Международный футзал19.30 Серия А. "Пескара С5" - "Футзал Чистернино". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в ОдессеЭкстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезонаМеждународный футзалЛитвиненко помог ЭРА-ПАКу выиграть у аутсайдера чемпионата Чехии

Перша ліга України. «Епіцентр К3» зберігає інтригу у «бронзовій» серії

У «бронзовій» серії чемпіонату України серед команд Першої ліги буде зіграний третій матч.
 

Це стало відомо після того, як столичний «Епіцентр К3» у другому поєдинку серії обіграв одеський «Епіцентр К Авангард». Вже по ходу першого тайму підопічні Олега Шайтанова буквально домінували на паркеті, і це не могло не відобразитись на рахунку, який збільшувався на користь киян у геометричній прогресії. Вже після першої 20-хвилинки на табло спорткомплексу КПІ палали цифри 4:0 на користь «К3». А по ходу другої половини зустрічі столичні футзалісти збільшили свою перевагу до 7:0. І тільки після цього одесити змогли відквитати один м’яч. Щоправда, зробили це вони «завдяки» автоголу Демиденка. Але це взяьья воріт надихнуло одеситів на те, щоб спробувати забити ще. І вони змогли зробити це двічі незадовго до фінальної сирени. Це був максимум підопічних Павла Ардаковського в цій грі.

Отже, завдяки цій перемозі «Епіцентра К3» «бронзова» серія Першої ліги продовжиться у неділю, 23 квітня. Початок вирішальної гри, яка відбудеться у спорткомплексі КПІ, о 10.30.

«Епіцентр К3» (Київ) – «Епіцентр К Авангард» (Одеса) – 7:3
Голи:
Нестерук (7, 14), Демиденко (10), Сандецький (11, 29), Жук (22), Коротенко (31) – Демиденко (31 – автогол), Свірідов (37), Коваленко (38)
Рахунок у серії – 1:1

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.