Кубок УкраиныКубок Украины-2017/18. 1/8 финала. Ответные матчи. Анонс-3: ставим на «зеленых»Кубок УкраиныКубок Украины. 1/8 финала. Ответные матчи. LIVE!Детский футзалЮноши U12 «Чёрного моря» вместе с главной командой отправились на турнир в ГерманиюИталияСмена тренера не панацея: "Лацио" дома проиграл "Лолло Каффе Наполи"Кубок УкраиныКубок Украины-2017/18. 1/8 финала. Ответные матчи. Львовский разгромЧемпионат ЕвропыРоберт Лупу: «Трудно быть одновременно и тренером и игроком»БеларусьНаші за кордоном: Олександр Хурсов повернувся у «Лідсельмаш»Экстра-лигаВіталій Радевич: "Збірній України під силу поборотись за нагороди Євро"Кубок УкраиныКубок Украины-2017/18. 1/8 финала. Ответные матчи. Анонс-2: пройдет ли аутсайдер лидера?УкраинаПродолжается благотворительный аукцион в поддержку Василия СимоноваИспания"Эль Посо Мурсия" попала под горячую руку "Хаэну" и проиграла всухуюРоссияАлександр Соколов: «Есть большая цель»БеларусьУкраїнський голкіпер Ігор Байдак залишив «БЧ»Первая лига Эдуард Босенко: «Приходите за эмоциями!»ЛьвовГранд ліга Львова: "Бастіон" перервав переможну серію "Галицької Здоби"Сборная УкраиныОлександр Косенко оголосив список з 15 гравців, які розпочнуть підготовку до Євро-2018Первая лига Знакомьтесь – Андрей ОгнистыйЛуганскЮрій Кравченко: «Створення команди Екстра-ліги є одним з головних наших завдань»ОдессаОдесса. Премьер-лига. 10 тур. Фаворитам пришлось несладко.ЖитомирскаяЖитомир. Вища ліга. 11 тур: попереду "Атлет", "ІнБев" та "Енергія"

Гранд ліга Львова: "Бастіон" перервав переможну серію "Галицької Здоби"

У палаці спорту «Галичина» триває чемпіонат Львова з футзалу серед команд Гранд-ліги. У неділю, 14 січня, відбулися матчі шостого туру.

Центральним поєдинком цього ігрового дня стало протистояння між беззаперечним лідером чемпіонату «Галицькою Здобою» та одним із претендентів на медалі «Бастіоном».

Поєдинок повністю виправдав сподівання. До останніх секунд гри зберігалася інтрига і якби після удару гравця «Здоби» Назара Яцишина м’яч не влучив у поперечину, то підопічні Сергія Тригубця могли б уникнули поразки в цій грі.

«Бастіон» мінімально переміг у першу чергу завдяки неймовірній самовіддачі на майданчику.

«Галицька Здоба» всіма можливими шляхами хотіла врятувати цей поєдинок, але зробити це так і не вдалося.

Як не згадати гол Сергія Кольцуна. На 23-й хвилині гравець «Бастіону» від душі приклався до «шкіряного» й пробив так, що павучок би не вижив. Цей «голасо» претендує на звання кращого голу чемпіонату.

 «Галицька Здоба» - «Бастіон» - 2:3 (1:1)

«Галицька Здоба»: Стасюк, Яцишин, Возний, Цимбаляк, Легчанов, Хлюбко, Перун, Шафранський, Яблонський, Міхєєв, Тригубець, Дячук

«Бастіон»: Русецький, Кудінов, Радько, Хавер, Кольцун, Гриник, Чеботарьов, Лукянов, Любуська, Палиг, Аврам, Іванишин

Голи: Цимбаляк, 13, Шафранський, 27 – Гриник, 8, Кольцун, 23. Чеботарьов, 27

Арбітри: В. Болізюк, М. Жукровський (обидва Львів)

Спостерігач: Ю. Щепанський (Львів)


 

Цікавим на події та, особливо, забиті м’ячі видався поєдинок між «Меркурієм» та «CoreValue». На двох команди спромоглися забити аж 9 (!) м’ячів, а перемогу здобули підопічні Євгена Москвіна.

Не малу роль у здобутті позитивного результату для цієї команди відіграла тактика із п’ятим польовим гравцем. Вже з перших турів головний тренер «CoreValue» не соромиться підключати свого воротаря Тараса Петрушку й, варто сказати, ця тактика приносить результат.

Щодо «Меркурія», то за рівної гри ця команда в першу чергу через власні помилки в обороні.   

 «Меркурій» - «CoreValue» - 5:4 (3:2)

«Меркурій»: Кадира, Федорчук, Козирєв, Вишиваний, Мазур, Пштир, Іляш, Парасин

«CoreValue»: Нагірний, Блащук, Патько, Свищ, Петрушка, Вл. Малецький, М. Малецький, Дець, Є. Москві

Голи: Федорчук, 6, Козирєв, 9, Вишиваний, 14, Мазур, 40 – Патько, 5, 12, 27, 28, Є. Москвін, 22

Попередження: Пштир, 17

Арбітри: І. Якимишин, І. Козоріз (обидва Львів)

Спостерігач: О. Верещинський (Львів)

 

Чимось поєдинок між «Фуджікурою» та «Здвигом» нагадав матч між «Меркурієм» та «CoreValue». Знову ж таки поєдинок абсолютно рівних команд подарував парад голів в якому на один влучний удар більше забили підопічні Володимира Когута.

Хоча, якщо б в кінці гри вбивчий момент реалізував Олег Чунис, то все могло б завершитися нічиєю.

Мінімальна перевага «Фуджікури» після першої 20-ти хвилинки змінилася великою кількістю голів у другій. Незважаючи на відсутність багатьох лідерів, гравці «Здвигу» чинили гідний опір, постійно доганяли свого суперника у рахунку, але на більше як скоротити рахунок до мінімуму, вони не спромоглися.

 «Фуджікура» - «Здвиг» - 4:3 (1:0)

«Фуджікура»: Мірзаєв, А.Задорожний, Буцик, І. Задорожний, Танечник, Саприка, Когут, Вербний, Губченко, Васенюк, Іванишин, Гондецький

«Здвиг»: Зегарчук, Коробов, Ледневський, Бучак, Чунис, Гірний, Горбей, Галах, Юськевич, Корнєв, Майорчак

Голи: Васенюк, 13, Когут, 17, Саприка. 24, Танечник, 28 – Корнєв, 22, Чунис, 26, Юськевич, 29

Попередження: Ледневський, 13, Корнєв, 21

Арбітри: І. Якимишин, Р. Бей (обидва Львів)

Спостерігач: Г. Вайда (Львів)

 
Ігор Воробій, прес-служба АФЛ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.