Экстра-лигаТитан-Заря пригласит Еремина из перволигового ДеливериЭкстра-лигаЕкстра-ліга. Статистика після четвертих матчів 1/2 фіналу плей-оффХарьковКубок СК "Вирта": шесть голов Валерия Замятина (+видео)Экстра-лигаСоскочило колесо. Что застопорило Локомотив на пути в финалХмельницкийКращі голи і сейви хмельницької Бізнес-ліги. 3-й турХмельницкийБізнес Преміум-ліга: «Динамо-ГУНП» складає чемпіонські повноваження (+відео)ХарьковЛучшие голы 16-го тура 31-го кубка ФК УниверЭкстра-лигаЕкстра-ліга. Огляди 3-х і 4-х матчів півфінальних серій (+відео)АматорыНеймар приглашает украинцев участвовать в уникальном международном футбольном турнире Neymar Jr's Five!Львов«Гранд-ліга» Львова з міні-футболу: відбулися матчі другого туру (+відео)ОдесскаяЛига Содружества: 58 команд сыграют в футзал в Одессе летом!Экстра-лигаЛегчанов: «Ключевым в противостоянии с ХИТом стал второй матч в Киеве»ДевушкиЖіночий чемпіонат України з футзалу вирішили не дограватиЭкстра-лигаДруга серія. Прев’ю третього і четвертого матчів півфіналу ЕкстралігиДетиШкільна футзальна ліга України: у Всеукраїнському фіналі зіграють 16 командЭкстра-лигаЕкстра-ліга. Статистика після перших матчів 1/2 фіналу плей-оффОстальной мирЯк козаки у фіналі Кубка Німеччини проти бразильців гралиЛьвовЛітній чемпіонат Львова: анонс матчів другого туруЭкстра-лигаОбойтись без риска. Почему Титан-Заря не оставила Пичкурова тренеромКиевКубок Киева. "Альтернатива" второй год кряду шагает в финал! (+видео)

Екстра-ліга. Підсумки 16 туру (+відео)

У Покровському в першому таймі команди більшою мірою придивлялися одна до одної і перебували в режимі очікування. По-справжньому небезпечних моментів було обмаль. Тут ще варто згадати, що об’єднаний клуб приїхав у Покровське без головного тренера Валерія Туркіна, який за сімейними обставинами поїхав додому, і Артема Мороховця. Гостям довелося грати в дві четвірки, але це не завадило їм на пару з «титанівцями» розіграти цікаве дійство у другій половині зустрічі. Трошки ближчими до перемоги були саме гравці «ЛТК/Інбев/НПУ»Володимир Поночовний був близьким до дебютного голу в Екстра-лізі, але влучив у стійку, натомість Михайло Соколовський відбив у поперечину удар Валерія Грицовця. Попри потуги команд гору взяли воротарі і матч закінчився з рідкісним для футзалу сухим рахунком. Зазначимо, що луганчано-житомиряно-кияни здобули важливе очко в боротьбі за 8-ме місце. Тепер вони зрівнялися за очками з «Кардинало-Рівне», але рівняни поки що попереду за рахунок додаткових показників.

Ще одні бійці за 8-ме місце теж грали на виїзді. Рівняни швидко забили, але це аніскільки не вплинуло на хмельничан і ті тримали гру під своїм контролем. Проте господарям весь час щось заважало зрівняти рахунок. Міг їм ускладнити життя Сергій Піддубний, але програв свою дуель воротарю при виході віч-на-віч. Початок другої половини знову був за гостями, які мабуть знову хотіли забити ще один швидкий гол, але пропустили випад господарів – 1:1. Далі атака за атакою накочувалися на ворота Юрія Свинарчука. З 28-ї хвилини Роман Ковальчик, вже звично для себе, рано почав ризикувати і випускати Руслана Шеремету замість воротаря. Трохи згодом Руслан забив неймовірний гол головою стоячи спиною до воріт, але не обійшлося і без помилки Свинарчука. В кінці вже рівняни пішли вп’ятьох, але безрезультатно. Ось так «Сокіл», який на 99,9% буде на 7-му місці у регулярному чемпіонаті, обіграв «Кардинал-Рівне», якому конче необхідні очки.

Перший тайм матчу у Херсоні пройшов за більш-менш рівної гри і кінцевого рахунку ніщо не віщувало. Львів’яни відкрили рахунок, а ближче до свистка на перерву господарі вистрілили дуплетом. У другому таймі Максим Бессалов оформив дубль зі штрафного, а він в цьому сезоні стріляє здалеку тільки «на ураження» - 3:1. Додайте до цього вилучення Радевича і реалізовану більшість херсонців – 4:1. Важкі ситуації вимагають важких рішень, тож Роману Кордобі довелося одягнути воротарську футболку і саме він завдав результативного удару – 4:2. З’явилася надія, але її швидко відправив назад Володимир Кардаш, який незрозуміло навіщо пішов у гущу верхової боротьби. М’яч відскочив у стійку після чого його добив Віталій Кисельов – 5:2. Щось не дуже йде в цьому сезоні гра у Кардаша, який в минулих сезонах був справжнім муром перед воротами «енергетиків», але зараз у нього якась темна смуга. Як-то кажуть «найтемніша ніч завжди перед світанком», тож будемо вірити, що до матчів плей-оф Володимир набуде необхідної психологічної впевненості і холоднокровності. «Зелено-білим» не залишалося нічого іншого як продовжити грати без воротаря, але цим вони зробили подарунок стражу воріт херсонців, який відправив у їхню сітку шостий гол. Перемога у цій грі+щільність у турнірній таблиці дозволили «Продексіму» вибратися на друге місце.

