Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в ОдессеЭкстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Юношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніЭкстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезонаМеждународный футзалЛитвиненко помог ЭРА-ПАКу выиграть у аутсайдера чемпионата ЧехииПервая лига Епіцентр К10: Керівництво та уболівальники вже скучили за медалями і ми докладемо максимум зусиль, щоб виправдати їх очікування

Ужгород. 6 тур. Минай1 встановив рекорд результативності, розгромивши Ultimate

У неділю, 19 лютого, в спорткомплексі "Зінедін" відбувся шостий тур Ужгородської футзальної ліги.
 

Минай1 у перший ігровий день встановив рекорд результативності розгромивши Ultimate. Із 23 командних по п’ять забили Кузьма та Микуляк, чотири Пиняшко, три Пилип, по два Гібалюк, Багрій та Лобода.
 
Проспект продовжив серію погромів у цій групі. У першій половині гри проспектів ці досить легко перегравали суперника 7:1. В другому таймі КС Ужгород зумів провести шість голів у відповідь, але й пропустив вісім, тож 15:7. За Пропект забили Гегедош та Денис Пахомов по чотири, дублі у Гавриліва та Костянтинця, по одному Шукаль та Костик і один автогол. У КС Ужгород відзначились п’ять раз Чорний та дубль у Матолчі.
 
Верест та АТО провели один з найрівніших поєдинків у турі. Верест розіграв стандарт і Василь Пригара забиває перший гол. Згодом Чобаль, після пасу Ільківа, забиває вдруге. Вдало розігравши кутовий Черевка провів третій гол. До перерви АТО двічі пробивали десятиметрові, через перебір фолів у Вереста, та переграти воротаря їм не вдалося. У другому таймі Калинич забив з пасу Чобаля. Пелах сильним пострілом скоротив розрив, за хвилину забили Шелепець та Сугоняк, але на більше АТО не вистачило.
 
Тімвір не зміг скласти конкуренцію УжНЕТу. Більш досвідчені футзалісти всуху переграли господарів поля. Чотири голи на рахунку Кополовця, дубль у Скрипнікова, по одному забили Молодцов та Дзюбенко. Тімвір двічі не зміг забити десятиметрові удари.
 
Група А
 
Минай1 - Ultimate 23:3
Проспект - КС Ужгород 15:7
Верест - АТО 4:3
Тімвір - УжНет 0:8
 
У складі Медеї дебютний поєдинок провів Іван Ковач і одразу ж на старту відзначився дублем. Перший тайм завершився на користь Медеї 3:1. У другій двадцятихвилинці оріхівчани довели рахунок до розгромного. Забивали тричі Микула, по одному Куцин та Каменецкі. У лівійців дубль на рахунку Мохамеда.
 
Епіцентр розгромив USB і продовжує йти на третьому місці. Дублем відзначились Бабяк, Джуджук, Турега та Дюгованець, один гол забив Кардашинець.
 
Найбільш цікавим виявився матч Зінедіна та Спортіки. Саме гості першими вийшли вперед, завдяки голу Івана Русина. Та за три хвилини Медведєв зрівняв рахунок. В кінці тайму команди знову обмінялись голами. Та на старті другої половини поєдинку Зінедін провів три голи і довів гру до логічної перемоги. У Зінедіна забили двічі Медведєв, по одному Бібіков, Лукіяник та Шовш. У Спорітки дубль Русина та один у Слободяна.
 
Минай2 у не простому матчі здолав Будівельник. Гра носила нервовий характер, минайці подовгу розігрували свої атаки і час від часу забивали. Перший тайм завершився 5:2 на їх користь, другий тайм також 3:2 за синьо-білими. За Минай забили Дзьоба три голи у чужі ворота та один у свої, двічі Чумак, Дудаш у чужі та Пустовіт у свої ворота.
 
Група В
 
Будівельник -Минай2 4:8
Медея - Libyan Lions 7:2
Епіцентр - USB 9:0
Зінедін – Спортіка 5:3

Коритняни швидко вийшли вперед і далі зосередились на захисті. В одній з контратак під кінець першого тайму Мицак забиває вдруге. У другому таймі Арделян з пасу Скрипа відіграв один м’яч. Коритняни швидко набрали шість фолів і радванські гравці пробивали десятиметрові: Ляховець не зміг переграти Тренича, Скрип пробив мимо, Гомонай мимо. Наприкінці гри Ільницький забиває третій гол своєї команди і встановлює кінцевий результат матчу.
 
У грі з УжНУ КІТ зумів вийти вперед на початку матчу, забив Шпонтак, але після цього пропустили у свої ворота одинадцять голів. За студентів забивали чотири рази Минайленко, двічі Рацин та Беца, по одному Федак, Блох та Варваринець.
 
Перед поєдинком з Вопаком Тиса понесла великі кадрові втрати, тож грали без замін. В ході зустрічі гравець Тиси та ведучий програми Фуцик Лайв Максим Мощак знімав сюжет безпосередньо з футзального майданчику, що з цього вийшло дивіться вже незабаром. Вопак побив рекорд результативності Минаю1. За Вопак забивали вісім Чульба, шість Фенцик, п’ять Ходаковський, двічі Лукачина та Федьо, по одному Коштура, Райніш та Рущак. За Тису дублем відзначився Іван Шимко.
 
Вікінг завдав чергової поразки худлівчанам. Ще до перерви команда Роботишина повела у чотири м’ячі, а в другому таймі утримала розгромний рахунок. Хет-рик у Пребуша, дубль Селещука, по одному Гапак та Бонтей. За Худльово забивали Обдирко та Волошин.
 
Група С
 
Радванка - Коритняни 1:3
Вопак - Тиса1 26:2
Вікінг - Худльово 7:2
КІТ - УжНУ 1:11 

Джерело - Тарас Галушка, lobda.at.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.