УкраинаЄвген Іваняк – серед претендентів на перемогу в номінації «Найкращий воротар 2016 року» за версією сайту FutsalPlanet.comУкраинаДо Черкас повертається Чемпіонат України з футзалу. Прев’юЗапорожскаяЗапорожье: голы 9-го тураПервая лига 14 января. 13.30 Первая лига. Delivery - СумДУ. Он-лайнХарьковскаяИгрок в фокусе - Игорь МоскалецУкраинаОфіційно. Павло Пічкуров – головний тренер Титан-Зорі Украина У Чорнобаї відбувся дитячий футзальний турнір "Княжа"ВолынскаяВолинь. Діти набирають ходиХарьковскаяПревью 6-го тура зимнего турнира на кубок СК ВИРТА 2016-2017ДнепровскаяФаворит - КРИПТО 2:2. Товарищеский матчУкраинаВолодимир Кручок: Хочу разом з Кардиналом боротися за місця у Топ-четвірціУкраинаВіталій Танський поповнив лави СК «Енергія»Юрій Гончаров: «Ми ставимо задачу привчати людей до футзалу»КиевАнонс второй лиги чемпионата Киева. За два тура до конца отбораХмельницкийЗвернення СК «СОКІЛ» (Хмельницький) до вболівальників!Ивано-ФранковскаяАМФІФО: “Віза-Вторма” майже чемпіон? ЗапорожскаяЗапорожье: минимальные победы лидеров Премьер-лигиПервая лига Роман Ярий: Ми продовжуємо боротьбу за плей-офф!КиевКак избавиться от оливье или анонс Первой лиги чемпионата КиеваПервая лига Перша ліга: Рятувальник не віддав перемогу Епіцентру К10

Стартує друге коло Відкритого Чемпіонату м. Житомира



14 січня стартує друге коло Відкритого Чемпіонату м. Житомира з футзалу. Традиційно тур стартує у суботу – на майданчику ФОКу зійдуться команди другої ліги. У неділю відбудуться матчі 10 туру у Вищій та першій лігах. Центральним матчем у першій лізі стане протистояння лідера “ГазМясу” з амбіційною “Кварою”, гравці якої ведуть боротьбу за призову трійку.

Вищолігові баталії розпочнуться з 15:00. на лідерів Вищої ліги ФК “ІнБев-Полісся” та ФК “Атлет-Житомир” очікують протистояння з командами з нижньої частини турнірної таблиці – “Форцою” та “Грантех-Галантом” відповідно. На статус центрального матчу у 10 турі претендує дуель “Коростеня” з “Візажем”, початок цього матчу о 15:00.

14 січня, ФОК

12:00 Леви KROSCHU – Роял сіті

13:00 Олесана – САВСЕРВІС

14:00 Лісгосп – ЕлітБуд-1

16:00 Lamtransfer – ЖНАЕУ

17:00 МФК “Житомир” – Олімпік

18:00 ЖВІ ім. Корольова – Шалені Черепахи

15 січня, ФОК

10:00 ГазМяс – Квара

11:00 ФзК “Штурм” – Персей

12:00 Батьківщина Молода – Штурм-Полісся

13:00 Водолії – ХСК “Кіфа”

15:00 СК “Візаж” – Коростень

16:00 ФзК “Форца” – ФК “ІнБев-Полісся”

17:00 Грантех-Галант – ФК “Атлет-Житомир”

18:00 Медик – Енергія

Джерело - futsal.zt.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.