Экстра-лигаТитан-Заря пригласит Еремина из перволигового ДеливериЭкстра-лигаЕкстра-ліга. Статистика після четвертих матчів 1/2 фіналу плей-оффХарьковКубок СК "Вирта": шесть голов Валерия Замятина (+видео)Экстра-лигаСоскочило колесо. Что застопорило Локомотив на пути в финалХмельницкийКращі голи і сейви хмельницької Бізнес-ліги. 3-й турХмельницкийБізнес Преміум-ліга: «Динамо-ГУНП» складає чемпіонські повноваження (+відео)ХарьковЛучшие голы 16-го тура 31-го кубка ФК УниверЭкстра-лигаЕкстра-ліга. Огляди 3-х і 4-х матчів півфінальних серій (+відео)АматорыНеймар приглашает украинцев участвовать в уникальном международном футбольном турнире Neymar Jr's Five!Львов«Гранд-ліга» Львова з міні-футболу: відбулися матчі другого туру (+відео)ОдесскаяЛига Содружества: 58 команд сыграют в футзал в Одессе летом!Экстра-лигаЛегчанов: «Ключевым в противостоянии с ХИТом стал второй матч в Киеве»ДевушкиЖіночий чемпіонат України з футзалу вирішили не дограватиЭкстра-лигаДруга серія. Прев’ю третього і четвертого матчів півфіналу ЕкстралігиДетиШкільна футзальна ліга України: у Всеукраїнському фіналі зіграють 16 командЭкстра-лигаЕкстра-ліга. Статистика після перших матчів 1/2 фіналу плей-оффОстальной мирЯк козаки у фіналі Кубка Німеччини проти бразильців гралиЛьвовЛітній чемпіонат Львова: анонс матчів другого туруЭкстра-лигаОбойтись без риска. Почему Титан-Заря не оставила Пичкурова тренеромКиевКубок Киева. "Альтернатива" второй год кряду шагает в финал! (+видео)

Екстра-ліга. Огляд 18 туру (+відео)

У першому таймі «Юні-Ламану» вдавалося утримуватися у руслі атакувальної гри, яку їм запропонував «Сокіл». Гості і відкрили рахунок, коли після передачі з ауту господарі в прямому сенсі загубили людину від якої йде найбільша небезпека – Максима Коптєва, чим він і скористався – 0:1. Іноді «соколята» припускалися зовсім невимушених помилок у захисті і перед плей-оф це має додати головного болю Роману Ковальчику, бо там за таке пробачати вже не будуть. Суттєвою перевагою володіли хмельничани, але й чорноморці могли в контратаках їх засмутити. Під кінець тайму «фіолетові» змогли зрівняти рахунок, а у перерві розмова з головним тренером пішла їм на користь. Одразу після свистка на другий тайм господарі двічі забили і вже не дозволяли «Юні-Ламану» особливо розгулятися у своїх захисних володіннях. Сергій Бутенко вирішив перейти на гру у 5-ть польових виконавців, але згодом Роман Ковальчик відповів йому тією ж монетою. Завершилося все ще двома взяттями воріт гостей, коли в них не було голкіпера. Особливо цікавим вийшов останній гол, коли Артур Подлюк відправив м’яч у ворота зі своєї половини майданчика після передачі п’ятою від «юні-ламанівця» Юрія Лоскутова. Потужний фінішний ривок довжиною в 4 поспіль перемоги, хоч і не дозволив піднятися вище 6-го місця, проте навіює хмельницьким уболівальникам певний оптимізм. Що ж до «Юні-Ламан», то чорноморський команді лише відрізками вдається демонструвати хорошу гру, і перехід в Екстра-лігу дався важко, але кому він дався легко, окрім «ХІТа»? Втім, не будемо порівнювати можливості цих двох клубів, а зазначимо, що тому ж «Соколу» для адаптації в ЕЛ знадобилося 3 сезони, так що у чорноморців ще все попереду.

«Продексім» таки зумів виграти непросту боротьбу за 2-гу сходинку. Якщо дивитися тільки на протокол гри з «ХІТом», то можна сказати, що це був матч, де не було нічого. А насправді київський «ХІТ» приїхав в Херсон з великим бажанням завершити «регулярку» перемогою. Два рази «кабельники» потурбували штангу воріт Кирила Ципуна та й сам воротар збірної крутився як білка у колесі, доводячи, що недаремно викликається у головну команду країни. Херсонці рідко створювали гостроту біля воріт Владислава Лисенка, чим і дозволили йому відстояти 6-й матч на нуль з 15-ти, які він провів у поточному чемпіонаті. «ХІТ» залишається непереможеним у цьому сезоні, але до рекордів «Шахтаря» і одеського «Локомотива» ще далеченько.

«ЛТК/ІнБев/НПУ» їхав у Львів за перемогою, але реальність була значно суворішою. Об’єднаній команді вдалося нашкребти лише 7 польових гравців і протистояти «енергетикам», які боролися за місце у трійці, було практично нереально. Валерій Легчанов продовжує тасувати воротарів у надії віднайти стабільність і на цей раз Володимир Кардаш, а потім і Назарій Войтович, який його замінив, відстояли на нуль. Господарі з перших хвилин почали «бомбардування» воріт Михайла Соколовського. Луганчано-житомиряно-кияни лічені рази наближалися до воріт суперника, а найкращі нагоди мали при грі в п’ять польових, але забити так і не змогли. А львів’яни дещо зі створених нагод таки реалізували і зупинилися на позначці у п’ять забитих, хоча могло бути значно більше.

