Всеукраинский финал АФЛУВсеукраинский финал АФЛУ-2017: 29 чемпионов и матч МКВ - ПСВОдесская«Золотой» матч чемпионата Одессы. МКВ - ПСВ. Превью+он-лайнАматорыДруга ліга України. "Солтекс" (Черкаси) – "Княжий ринок" (Львів). АнонсИвано-ФранковскаяІвано-Франківщина. 21 березня - великий фінал шкільного турніруЧеркасскаяЧеркащина. Підсумки чемпіонату області: рейтинг бомбардирів (Графіка)ДнепрДнепр. Дивизион А. 18-й тур. ОнлайнЭкстра-лигаЕкстра-ліга. Огляд 18 туру (+відео)ВинницкаяВінниця отримала нових володарів КубківАматорыВторая лига. МКВ - АРПИ 1:2. Когда результат в гостях лучше, чем домаЛьвовЧемпіонат Львівщини. «Гранд-Галичина» гримнула дверима АматорыДруга ліга України. Визначились учасники чвертьфіналів ЛьвовскаяВідкритий Кубок Львівщини. «ЛЮ-Верест» - третій півфіналіст турніруЧеркассы Символічні збірні чемпіонату Черкаської області ВетераныЧУ серед ветеранів. Онлайн вирішальних матчівПервая лига Перша ліга України. «СумДУ» і «Делівері» повели у своїх серіяхКиевКиев. Анонс Второй лиги. «Айтишное дерби» и другие матчи уик-ендаЗакарпатскаяУжгород. Анонс фіналів УФЛКиевКиев. Анонс Первой лиги. Матчи, которые по накалу, не уступят даже Лиге Чемпионов!КиевКиев. Анонс доигровок Высшей лиги. Итоговое расположениеЛьвовскаяКубок Надії. «Географи» пройшли «Електрон»

Перша ліга України. «СумДУ» і «Делівері» повели у своїх серіях

17 та 18 березня відбулись перші матчі півфінальної серії плей-офф чемпіонату України серед команд Першої ліги. Пропонуємо Вашій увазі огляд поєдинків, які відбулись у Сумах та Одесі.
 

На паркеті легкоатлетичного манежу «СумДУ» приймав «Епіцентр К Авангард». Те, що матч буде важким, було зрозуміло вже з самого початку. А ще більше це стало зрозумілим тоді, коли вже на 6-й хвилині гравці обох команд (а конкретно – Зеленський та Гавенко) отримали попередження. Тим не менш, за духом гри відчувалось, що перевага буде на боці тієї командою, яка заб’є першою. В результаті першим це зробив «СумДУ» після гарної атаки у виконанні Максима Мисловського та Андрія Бурдюга і влучного удару останнього. Однак, за кілька миттєвостей Євген Гавенко вдало зіграв індивідуально і точно пробив здалеку. Після цього на майданчику легкоатлетичного манежу СумДУ встановилася рівновага не тільки по рахунку, а і по грі. Однак, на 17-й хвилині цю саму рівновагу порушив Роман Зеленський, який вивів «СумДУ» вперед. Це змушувало одеситів йти вперед, однак, забити другий м’яч у ворота Шаміля Абдулаєва їм не вдавалось.

А наприкінці гри у одеських «будівельників» стались дві неприємні події одразу. Спочатку на 38-й хвилині повторне попередження отримав Володимир Можеренков. Підопічним Павла Ардаковського вдалося встояти протягом двох хвилин у меншості, і у них залишалось сорок секунд для того, щоб врятувати гру. Тому, логічно, що гості перейшли ан гру з п’ятим. Однак, майже одразу вони пропустили гол у порожні ворота від Євгена Петракова – 3:1. І цей рахунок зберігся до кінця. Таким чином, одеситам тепер треба вигравати два матчі на рідному паркеті.

«СумДУ» (Суми) – «Епіцентр К Авангард» (Одеса) – 3:1
Голи:
Бурдюг (7), Зеленський (17), Петраков (40) – Свірідов (7)
Попередження: Зеленський (6) – Гавенко (6), Можеренков (19)
Вилучення: Можеренков (38 – повторне попередження)

А от інший представник Одеси у півфіналі Першої ліги, «Делівері», святкував перемогу. До того ж, як показала гра, ця перемога була не такою легкою, як могло би здатися. Хоча після двох голів у ворота «Епіцентра К3» протягом 2-ї хвилини здавалось, що «будівельники» не повернуться у гру. Однак, вони змогли згодом скоротити розрив до мінімуму. І, можливо, їм вдалося би вирівняти становище у грі, якби не автогол Євгена Жука наприкінці першого тайму. І це знову сплутало план гри підопічним Олега Шайтанова.

Тим не менш, у другій 20-хвилинці «будівельники» заграли інакше, і це принесло свої плоди. Але це сталося після того, як Валерій Власович реалізував пенальті у ворота «К3». Після цього киянам вже треба було тільки атакувати. І вони змогли скоротити розрив до мінімуму. Однак, гол Сергія Фадєєва звів зусилля гостей врятувати гру до нуля. Тепер у «Епіцентра К3» є надія тільки на рідні стіни.

«Делівері» (Одеса) – «Епіцентр К3» (Київ) – 5:3
Голи:
Власович (2, 25 – з 6-метрового), Єрьомін (2), Жук (19 – автогол), Фадєєв (38) – Нестерук (12), Івонко (27), Сандецький (33)
Попередження: Рибак - Сандецький, Коротенко
 



Джерело - http://futsal.com.ua

Новости

Первая лига
Первая лига. «Деливери» — «Эпицентр» (Ч) 3:9. Неожиданный финиш регулярного чемпионата

Такого окончания регулярного чемпионата «Деливери» вряд ли можно было ждать даже в самых пессимистических прогнозах. Да, турнирный стимул у команды уже отсутствовал, поскольку четвёртое место о...

Первая лига
Первая лига Украины. Статистика после 13-го тура

Предлагаем вам окунуться в мир цифр по итогам 13-го тура среду команд Первой лиги чемпионата Украины по футзалу. Статистику подготовил пресс-атташе СК "Сокол" (Хмельницкий) Александр Таран. Чемп...

Первая лига
Эпицентр К Авангард - Деливери - 2:2. Драматичная ничья в одесском дерби

Одесское дерби сполна оправдало ожидания, подарив любителям футзала содержательную и интригующую игру. С первых минут команды отвечали атакой на атаку, и за стартовый отрезок матча отмечаем ш...

Первая лига
В битві лідерів сильнішими виявилися кияни

Одесити, яким для завоювання першого місця у «регулярці» конче необхідна була перемога, дуже різко і агресивно стартували. Схоже, що кияни виявилися не готовими до такого пориву гостей і перші хвил...

Первая лига
Первая лига. «Деливери» — «Эпицентр К3» 4:5. Поражение от лидера из-за собственных ошибок

Встречи с лидером таблицы всегда добавляют мотивации, к тому же одесситы подходили к этому матчу после двух побед, да и в первом круге «Деливери» удалось показать в Киеве очень неплохой футзал....

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.