УкраинаЄвген Іваняк – серед претендентів на перемогу в номінації «Найкращий воротар 2016 року» за версією сайту FutsalPlanet.comУкраинаДо Черкас повертається Чемпіонат України з футзалу. Прев’юЗапорожскаяЗапорожье: голы 9-го тураПервая лига 14 января. 13.30 Первая лига. Delivery - СумДУ. Он-лайнХарьковскаяИгрок в фокусе - Игорь МоскалецУкраинаОфіційно. Павло Пічкуров – головний тренер Титан-Зорі Украина У Чорнобаї відбувся дитячий футзальний турнір "Княжа"ВолынскаяВолинь. Діти набирають ходиХарьковскаяПревью 6-го тура зимнего турнира на кубок СК ВИРТА 2016-2017ДнепровскаяФаворит - КРИПТО 2:2. Товарищеский матчУкраинаВолодимир Кручок: Хочу разом з Кардиналом боротися за місця у Топ-четвірціУкраинаВіталій Танський поповнив лави СК «Енергія»Юрій Гончаров: «Ми ставимо задачу привчати людей до футзалу»КиевАнонс второй лиги чемпионата Киева. За два тура до конца отбораХмельницкийЗвернення СК «СОКІЛ» (Хмельницький) до вболівальників!Ивано-ФранковскаяАМФІФО: “Віза-Вторма” майже чемпіон? ЗапорожскаяЗапорожье: минимальные победы лидеров Премьер-лигиПервая лига Роман Ярий: Ми продовжуємо боротьбу за плей-офф!КиевКак избавиться от оливье или анонс Первой лиги чемпионата КиеваПервая лига Перша ліга: Рятувальник не віддав перемогу Епіцентру К10

У Черкасах вшанували пам'ять колишнього директора ДЮСШ "Дніпро-80"

Сьогодні на ФОКу відбувся дитячий футзальний турнір, присвячений пам'яті Володимира Куліша.
 

У ньому взяли участь сім дитячих команд 2005-2006 року народження із Черкас і області. Турнір тривав два дні. Суперники були розподілені на дві групи, а кубок над головою підняли гравці ФК "Черкаси-2006", які у фіналі здолали колег із ФК "Черкаси-2005" з рахунком 5:2. 

Результати змагань:
1 місце – ФК "Черкаси-2006"
2 місце – ФК "Черкаси-2005"
3 місце – ДЮСШ "Дніпро-80"
4 місце – ДЮСШ Кам'янка
5 місце – ДЮСШ Чигирин
6 місце – ДЮСШ Маньківка
7 місце – Академія Білозір'я
 

Найкращі гравці турніру:
Віктор Каюк, ФК "Черкаси-2005"
Олександр Ющенко, ФК "Черкаси-2006"
Роман Дашко, ДЮСШ "Дніпро-80"
Ерік Таранченко, ДЮСШ "Дніпро-80"
Дмитро Бордюг, ДЮСШ Кам'янка
Владислав Захарченко, ДЮСШ Чигирин
Руслан Морозюк, ДЮСШ Маньківка
Владислав Петрук, Академія Білозір'я

Володимир Григорович Куліш до останніх днів працював у "Дніпро-80" на різних посадах. За своє життя він підготував не одного професійного футболіста. Його вихованці грали і грають у багатьох командах чемпіонату області та України. Куліш пішов із життя 5 січня 2007 року. 

Юрій Куліш, син Володимира Куліша: "Хочу привітати усіх дітей та батьків із Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаю успіхів у спортивному житті та людських благ. Мені приємно, що батька пам'ятають і що цей турнір є традиційним".

Джерело - http://cherkassy-sport.com

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.