Сборная УкраиныВ першому товариському матчі Румунія здобуває вольову перемогу над УкраїноюСборная УкраиныТовариські матчі. Румунія – Україна. LIVE!Чемпионат мираРобиньо: «Мы сделаем все, чтобы выиграть трофей»ФранцияДжамель Арун – тренер сборной ФранцииЧемпионат мира​Кубок світу-2021. День 12: Іран, Португалія та Іспанія завершують список чвертьфіналістівСборная УкраиныЯрослав Лебідь: «Хотів розуміти своє майбутнє до завершення сезону, а «Ураган» пропонував почати переговори тільки після»Чемпионат мираХо Ван И: «Я пообещал себе, что выйду на новый, более высокий уровень»Чемпионат мираМатиас Люкуйкс: «У нас есть мечта – снова сыграть все семь матчей»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 2. LIVE!Чемпионат мираНуржан Доскеев: «Сборная показала как раз тот уровень, которого и ждали от Казахстана»ПольшаСава Лутай продовжив кар’єру в польському «Гурніку»ФранцияКарека покидает «Коринтианс» и перебирается во ФранциюЧемпионат мира​Кубок світу-2021. День 11: Аргентина, Бразилія та Казахстан виходять у чвертьфіналЧемпионат мираКака: «Знали, что у нас есть эта сила»Женский футзал«Леонас-Университет Драгоманова» вернулся к названию «Будстар-НПУ»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 4 тур. Статистичні показники туруПольша«Ред Дрэгонз» (Пневы) – обладатель Суперкубка Польши-2021Чемпионат мираКубок світу-2021. День 10: Марокко вперше в історії виходить в 1/4 фіналу, а В’єтнам радіє результатуЛитваОлександр Даниленко очолив литовський «Вікінгай»Чемпионат мираЛеозиньо: «Наш главный соперник – Аргентина»

Син Сергія Піддубного дебютував за «Любарт» та зіграв разом із батьком

Сергій Піддубний зіграв у матчі першої ліги разом зі своїм 15-річним сином


Один із найкращих баскетболістів в історії Леброн Джеймс у свої 36 років продовжує грати на найвищому рівні в НБА, наводячи жах на більшість суперників. Його головна мотивація – через декілька років вийти на паркет ліги разом із сином. 

Вчора схожу історію вдалося реалізувати легендарному волинському футзалісту Сергію Піддубному. Його син Роман успішно дебютував за "Любарт" у Першій лізі. Та ще й проти кого! "Енергія-2" – друга команда львівського футзального гегемона, у складі якого й провів свої найкращі ігрові роки Піддубний. 

"Якщо чесно, у великій мірі свої футзальні роки продовжую за рахунок того, що дуже чекав цього моменту, – каже Сергій після матчу. – Можливо, не дуже правильно, що син вийшов одразу, бо він не тренувався з нами достатньо часу. Проте я боявся пошкодитися і ми пішли на цей крок". 

"Син мене дуже порадував. Він вийшов дуже впевнено, а коли почав демонструвати фінти, то я зрозумів, що заміна росте. Я дуже задоволений, – зазначає Піддубний. – Далі ми його зняли, бо стало помітно, що заграли нерви. Станом на зараз, його фізична готовність ще підліткова, тому потрібно було поберегти".
 

"Аби він ще забив гол, то взагалі не було б слів, – додає Сергій. –  Але те, що син продемонстрував на полі… Повторюся, я дуже задоволений його грою і нашим результатом". 

До слова, у стартовому матчі в Першій лізі "Любарт" переміг "Енергію-2" з рахунком 2:1. Окрім 15-річного Романа Піддубного, свій ігровий час отримав і його ровесник Назар Павловій

"Ситуація зі складом у нас доволі непроста, багато травмованих. Тому в останній момент визвали Сергія Степанюка, щоб він підставив своє досвідчене плече і як бачимо – недаремно,– коментує гру спортивний директор. – Сьогодні також трішки ігрового часу отримав Назар Павловій, «понюхав», що це. Ми продовжимо поступово підпускати їх, надавати шанси, щоб росла заміна".

Похвалив Сергій Піддубний і команду суперника:

"Вони грають футзал, мають свій малюнок. Хоча це й 18-річні хлопці, видно, що вони можуть зіграти по-чоловічому. В якийсь момент ми хотіли їх «перекусити» і нам це не дуже вдалося. Вони готові до боротьби. Було важко. В окремих моментах нас виручив голкіпер".

Джерело - Руслан Пилипчук, konkurent.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.