КазахстанКазахстан-2020/21. Тур 15. LIVE!РоссияКубок России-2020/21. 1/4 финала. Матчи 2. LIVE!Женский футзалЖіночий чемпіонат України-2020/21: заявки команд-учасницьФутзал в миреБразилия-2020. «Пато» слагает полномочияЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2020/21. Предварительный раунд. ACCS Futsal (Франция) – Црвена Звезда (Сербия). LIVE!Вторая лигаСергій Майчук: «Ми плануємо поборотися за медалі в черкаській зоні Другої ліги»Сборная УкраиныВизначено склад національної збірної України на товариські матчі проти МолдовиЭстонияАндрей Головин: «Ничего удивительного, что украинские футзалисты подготовлены лучше эстонских»Кубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/21. Другий попередній етап. INTER (Донецьк) – Рівнестандарт-ДЮСШ №4 (Рівне). АнонсЮношеский футзалРостислав Семенченко: «Тішуся, що є можливість виступати на найвищому рівні»Сборная УкраиныЗбірна України у грудні проведе спаринги з командою Молдови в ЗапоріжжіБеларусьДмитрий Камеко: «Проблема концентрации есть всегда»Экстра-лигаСтаніслав Гончаренко: «Президент «Ель-Посо» сказав, що у них зарплатна відомість 160 тисяч євро. Я відповів, що у нас теж…тільки у гривнях»РоссияРоссия-2020/21. Тур 4. КПРФ – Тюмень. LIVE!РоссияПаулиньо: «Счастлив, что вернулся на площадку»ИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 11-го тураПольшаЭкстракласа-2020/21. Тур 13. «Клирекс» останавливает «Рекорд»ИспанияИспания-2020/21. Тур 11. Ничейный синдромЧеркассыДруга ліга України 2020/21. Черкащина. Огляд 2 туруКазахстанКазахстан-2020/21. 10-13 тур. «Байтерек» преподносит сюрприз

Олександр Вонс: «У нас триває формування команди – ми працюємо у такому складі тільки півтора місяці»

Наставник Академії НФК “Ураган” U-15 Олександр Вонс поділився враженнями від ігор команди у Кубку України.

 
– Це твоя перша поїздка на турнір. Які враження від змагань?
– Мені дуже сподобалась і поїздка, і сам турнір, який пройшов на високому рівні. Дуже добре, що зі мною поїхав Іван Васильович Данилишин, який вчасно і правильно підказав, коли потрібно дітям, а також і мені допоміг адаптуватись.
 
Ми побачили рівень інших команд і зрозуміли, до чого нам потрібно рости. До того ж, поїздка до Чорноморська згуртувала дітей – всі разом грали, відпочивали, гуляли біля моря, звикали до дисципліни та відповідальності. Зараз помітно, що хлопці звикли один до одного і підказують один одному на майданчику. Вважаю, що поїздка вийшла продуктивною для мене та цікавою для дітей.
 
– Насамперед, потрібно сказати, що у нас триває формування команди, адже буквально півтора місяця ми працюємо разом у такому складі. Тож у нас є гравці, які раніше займались футзалом, а є ті, які грали лише у футбол. Якраз турнір показав, що діти, які були у футзалі, більш впевнено почувають себе на майданчику, знають, як правильно рухатись, відкриватись на відміну від дітей, які не займались футзалом.
 
– На твою думку, скільки потрібно часу хлопцям для адаптації у грі 5х5?
– Вважаю, що до початку чемпіонату U-15 ми зуміємо нівелювати всі розбіжності і хлопці проявлять себе з найкращого боку. Кубок України показав над чим нам потрібно працювати – привчати розумінню руху на майданчику. Кожен з гравців має технічні якості, бачення майданчика, але поки не до кінця розуміє, як переміщатись, атакувати, захищатись саме на футзальному майданчику. Помітно, що у хлопців є бажання, горять очі, тож у нас все вийде і ми вийдемо на якісно новий рівень у грі.
 
– Як оціниш суперників на турнірі?
– Вважаю, що команди вибороли місця, які вони заслужили. Переможець Кубка “Чорне море” під керівництвом нашого земляка Федора Пилипіва показала дуже швидку, грамотну, динамічну гру і всі дивувалась, як діти можуть так грати у футзал. Харківський “Фенікс” також достойна команда, яка кожен розіграш стандартного положення (ауту чи кутового) робила якесь награвання і кожного разу нове. На жаль, гравцям не вистачало майстерності, але хлопці старались. Можу відзначити і гравців “Олімпіка”, які вразили своїми вражаючими антропометричними даними і яким складно було протистояти на майданчику.
 
– Який поєдинок на турнірі можеш виділити з точки зору якості гри?
– Поєдинок останнього ігрового дня, в якому ми боролись за 5-те місце з КІВС “Енергія”. Саме у цій грі у нас проявились бійцівські якості, хлопці не боялись суперника, проявили характер. У другому таймі матчу суперники не могли перейти за центр поля, а голкіпер львів’ян двічі врятував після небезпечних ударів, тож ми мали можливість перевести гру у серію пенальті.
 
Саме гра з “енергетиками” найбільш цікава з точки зору якості нашої гри. Хлопці створювали комбінації, зрозуміли, що ми від них вимагаємо. Можливо, ще дався взнаки ранній час проведення матчу, тож нам довелось прокидатись у 6-ій ранку. Але ми зібрались і дали бій більш майстерному супернику, який заслужено переміг.
 
– Чи відомо, коли стартує Вища ліга U-15?
– За попередньою інформацією, Вища ліга U-15 розпочнеться в середині листопада. Формат змагань передбачатиме розподіл на чотири територіальні зони за туровою системою. Кількість команд у кожній зони стануть відомі згодом.
 
Джерело - uragan-academy.if.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.