РоссияСергей Абрамов: «Красивые голы – это наша импровизация, а не домашние заготовки»БразилияФалкао: «Фалкао – первый, Фалкао – второй, Маноэл Тобиас – третий»БразилияАллан: «Мечтаю попасть на чемпионат мира»БразилияВандер Кариока возвращается на площадкуКазахстанБиржан Оразов: «Лично я против натурализации. Лучше, чтобы играли местные пацаны»Испания«Барса» расстанется с тремя лидерами по окончании сезона-2020/21Италия«Италсервис Пезаро» – чемпион Италии-2020/21Испания«Бурела»: Ривера уходит, Рикер приходитСборная УкраиныЗбірна України (U-19) завоювала бронзові нагороди турніру «Futsal Week», Ткачук і Дичук у символічній збірнійКазахстанБиржан Оразов: «Хотелось бы попробовать себя в топ-чемпионатах, деньги тут не влияют»МолдоваВ’ячеслав Кожем’яка перейшов в «Балкан Фармасьютікалс»БеларусьБеларусь-2020/21. Высшая лига. Плей-офф. Финалы. LIVE!Сборная УкраиныЮнацька збірна України (U-19) боротиметься за бронзові нагороди на турнірі «Futsal Week»Россия«Синара» – чемпион России-2020/21!ИспанияМигель Андрес: «Самое важное, чему я научился – это честность, порядочность, трудолюбие и страсть к делу, которым я занимаюсь»Футзал в миреМФК «Байтерек» пополнился Салимбаевым и БайзаковымЖенский футзалНаталия Митрофанская: «Хочу оставаться в футзале, добиться в нем многого и вернуться в сборную»РоссияГабриэл: «В предстоящих матчах главное – дисциплина»ИталияМарсио Браншер: «Мне очень нравится играть, но я также люблю тренироваться»ГерманияПётр Шаталин: «Сомневаюсь, что в первый сезон Бундеслиги немецкие команды будут повально скупать легионеров»

В Юнацькій Екстра-лізі змагатиметься десять команд

Наступного тижня стартує новий сезон в Юнацькій Екстра-лізі з футзалу.


Цього разу Івано-Франківську область представлятиме одразу два колективи.

І вже в першому турі вони зустрінуться між собою.

Загадом в новому розіграші турніру 17-річних юнаків змагатиметься 10 команд із восьми областей України. По два представники матиме Івано-Франківщина та Одещина. Івано-Франківську область презентуватиме Академія НФК Ураган з Івано-Франківська (тренер - Данилишин Іван) та ФК Угорники із Коломийщини (тренер - Олександр Дем'янчук).

В першому ж турі, 7-го грудня прикарпатські команди зустрінуться між собою на майданчику юних драконів.

Учасники Юнацької Екстра-ліги (U-17) сезону 2020/21

ДЮСШ - ФСК "Іллічівець" (Роздільна/м. Чорноморськ, Одеська обл)
КІВС Енергія (Львів)
Академія НФК Ураган (Івано-Франківськ)
ФК Любарт (Луцьк)
ФК Угорники (с.Угорники, Коломийський р-н)
ДЮСШ Валки (Харківська обл)
КДЮСШ-1 МСК Дніпро (Черкаси)
КДЮСШ Барса (м.Шостка)
ДЮФК Олімпік (м.Чорноморськ, Одеська обл)
ДЮСШ №4 - Кардинал-2 - Рівнестандарт м. Рівне 

Джерело - sport.if.ua

Новий сезон Юнацької Екстра-ліги U-17 зібрав під своїми знамена десять колективів, серед яких і юні вихованці НФК "Ураган" (тренер - Іван Данилишин). Цьогоріч формат змагань зазнав кардинальних змін - замість звичних спарених матчів суперники проведуть двоколовий турнір протягом чотирьох з'їзних турів, перший з яких запланований на 7-11 грудня у смт. Білозір'я, що на Черкащині. Наступні тури відбудуться вже наступного року у Чорноморську, Рівному та Івано-Франківську.

Черкаський тур "дракони" розпочнуть в понеділок, 7-го грудня, з прикарпатського дербі, в якому поміряються силами з чемпіоном Першої ліги U-17 минулого сезону ФК "Угорники" (Коломийський р-н). Матч розпочнеться о 14:20. У вівторок підопічним Івана Данилишина протистоятиме КДЮСШ "Барса" з Шостки (початок о 14:20), а наступного дня, 9-го грудня, на "Ураган" очікують одразу два матчі. Об 11:40 "дракони" зустрінуться з об'єднаною командою "ДЮСШ №4-Кардинал-2-Рівнестандарт" з Рівного, а о 15:40 в принциповому поєдинку зіграють з однолітками з КІВС "Енергія". П'ятим суперником франківці на турнірі стануть футзалісти чорноморського "Олімпіка", матч з якими запланований на 10 грудня (початок о 10:00), а завершать стартовий тур п'ятничним матчем проти луцького "Любарта".

