БеларусьБеларусь-2020/21. Высшая лига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Юношеский футзалДЮСШ-25 (Київ) – чемпіон України серед дівочих команд 2006-2007 рр. н.Футзал в миреКубок Либертадорес-2021. 1/2 финала. LIVE!ИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 32-го тураФутзал в миреЧемпионат Молдовы в Национальной дивизии будет доигран в укороченном форматеЭкстра-лига«Ураган» – люди тижня за версією «Репортера»ИспанияИспания-2020/21. Тур 32. Два матча лидеров и неудержимая «Санта Колома»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Плей-офф.1/4 финала. LIVE!Казахстан«Кайрат» определился с первым новичкомЛига чемпионов УЕФАФінал восьми Ліги чемпіонів УЄФА-2020/21: воротарський аналізЖенский футзал«Металіст 1925» привітав жіночий футзальний клуб «Tesla» з чемпіонствомЖенский футзалАлександр Ратич: «Мы хотели победить, но не любой ценой»Экстра-лигаІгор Борсук отримав пам'ятну футболку на честь 200-го матчуКазахстанОпределены лучшие игроки чемпионата Казахстана-2020/21Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. «Ураган» — новий чемпіон України!Первая лига Син Сергія Піддубного дебютував за «Любарт» та зіграв разом із батькомЮношеский футзалВіталій Одегов: «Не всі викликані гравці змогли доїхати на збір юнацької збірної України (U-17)»Футзал в миреЗа пост Подалинского о силовиках на трибунах «Дорожнику» грозили снятием с чемпионата Беларуси, игрока убрали из составаПервая лига Перша ліга 2020/21. «Любарт» (Луцьк) – КІВС «Енергія-2» (Львів). АнонсПервая лига Назар Станкевич: «Ми не планували брати участь у першій лізі, але нашим молодим гравцям потрібна змагальна діяльність»

Тренерський штаб юнацької збірної України провів майстер-клас для представників чемпіонату України (U-15)

12 лютого у Херсоні відбулися майстер-класи від Віталія Одегова та Олексія Сагайдаченка для тренерів та воротарів чемпіонату (U-15).


Тренер воротарів юнацької збірної Олексій Сагайдаченко разом з двома воротарями МФК «Продексім» Юрієм Савенком та Кирилом Ципуном наочно продемонстрували для молодих голкіперів вправи для покращення майстерності гри на останньому рубежі та поділилися порадами щодо свого досвіду гри на цій позиції у клубах та збірній.

У свою чергу, Віталій Одегов провів невеликий семінар щодо тонкощів роботи тренерів для наставників команд чемпіонату України (U-15).
 

Зазначимо, що у майбутньому мають стати системними для учасників чемпіонатів та кубків України під егідою Комітету дитячо-юнацького футзалу АФУ.

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.