Перед матчем у Чорноморську сталося те, що всі експерти прогнозували ще у вересні: Максим Павленко замінив Івана Скіцка на посаді керманича «драконів». Призвела до цієї рокіровки болюча поразка «Урагану» від «Енергії» у Кубку України. Скіцко знайшов в собі сили подати у відставку і закінчилася певна епоха в івано-франківській команді. Все ж таки, Івану Васильовичу довелося приймати команду у непростий перехідний період, і йому вдалося утримати певний рівень. Максим Павленко оголосив, що закінчує ігрову кар’єру, і повністю сконцентрується на тренерській роботі. Тепер в Екстра-лізі залишиться лише двоє «останніх з могікан» - Валерій Директоренко і Сергій Піддубний, а рекорди Ігоря Москвичова вже нікому не підкоряться. Що ж до самої зустрічі, то вона проходила на зустрічних курсах, а чорноморці вдосталь «попили крові» у гостей. Вони і вели 1:0, згодом 2:1, і потім зібрались та звели рахунок до 3:4. «Моряки» могли й зрівнювати рахунок, але вчасно поспів гол Шотурми - 3:5. В кінці чорноморці пішли з 5-м польовим, але не змогли зіпсували дебют новому наставнику прикарпатців.

Матч між «Локомотивом» і «ХІТом» почався результативно. Спочатку Сергій Журба здійснив вдалий прохід флангом і віддав черговий асист в цьому чемпіонаті, а потім завдяки хитрості Дмитра Бондаря м’яч від його ноги опинився за спиною Владислава Лисенка. На цьому результативні дії Сергія у матчі могли не закінчуватися, але після рикошету від нього м’яч дивом знайшов лице все того ж Лисенка і не опинився у воротах. Доволі рівний перший тайм завершувався обстрілом воріт господарів з дабл-пенальті, але жоден з двох ударів бажаного не досяг. Другий тайм «Локомотив» провів значно потужніше і цілком справедливо вийшов вперед. Втім, «запасу міцності» «ХІТу» вистачає, щоб продовжувати не програвати. Зрозуміло, що й без долі везіння теж не обійшлося, коли Олександр Корнійчук останнім ударом у грі зрівняв рахунок – 2:2. Суха поразка від «Енергії» явно пішла на користь «залізничникам», які нарешті показали солідну гру. Ну і не будемо забувати про повернення травмованих. Столичній дружині останні матчі даються все важче і важче, не в останню чергу через кадрові проблеми, але, як бачимо, це не заважає їм залишатися непереможеними. Питання полягає тільки в тому чи вистачить цього «запасу міцності» ще й до кінця плей-оф.

«Титан-Зоря» (Покровське) – «ЛТК/ІнБев/НПУ» (Луганськ/Житомир/Київ) – 0:0
Попередження:
Кожемяка (8), Пічкуров (20) – Войток (33)

Відеоогляд

 

«Сокіл» (Хмельницький) – «Кардинал-Рівне» (Рівне) – 2:1
Голи:
Кручек (23), Шеремета (30) – Лазикін (2)
Попередження: Подлюк (28), Лисенко (38) – Басич (20), Лазикін (33), Мануйленко (39)

Відеоогляд+післямова

 

«Продексім» (Херсон) – «Енергія» (Львів) – 6:2
Голи:
Скорий (15, 26), Бессалов (17, 24), Кісельов (36), Ципун (39) – Мих. Грицина (12), Кордоба (35)
Попередження: Калуков (31) – Радевич (12), Кордоба (14), Танський (24)
Вилучення: Радевич (26, Енергія)  

Відеоогляд
 

Ігор Москвичов, головний тренер "Продексіму"

 

Валерій Легчанов, головний тренер "Енергії"

 

«Юні-Ламан» (Чорноморськ) – «Ураган» (Івано-Франківськ) – 3:5
Голи: Лоскутов (2), Коптєв (8), Солодов (29) – Корсун (3), Цілик (14, 28), Кіндратів (14), Шотурма (34)
Попередження: Р. Циня (13), Солодов (34) – Цілик (11), Шотурма (20)

Відеоогляд

 

Сергій Бутенко, головний тренер "Юні-Ламану"
 

Максим Павленко, головний тренер "Урагану"


«Локомотив» (Харків) – «ХІТ» (Київ) – 2:2
Голи:
Журба (4, а/г), Лебідь (35) – І. Борсук (4), Корнійчук (40)
Попередження: Білоцерківець (29) – А. Борсук (15), Чепорнюк (38)
На 16-й хвилині Колесніков («ХІТ») не реалізував 10-метровий (повз).
На 20-й хвилині Журба («ХІТ») не реалізував 10-метровий (воротар).

Відеоогляд+післямова
 

Андрій Гулій, ​futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.