Экстра-лигаВіталій Радевич: «Останній рік в «Енергії» був важким і я зрозумів, що треба спробувати щось нове»Экстра-лига «Енергія», «Кардинал-Рівне» та «ІнБев» провели товариські матчі у рамках підготовки до плей-офЮношеский футзал«ДЮСШ №4 - Кардинал-2 - Рівнестандарт» – чемпіон Екстра-ліги U-17Сборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Хорватія – Україна 3:2. Післямова: Олександр Косенко, Сергій ЖурбаАссоциация футзала УкраиныСуддівська післямова. Сезон 2020/21. Випуск 9Футзал в миреНазван состав сборной Армении на отборочный матч ЕВРО-2022 против ГрузииСборная УкраиныТарас Кузь: «Нам не вдалося зіграти у другому таймі так, як ми планували»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. Отборочные матчи. LIVE!Экстра-лигаМихайло Соколовський: «Сашко Бондар, Денис Овсянніков, Андрюха Мельник – їм по 40 років, а вони ще грають. Такий рівень ліги»Сборная УкраиныСергій Журба: «Ми намагатимемося швидше рухати м’яч, контролювати гру й демонструвати швидкісний футзал»Чемпионат ЕвропыВідбір до Євро-2022. Україна на виїзді поступається ХорватіїСборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Хорватія – Україна. АнонсЧемпионат ЕвропыОтбор к Евро-2022. Казахстан – Беларусь 5:2. Послесловие: Кака, Лео, Игита, СавинцевКиевМаксим Войток: ​«Футзал и пляжный футбол дополняют друг друга»ИталияИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 22-го тураФутзал в миреМарокко дважды сыграет с АргентинойЭкстра-лигаДмитрий Шувалов: ​«Шесть команд чемпионата Киева могли бы играть на нормальном уровне в Экстра-лиге»ИспанияКубок Испании-2021: все участники определеныЧемпионат мираКубок світу ФІФА: порівняння футзального і футбольногоСборная УкраиныВалерій Легчанов здав позитивний тест на коронавірус перед від'їздом до Хорватії

Іван Данилишин: «Сподівався, що на другому турі команда покаже себе більш вдосконаленою, але цього не сталося»

Головний тренер "Урагану" U-17 Іван Данилишин підбив підсумок ІІ туру Юнацької Екстра-ліги та поділився очікуваннями від заключного туру змагань.


- Іване Васильовичу, оцініть виступ команди на ІІ турі.
- Можна поділити чорноморський тур на дві частини. Були ігри, в яких приємно було дивитися на команду, а були такі, в яких хлопці відверто розчарували. Сподівався, що на другому турі команда покаже себе більш дисциплінованою, вдосконаленою, але цього, на жаль, не сталося. Наразі маємо непочатий край роботи як в тактичному, так і в психологічному планах. Складно сказати в чому справа, будемо розбирати ігри, та деякі гравці, на яких я розраховував, не виправдали надій в цьому турі.

- Втім, які матчі в Чорноморську могли б виділити?
- Якщо говорити конкретніше, то непогану гру хлопці показали проти ДЮСШ №4 з Рівного, яка, думаю, стане чемпіоном. Хоч ми поступились і були у ролі наздоганяючих по ходу гри, та по налаштуванні хлопців було помітно, що на майданчику команда, яка прагне досягати максимальних результатів. І абсолютно протилежне побачив у грі проти МСК "Дніпро", коли перемагаючи 4:0 після першого тайму, незрозуміло як допустили до 4:4 і виграли в серії післяматчевих пенальті. Підсумовуючи, можу сказати, що проходять комбінації, є порозуміння між гравцями, хтось прогресує, хтось на місці стоїть, та в цілому ще дуже багато потрібно працювати, щоб досягнути максимальних результатів. 

- Як оціните новачків команди?
- Хлопці проявили себе по-різному на ІІ турі, та можна сказати що і Данило Лущай, і Владислав Вовк ще притираються до команди. Можливо, потрібно більше часу для адаптації, награвання зв'язків, взаємодії з партнерами. В цілому, хлопці ще вливаються в колектив. 

- В період дозаявки ще плануєте зміни в команді?
- Хоч зараз і триває період дозаявки, та немає сенсу брати ще когось зі сторони на завершальний тур. До того ж, це не буде справедливим стосовно тих, хто зараз займається в команді. Наразі у нас є дві більш-менш збалансовані четвірки. Перша більш технічна за своїм складом, комбінаційно зіграна і зараз саме у ній ми пробуємо різних гравців на позицію стовпа. Натомість друга ще формується і є більш фізично потужнішою за першу, але теж моментами демонструє цікаву гру.

- Днями стало відомо, що в чемпіонаті відбудеться три тури замість анонсованих чотирьох. З чим пов'язане це рішення?
- КДЮСШ "Барса" з Шостки припинила участь у турнірі, тож було прийнято рішення зменшити кількість турів, адже недоцільно їхати на два-три матчі з фінансової точки зору. Також поки відкрите питання, де ж відбудеться заключний тур - в Рівному чи Івано-Франківську. 

- Чого очікуєте від заключного туру?
- Якщо ми прагнемо бути в призерах, то вже зараз потрібно переглянути своє ставлення до гри, зробити висновки та рухатись далі. Ми продовжуємо боротьбу за другу сходинку разом з ще двома командами, адже лідер ДЮСШ №4 добряче відірвався від решти суперників. Як показує чемпіонат, тут немає ні сильних, ні слабких - команда з останніх позицій може дати бій команді з верхів таблиці. Попереду у нас залишаються матчі з такими командами як КІВС "Енергія", МСК "Дніпро", тим же "Іллічівцем" і якщо ми хочемо фінішувати у призерах, потрібно буде поборотись і викластись наповну.

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.