Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Часть 2: старожилы, аутсайдер и дебютантЭкстра-лигаЯк «ХІТ» переміг «Продексім»: сюжет каналу «ПравдаТУТ»Экстра-лигаГазета «Західний кур'єр»: що сезон прийдешній нам готуєВетераныВетераны "50+", "60": чемпион новый, чемпион прежний!Экстра-лигаПрорыв футзала на ТВ: два-три матча в каждом туре в прямом эфире!Экстра-лигаТаблиця переходів Екстра-ліги. Літо 2017Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Часть 1: кто взойдет на пьедестал?Экстра-лигаВладислав Лисенко: «Продексім» більше помилявся, ніж ми»Экстра-лигаОлександр Косенко: «Це була справжня кубкова гра»Ассоциация футзала УкраиныСергій Владико: «Видно, що гравці та вболівальники скучили за грою»РоссияАлексей Попов: "Вратарь не может выиграть матч, но он может его спасти"Экстра-лигаІгор Москвичов: «Наша мета – «Фінал чотирьох» Кубку УЄФА»ЛьвовВідбулося засідання президії Асоціації футзалу ЛьвівщиниЭкстра-лигаСуперкубок Украины обретает киевскую прописку: ХИТ обыграл «Продэксим»Экстра-лигаСуперкубок Украины. Продэксим – ХИТ. Анонс от Sport.uaЭкстра-лигаСуперкубок України - 2017. Ігор Москвичов та Олег Лук’яненко – про майбутній матчЭкстра-лига"Юні-Ламан" залишило ще двоє гравцівАссоциация футзала УкраиныВідбулось засідання Комітету аматорського та масового футзалу АФУЧемпионаты ЕвропыЄвро-2018: сьогодні відбудуться перші матчі раунду плей-офОдессаОдесса: Кубок лиги Содружества стартовал!

НФК «Ураган» і Коледж фізичного виховання представили команду «дублю»

У п’ятницю, 1 вересня, на святковій лінійці з нагоди Дня знань керівництво Народного футбольного клубу "Ураган" та Івано-Франківського коледжу фізичного виховання національного університету фізичного виховання і спорту України анонсували про створення спільного проекту – команди "Ураган-2 КФВ".
 

"Співпраця "Урагану і нашого навчального закладу триває не один рік, тому приємно, що вона втілилася у такий задум. Важливо, що команда виступатиме на найвищому всеукраїнському рівні", - зауважив директор коледжу Любомир Пасічняк. З початком сезону 2017/18 рр. "Ураган-2 КФВ" візьме участь відразу у двох офіційних змаганнях - чемпіонатах України з футзалу серед команд Першої ліги та студентських команд вищих навчальних закладів.

На урочистостях відразу ж були представлені і тренери команди - Юрій Костишин та Іван Данилишин. "Керувати командою будуть досвідчені тренери, з багаторічним досвідом. Також хочу попросити Любомира Пасічняка стати почесним президентом команди. Приємно, що у нас знову появилася повноцінна команда дублю, і, зважаючи на склад виконавців, – молодих і досвідчених, й гравців збірної, команда має гідно виступати в обох чемпіонатах", - зазначив президент НФК "Ураган" Олександр Бубен.

Відзначимо, що історія дружби івано-франківського клубу та КФВ розпочинається з сезону 2004/05 років, тоді результатом співпраці стала поява команди "Ураган-ІФКФВ", яка була заявлена у Другу лігу (західна зона). З роками партнерство стало ще тіснішим – з 2007 року вихованці ДЮСШ "Ураган" в рамках отримання спеціальної освіти отримували рекомендації для вступу в коледж.

Випускниками КФВ стало не одне покоління гравців "Урагану" - серед них Петро Шотурма, Ігор Корсун, Василь Кефа, Назар Швед, Тарас Левандівський. В числі студентів - молоді "ураганівці", гравці збірної України з футзалу "U-17" - Мар’ян Масевич, Олег Негела, Петро Сенюк, Владислав Завертаний, Андрій Душинський, Володимир Гнатковский, Дмитро Щипчик.

Новий сезон 2017/18рр. – не за горами, тож "Ураган-2 КФВ" вже розпочав передсезонну підготовку – з 28 серпня хлопці вийшли на тренувальний старт. "Після підготовчих циклів в Івано-Франківську нас очікує десятиденний навчально-тренувальний збір в Одесі. Далі сім "ураганівців" будуть залучені до тренувальних зборів молодіжної збірної. Після чого – продовжимо підготовку на базі КФВ", - окреслив плани головний тренер команди Юрій Костишин.

Попередній старт Чемпіонату України з футзалу серед команд Першої ліги запланований не раніше кінця жовтня. А домашні матчі "Урагану-2" відбуватимуться в манежі Коледжу фізвиховання.

Джрело - http://uragan.if.ua

Тэги:

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.