ИспанияИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы вторых матчей 1/2 финала плей-оффИспанияИспания. Полуфиналы плей-офф. Волевой «Мовистар» и эффективная «Барселона»РоссияИтоги полуфиналов Суперлиги: характер – за «Сибиряк»!БеларусьБеларусь. «Лидсельмаш» делает второй шаг к чемпионствуЭкстра-лига«Цифры знают все»: итоги Экстра-лиги-2017/18. Часть 2БеларусьБеларусь. Серия за 3 место. Хет-трик Михаила Грицыны приносит «Столице» «бронзу»ИталияІталія: «Лупаренсе» повів у фінальній серії проти «Аква&Сапоне»Экстра-лигаЩе два гравці залишили "ХІТ"Футзал в миреНовости от FutsalMania: куда отправится Рониньо?РоссияРоссия. Суперлига. 1/2 финала. 3-4 матчи. ОбзорыВетераныВсеукраїнський турнір серед ветеранів у Чорноморську. ПідсумкиСборная УкраиныОлександр Косенко: «Перед чемпіонатом світу треба бути готовим до протистояння з командами усіх континентів» Футзал в миреМихаил Жак: «Проблема чешского футзала – непрофессионализм»Экстра-лигаВалерій Легчанов: «Фани «Енергії» – каталізатор нашого успіху»ИспанияИспания. Лучшие комбинации и сейвы первых матчей 1/2 финала плей-оффЭкстра-лига«Цифры знают все»: итоги Экстра-лиги-2017/18. Часть 1ИспанияИспания. Полуфиналы. Разные победы фаворитовКазахстанУниверсальный солдат. Как Дуглас вырос в лучшего защитника мираБеларусьБеларусь. Финалы. Дубль Рося и хет-трик КлаудиньоФутзал в миреНовости от FutsalMania: амбициозный «Пезаро» и кубковый успех «Кремлен Бисетр»

ПІСЛЯМОВА-10. Огляд окремих ігрових епізодів + ВІДЕО (+ комментарий)

Комітет арбітражу Асоціації футзалу України пропонує Вашій увазі огляд окремих ігрових епізодів матчів 10 туру чемпіонату України з футзалу серед команд Вищої ліги «Екстра-ліга», сезону 2017/2018 р. р.:
«Кардинал-Рівне» Рівне – «Енергія» Львів
2  тайм, 28 хв.:
Гравець № 15 у салатовій формі, завершуючи контратаку своєї команди, пробив у напрямку воріт суперника, але м’яч перехопив воротар № 22 у чорній формі, який, виконуючи захисні дії, зіграв рукою за межами власного штрафного майданчику в момент, коли його ворота залишалися незахищеними.
Дії арбітра у цій ситуації є правильними, зафіксувавши порушення Правила № 12 він призначив штрафний удар і вилучив воротаря (ЧК) за позбавлення команди суперника голу.

Комментарий futsalua.org: самый важный эпизод матча разобран.
«Сокіл» Хмельницький – «Епіцентр К Авангард» Одеса  
1  тайм, 18 хв.:
Гравець № 4 у синій формі швидко переміщався правим флангом вздовж бокової лінії, щоб заволодіти м’ячем, який вкинув воротар його команди. У цей момент, виконуючи захисні дії, гравець № 7 у малиновій формі, лівою рукою, що добре видно з боку «першого» арбітра, затримав за плече атакуючого гравця №4, намагаючись  зірвати перспективну атаку суперника.
Хороша командна робота, зокрема дії арбітра у цій ситуації є виправданими, зафіксувавши порушення Правила № 12 він призначив штрафний удар і виніс попередження (ЖК) за неспортивну поведінку.

Комментарий futsalua.org: Комитет арбитража = Капитан Очевидность. В очередной раз разобрали эпизод, по которому ни у кого никаких вопросов не возникло. Хотя в игре хватало других моментов (поведение Свиридова во время 10-метрового, рука Лысенко), по которым действительно интересно было бы услышать мнение Комитета арбитража.

«Титан» Покровське –  «Ураган» Івано-Франківськ 
1 тайм, 6 хв.:
Воротар № 9 у темній формі, після удару по його воротах, відбив м’яч вгору у власному штрафному майданчику. Атакуючий гравець № 17 у червоній формі, вистрибнувши, зіграв у м’яч  головою. В цей час, захисник  № 10 у жовтій формі в нерозсудливийспосіб, вдаряє ногою у власному штрафному майданчику суперника (№ 17 у червоній формі) в область живота, нехтуючи безпекою або наслідками для  суперника.
Можливо, невдале розташування арбітра не дозволило йому правильно оцінити даний ігровий епізод, в якому необхідно було призначити 6-ти метровий удар та винести порушнику попередження (ЖК) за неспортивну поведінку (нерозсудливі дії).
1  тайм, 12 хв.:

 
Під час виконання удару з бокової лінії гравець № 20 у червоній формі, здійснив неправомірні рухи руками в нерозсудливій манері в обличчя суперника № 28 у жовтій формі, починаючи до введення м’яча у гру та завершив їх, коли м’яч був у грі.
Можливо, брак концентрації зі сторони арбітрів, не дозволив зафіксувати ці нерозсудливі дії гравця № 20 у червоній формі, який повинен був отримати попередження (ЖК) за неспортивну поведінку, а його команда покарана штрафними.  Арбітри, повинні більш уважно контролювати подібні ситуації та застосовувати покрокові запобіжні заходи, на початку розвитку цих подій.

Комментарий futsalua.org: тут все по делу, но вопрос – почему бы не разобрать эпизод с рукой в штрафной «Титана» в конце матча?
З повагою.
Комітет арбітражу АФУ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.