Кубок УкраиныКубок Украины-2017/18. 1/8 финала. Ответные матчи. Львовский разгромКубок УкраиныКубок Украины. 1/8 финала. Ответные матчи. LIVE!Чемпионат ЕвропыРоберт Лупу: «Трудно быть одновременно и тренером и игроком»БеларусьНаші за кордоном: Олександр Хурсов повернувся у «Лідсельмаш»Экстра-лигаВіталій Радевич: "Збірній України під силу поборотись за нагороди Євро"Кубок УкраиныКубок Украины-2017/18. 1/8 финала. Ответные матчи. Анонс-2: пройдет ли аутсайдер лидера?УкраинаПродолжается благотворительный аукцион в поддержку Василия СимоноваИспания"Эль Посо Мурсия" попала под горячую руку "Хаэну" и проиграла всухуюРоссияАлександр Соколов: «Есть большая цель»БеларусьУкраїнський голкіпер Ігор Байдак залишив «БЧ»Первая лига Эдуард Босенко: «Приходите за эмоциями!»ЛьвовГранд ліга Львова: "Бастіон" перервав переможну серію "Галицької Здоби"Сборная УкраиныОлександр Косенко оголосив список з 15 гравців, які розпочнуть підготовку до Євро-2018Первая лига Знакомьтесь – Андрей ОгнистыйЛуганскЮрій Кравченко: «Створення команди Екстра-ліги є одним з головних наших завдань»ОдессаОдесса. Премьер-лига. 10 тур. Фаворитам пришлось несладко.ЖитомирскаяЖитомир. Вища ліга. 11 тур: попереду "Атлет", "ІнБев" та "Енергія"ТурнирыАнонс "Epicentr Brovary Open Cup-2018"Кубок УкраиныКубок Украины-2017/18. 1/8 финала. Ответные матчи. Анонс-1: кто из лидеров останется за бортом?Экстра-лигаІван Гончар: «Рухаємося вперед»

Сергій Владико: «Видно, що гравці та вболівальники скучили за грою»

Президент Асоціації футзалу України поділився своїми думками щодо матчу за Суперкубок України та планів на новий сезон.

- Наша політика така, щоб не зациклюватися на одних якихось конкретних містах під час проведення матчів за Суперкубок України. У Броварах є хороша інфраструктура – це важливий фактор, і тут люди, які знають і розуміють, люблять і розбираються у футзалі. Тому вибір припав на Бровари.

Очікування від сезону можна розділити на кілька категорій. Є організаційні речі, є маркетингові спрямування, є спортивна складова – у кожному із цих напрямів є свої побажання, де ми хочемо рости. Хочу побажати всім учасникам процесу, як організаторам, так і футболістам, щоб у них все вийшло, їм вдалося втілити всі плани в життя в цей ювілейний для українського футзалу сезон. Тоді і у нас все буде добре.

Що до матчу на Суперкубок, насправді – цікава гра. Видно, що футболісти скучили по грі, напевно, і глядачі скучили. Ажіотаж, який був навколо цього матчу, перед спорткомплексом у Броварах говорить про те, що вже хочуть грати, хочуть бачити футзал вищої якості. Свято сподобалося, гра сподобалася – так буває, що переможець у спорті тільки один. Я вітаю команду «ХІТ» (Київ), вона заслужила цю перемогу. Команді «Продексім» – не опускати руки. Вони билися, боролися, це діючий чемпіон України, їм належить відстоювати честь країни у матчах Кубка УЄФА, тому, потрібно налаштовуватися на перемогу. Ми в «Продексім» віримо – думаю, що шалена підтримка вболівальників, які будуть або біля екранів моніторів, або будуть присутні в Сербії, коли команда буде проводити матчі основного раунду, їй забезпечена. Нічого страшного не сталося для команди «Продексім» – так, програли, неприємно кожному спортсмену, але в той же час є якась їжа для роздумів головного тренера, президента.

Під час гри була дуже хороша атмосфера. З одного боку вболівальники Херсона, з іншого – вболівальники «ХІТа». Перевага було на стороні київської команди, що зрозуміло, Бровари недалеко від Києва. Але всім честь і хвала – все пройшло в чудовій дружній атмосфері, в чудовій обстановці, за це футзал ми і любимо. Все-таки це комфортний сімейний вид спорту, який дає можливість прийти з дітьми, родинами і отримати задоволення. Все було здорово.

За матеріалами сайту
 XSPORT.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.