ЛьвовскаяВідкритий Кубок Львівщини. «Нові Імена» зіграють у «Кубку Надії», «Галицька Здоба-2» пройшла «Кордон»КропивницкийОлексій Коваленко - про футзал у Кропівницькому і областіКиевКиев. Обзор 11 тура Высшей лиги. Команды идут плотноЗапорожскаяЗапорожье, Премьер-лига. 15-й тур. Обзоры (обновляется)Экстра-лигаСокіл проти Кардинала, Гончар - проти АФУОдесскаяОдесса. Премьер-лига. 15-й тур. Натужные победы фаворитовДнепровскаяДнепр Libertad: за три тура до финиша «Шахтер» вырывается в лидерыЧерновицкаяСКК “Лідер” повернув собі лідерство у чемпіонаті з футзалу 2017СумскаяСуми. Перша ліга. 15-й тур. ОглядиИвано-ФранковскАМФІФО, Перша ліга: втрати на фініші ЛьвовскаяВідкритий Кубок Львівщини. Команди групи DЖелтые Воды: с интригой, но без сенсацийВетераныЖитомир. Ветерани: після другого туру попереду "Полісся"ЛьвовскаяВідкритий кубок Львівщини. Підсумки першого туруДетиШкільна футзальна ліга Хмельницького: завершився другий турСумскаяСуми. Вища ліга. 14-й тур. ОглядиЭкстра-лигаЕкстра-ліга. Підсумки 16 туру (+відео)ЖитомирЖитомир: несподіванка від "Форци"УжгородУжгород. 6 тур. Минай1 встановив рекорд результативності, розгромивши UltimateХерсонХерсон: SW, Стелс та Арсенал-Очаков зіграють у Суперлізі

Шкільна футзальна ліга Хмельницького: завершився другий тур

Другий ігровий день змагань видався напрочуд видовищним та результативним

Набирає обертів розіграш Шкільної футзальної ліги Хмельницького під патронатом президента СК «СОКІЛ», Івана Гончара. У понеділок, 20-ого лютого, були зіграні поєдинки 2-ого туру, які сповна потішили неймовірно напруженою видовищною боротьбою на майданчику та великою кількістю забитих м’ячів. Розпочнемо наш огляд з молодшої вікової групи, де змагаються діти 2005-2006 років народження.

В підгрупі «А» на перше місце із стовідсотковим результатом в графі «набрані очки» вийшла ЗОШ №25, яка в другому турі впевнено переграла ЗОШ №21 – 6:1. З перемоги розпочала змагальну ходу ЗОШ №22, яка в стартовому матчі на турнірі не дочекалася свого суперника в особі НВК №4. Підгрупу «В» очолила ЗОШ №27, яка відвантажила чотири «сухі» м’ячі у ворота ЗОШ №24 – 4:0. В ще одній зустрічі цієї підгрупи НВК №6 виявилася сильнішою за команду ТБЛ – 7:2. В підгрупі «С» лідерство захопила ЗОШ №14, яка в одному з центральних матчів ігрового дня розгромила свого принципового суперника в особі НВО №9 – 11:3. З перемоги розпочала свій шлях на турнірі НВК №2, яка здолавши ЗОШ №8 – 8:5, поки що випереджає конкурентів у боротьбі за путівку до фінальної стадії за різницею забитих та пропущених м’ячів, і займає тут друге місце. В підгрупі «D» за підсумками стартових двох турів сформувалося двовладдя. На першій сходинці розташувалася СЗОШ №7, яка в 2-ому турі завдала розгромної поразки команді приватної школи «Гармонія» – 12:1, а ось другим, поступаючись лідеру лише за різницею забитих та пропущених м’ячів йде Ліцей №17, який виявився влучнішим у гольовій перестрілці із Колегіумом №16 – 6:5.

Не менш цікаво було і у старшій віковій групі, де змагаються юнаки 2002-2003 років народження. Підгрупу «А» тут очолила Гімназія №2, яка в 2-ому турі каменя на камені не залишила від ЗОШ №13 – 5:0. Із стовідсотковим очковим показником тут виступає і НВК №28, яка виявилася сильнішою за НВК №4 – 6:2. Схожа ситуація і у підгрупі «В», де за підсумками двох стартових турів також сформувалося двовладдя на чолі «турнірки». За кращими додатковими показниками лідерство тут захопила ЗОШ №24, яка впевнено перемогла одного з своїх найбільш принципових суперників, ЗОШ №27 – 6:2. Поступається лідеру лише за різницею забитих та пропущених м’ячів ТБЛ, яка в 2-ому турі розгромила НВК №6 – 9:3. В підгрупі «С» пальму лідерства захопила ЗОШ №14, яка у результативному поєдинку виявилася влучнішою за НВК №2 – 7:4. Збільшила власні шанси на вихід у фінальну частину і СЗОШ №12, яка завдала другої поразки на турнірі НВО №9 – 10:4. Найбільш ж заплутаною виглядає ситуація у підгрупі «D», де після двох турів першу позицію у «турнірці» від третьої відділяє лише два очки. Пальму лідерства тут обійняла ЗОШ №15, яка у напруженому матчі розійшлася миром із Гімназією №1 – 1:1. З перемоги розпочала турнірну ходу команда Ліцею №17, яка розгромивши НВК №7 – 9:3, таким чином займає у підгрупі «D» другу сходинку.

Переглянути календар та результати зіграних матчів Ви можете ТУТ.

Турнірну таблицю після другого туру Ви можете переглянути ТУТ.

Поєдинки 3-ого туру відбудуться вже у середу, 22-ого лютого. Детальну та оперативну інформацію про хід турніру і результати зіграних поєдинків Ви зможете дізнаватися лише на нашому сайті.

Олександр Таран, прес-служба СК “Сокіл”

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.