Юнацька Екстра-ліга U-17. І етап
смт. Білозір'я, 7-11 грудня

07.12.2020 (понеділок)
1 тур
14:20 НФК "Ураган" Івано-Франківськ - ФК "Угорники" Івано-Франківська обл.

08.12.2020 (вівторок)
2 тур
14:20 НФК "Ураган" Івано-Франківськ - КДЮСШ "Барса" Шостка

09.12.2020 (середа)
3 тур
11:40 НФК "Ураган" Івано-Франківськ - "ДЮСШ №4-Кардинал-2-Рівнестандарт" Рівне

4 тур
15:40 КІВС "Енергія" Львів - НФК "Ураган" Івано-Франківськ

10.12.2020 (четвер)
5 тур
10:00 ДЮФК "Олімпік" Чорноморськ - НФК "Ураган" Івано-Франківськ

11.12.2020 (п'ятниця)
6 тур
10:40 "Любарт" Луцьк - НФК "Ураган" Івано-Франківськ

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"

8 грудня у Білозір’ї стартує перший з’їзний тур чемпіонату України з футзалу у віковій категорії U-17 серед команд Юнацької Екстра-ліги. Цьогоріч ЮЕЛ починається трохи пізніше, ніж ми звикли. Зазвичай цей чемпіонат починався у листопаді та грався у форматі «дім-виїзд». Але у цьому сезоні буде турова система, і перший тур ЮЕЛ буде зіграно у Білозір’ї, що на Черкащині.

У порівнянні з минулим сезоном, до ЮЕЛ додалося кілька нових команд, які грали у минулому сезоні у Першій лізі (U-17) або у Вищій та Першій лізі (U-15). Тому, можна сказати, що це буде наполовину оновлена Юнацька Екстра-ліга. Але для початку ми познайомимо Вас зі складом команд-учасниць чемпіонату.

«Іллічівець-ДЮСШ» (Чорноморськ/Роздільна)
КІВС «Енергія» (Львів)
«Ураган» (Івано-Франківськ)
«Любарт» (Луцьк)
«Угорники» (Івано-Франківська обл.)
ДЮСШ (Валки)
КДЮСШ № 1 – МСК «Дніпро» (Черкаси)
КДЮСШ «Барса» (Шостка)
«Олімпік» (Чорноморськ)
«ДЮСШ № 4 – Кардинал-2 – Рівнестардарт» (Рівне)

Як ми бачимо, з учасників попереднього сезону залишились чинний чемпіон ЮЕЛ, «Іллічівець-ДЮСШ», а також КІВС «Енергія», «Ураган» та команда з Рівного, яка має назву «ДЮСШ № 4 – Кардинал-2 – Рівнестандарт». Ця команда у минулому сезоні називалась «Кардинал-ДЮСШ № 4». Однак, враховуючи те, що вихованці ДЮСШ № 4 вже у минулому сезоні долучались не тільки до основного складу «Кардинала-Рівне», а і до «основи» команди «Рівнестандарт – ДЮСШ № 4», яка грала у Другій лізі, то і назва така.

Окрім того, ми бачимо серед учасників нового сезону команди, які у минулому сезоні грали у Першій лізі (U-15) – це луцький «Любарт» та ДЮСШ (Валки) – це колектив з Харківської області. І це буде фактично єдина команда, яка цьогоріч представлятиме Харків у ЮЕЛ, хоча ми пам’ятаємо, що протягом останніх сезонів харківський футзал представляли або збірна Харківської області, або ДЮСШ «Хвиля». Перейшла до ЮЕЛ ще одна команда, яка у минулому сезоні грала у віковій категорії U-15, але у Вищій лізі – це чорноморський «Олімпік», який непогано показав себе у минулому сезоні.

Також зіграє у ЮЕЛ минулорічний переможець Першої ліги (U-17) – ФК «Угорники» з Івано-Франківської області. Також з Першої ліги до ЮЕЛ перейшли шосткінська КДЮСШ «Барса» та КДЮСШ № 1 – МСК «Дніпро» з Черкас. І шосткінці, і черкащани непогано себе показали у минулому сезоні, тому тепер вони спробують себе на новому рівні.

Пропонуємо Вашій увазі розклад матчів 1 туру.

8 грудня.

13.00. КІВС «Енергія» (Львів) – «Олімпік» (Чорноморськ)
14.20. «Ураган» (Івано-Франківськ) – «Угорники» (Івано-Франківська обл.)
15.40. «ДЮСШ № 4 – Кардинал-2 – Рівнестандарт» (Рівне) – «Любарт» (Луцьк)
17.00. «Іллічівець-ДЮСШ» (Чорноморськ/Роздільна) – ДЮСШ (Валки)
18.20. КДЮСШ № 1 – МСК «Дніпро» (Черкаси) – КДЮСШ «Барса» (Шостка).

Джерело - Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.