Не все гаразд в Івано-Франківському королівстві. Третя поразка в чотирьох останніх матчах чемпіонату відкинула «драконів» аж на шосте місце, і це при тому, що за умов перемоги можна було розраховувати на третю сходинку. Як і в матчі з «Соколом», підопічні Максима Павленка залишилися ні з чим за непоганої гри. В цілому гості переважали господарів у першому таймі, але завершився він з нічийним рахунком. Спочатку екс-ураганівець Орест Боргун після класного пасу Євгена Леміша передав вітання колишній команді, а доволі швидко після цього Ігор Корсун технічно зіграв «на п’ятачку» - 1:1. У другому таймі активніше заграли покровчани і були винагороджені голом Дмитра Шеховцова, який не дуже вплинув на «Ураган». Франківці продовжували плести мережива своїх атак, але заробили небезпечний штрафний біля своїх воріт. Граючий тренер господарів Павло Пічкуров у цьому матчі продемонстрував реалізацію стандартів на рівні «Майстер» і спокійно пробив у «дев’ятку» - 3:1. Ситуація для гостей ще не виглядала б такою критичною, якби не перебір фолів. Пічкуров вдало реалізував дабл-пенальті і гостям довелося знімати воротаря, щоб рятувати гру у більшості. Анатолій Доманський розстріляв ворота без голкіпера, а Пічкуров знову ефективно реалізував дабл-пенальті – 6:1. «Дракони» в цей час дуже гостро розігрували штучну більшість, але м’яч мов зачарований не хотів влітати у ворота Андрія Мельника. Хіба що на останній секунді Корсун зумів оформити дубль, але менш болючою від цього поразка для гостей не стала. Завдяки цій перемозі «Титан-Зоря» зумів піднятися на 5-ту сходинку, а от Максиму Павленку доведеться поламати голову що робити далі. Перефразовуючи відомий вірш Михайла Петренка «Дивлюсь я на небо, та й думку гадаю…» гру від імені керманича прикарпатців можна прокоментувати так:
Дивлюсь я на гру — та й думку гадаю:
Чому «Ураган» і не забиває?
Чому у нас м’яч не влітає у ворота?
Ми б шосту покинули і в таблиці злетіли,
Далеко за хмари, подалі від «Локомотиву»,
Шукать собі долі в плей-офному світі…

Заочної боротьби за 8-му сходинку не вийшло. «Кардинал-Рівне», як і «ЛТК/ІнБев/НПУ» «сухо» програв своєму опоненту. Правда, на відміну від матчу у Львові, у «жертви» харківського матчу шанси зіграти більш гідно були. Господарі забили дуже швидкий гол і намагалися контролювати хід гри, але гості хоч і не часто, проте небезпечно огризалися. Та й окрім боротьби за 8-ме місце рівняни ще явно не забули те, що незадовго до звітного поєдинку, саме «залізничники» вибили їх з Кубку України. В одному з моментів Богдан Свиридов тільки ціною ушкодження не дозволив Олександру Басичу зрівняти рахунок. Схоже, що у перерві рівняни дізналися результат матчу у Львові і дещо заспокоїлися. Тут ще й Максим Літвінов забив другий гол, а Юрій Свинарчук отримав ушкодження. Харків’яни продовжували тиснути, а «кардиналівці» певно змирилися з поразкою. У підсумку, «Локомотив» потішив шанувальників впевненою перемогою, а «Кардинал-Рівне» все одно крокує у плей-оф.

Чвертьфінальні пари виглядають наступним чином:

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «ХІТ» (Київ)
«Сокіл» (Хмельницький) – «Продексім» (Херсон)
«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Локомотив» (Харків)
«Титан-Зоря» (Покровське) – «Енергія» (Львів) 

Перші матчі 1/4 фіналу відбудуться 25 березня на майданчиках тих команд, які вказано першими. Другі і, за необхідності, треті ігри серії будуть зіграні 1 та 2 квітня відповідно. 

«Сокіл» (Хмельницький) – «Юні-Ламан» (Чорноморськ) – 5:1
Голи:
Лисенко (17, 36), Хамдамов (21, 21), Подлюк (40) – Коптєв (2)
Попередження: Севрук (10)

Відеоогляд матчу+післямова тренерів

«Продексім» (Херсон) – «ХІТ» (Київ) – 0:0

Відеоогляд матчу
 

Ігор Москвичов, головний тренер «Продексіма»

 

Олег Лук'яненко, головний тренер ФК «ХІТ» (Київ)
 

«Енергія» (Львів) – «ЛТК/ІнБев/НПУ» (Луганськ/Житомир/Київ) – 5:0  
Голи:
Мих. Грицина (2), Федюк (13), Кузь (26, 33), Радевич (30)

Відеоогляд матчу
 

Післямова
 

«Титан-Зоря» (Покровське) – «Ураган» (Івано-Франківськ) – 6:2
Голи:
Боргун (7), Шеховцов (26), Пічкуров (34, 35 – з 10-метрового, 38 – з 10-метрового), Доманський (36) – Корсун (11, 40)
Попередження: Доманський (12) – Цілик (8), Микитюк (22), Горбатій (34), Сімка (38)
 

«Локомотив» (Харків) – «Кардинал-Рівне» (Рівне) – 4:0
Голи:
Лебідь (1), Літвінов (23), Сірий (30), О. Сорокін (33)
Попередження: Савенко (10), Литвиненко (37)

Відеоогляд матчу+післямова
 

Андрій Гулій, ​futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.