонаті, і саме гра в столиці в останньому турі дозволила АФФК “Суми” потрапити у останній вагон плей-оф Екстра-ліги (5:5) завдяки нічийному результату.

Джерело - foodcentresumy.com.ua

У п’ятницю 2 квітня у Сумах стартує «Фінал чотирьох» Кубку України з футзалу сезону 2020/2021 – наша команда вирушає на Сумщину завтра вранці, і буде готуватися до півфінального двобою проти господарів майданчику АФФК «Суми». В іншій півфінальній парі зіграють «Продексім» та харківський «Моноліт/Viva Cup».

Найголовніші втрати нашої команди у півфіналі – через дискваліфікації. Олександра Сухова було вилучено за гру рукою за межами карного майданчику у чвертьфінальній грі проти донецького «Інтера», Євген Сірий отримав червону за фол у чвертьфінальному матчі плей-офф Екстра-ліги проти «ІнБев», а у Ігоря Чернявського була четверта жовта картка в сезоні. Ця трійця пропустить півфінальну кубкову гру проти АФФК «Суми», тож нашому тренерському штабу потрібно буде знайти рішення цієї проблеми.

Пригадаємо, що півтора місяці тому в останньому турі регулярного чемпіонату «ХІТ» та АФФК «Суми» зустрічалися в Києві, а гра завершилася бойовою нічиєю 5:5. Столичні вигравали по ходу матчу 5:3, проте гості мріяли про плей-офф Екстра-ліги і пішли ва-банк.

Замінивши воротаря на п’ятого польового, команда Ярослава Пєсоцького завдяки голам Дениса Зеленкевича та Олексія Фетька змогла здобути один бал у Києві, і цей набраний бал у підсумку допоміг піднятися на восьму позицію в турнірній таблиці і зіграти проти херсонського «Продексіма». Чвертьфінальну серію сумська команда програла 0:3, але вболівальникам запам’яталася друга зустріч серії в Херсоні, коли чинні чемпіони дотиснули «Суми» лише в додатковий час (3:2).

Тож, сумські футболісти довели, що наприкінці сезону вони значно додали і в ігровому плані, і в плані впевненості у своїх силах, тому у півфіналі Кубку України на нас очікує безкомпромісна та бойова гра, де нагородою за перемогу стане перепустка у фінальне протистояння. Не будемо забувати, що гравці АФФК «Суми» будуть грати на домашньому паркеті.

Перша півфінальна гра «Продексім» — «Моноліт/Viva Cup» стартує 2 квітня о 13:00, а другий півфінал «ХІТ» — АФФК «Суми» розпочнеться о 16:00. 

Джерело - Прес-служба ФК «ХІТ»
 
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.