ИзраильИзраильский «Маккаби» готовится к Лиге чемпионовПервая лига Перша ліга: нарада представників напередодні стартуЭкстра-лигаАлександр Сухов и Виталий Дзюба – в «ХИТе»!Чемпионат мираЧоловіча студентська збірна України завершила груповий етап на першому місціКазахстанКака: «На чемпионате мира буду болеть за Казахстан»Чемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Група «С». Хорватія – Україна. АнонсЭкстра-лигаСтаніслав Гончаренко: «Нам потрібні ще один-два гравці»Чемпионат мираОлег Шайтанов: «Ми самі «зробили» м’ячі у свої ворота, але забили на гол більше»Чемпионат мираЖіноча студентська збірна України здолала КанадуЧоловіча студентська збірна України здобула перемогу над ТаїландомЧемпионат мираЮлія Дударчук: «Перша гра була важливою у моральному плані»Чемпионат мираМар'ян Пелех: «Ми робили все, що награвали»ГерманияУкраинское трио в ГерманииЧемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Група «С». Німеччина – Україна – 1:6Чемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Жінки. Україна – Польща – 8:2БеларусьДмитрий Камеко: «Я всегда ставлю максимальные задачи»Чемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Німеччина – Україна. АнонсЧемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Жінки. Україна – Польща. АнонсРоссияНеизлечимый диагноз, или еще раз о лауреатах АМФРЭкстра-лигаЕнергетики завершили тренувальний збір у Польщі

В Одесі відбудеться один з етапів футзального турніру NEYMAR JR’S FIVE 2018

Турнір, який започаткував бразилець Неймар продовжує крокувати Україною. 21 квітня відбудеться загальний відбір у Одесі. Місце проведення: СДЮШОР Чорноморець (вул. Віце-адмірала Азарова, 1). Детальніше тут: https://www.neymarjrsfive.com

Основні правила: в команді повинно бути мінімум 5, але не більше 7 гравців. Вік гравців - від 18 до 25 років, однак два гравці можуть бути старші цього віку. У грі змагаються 5х5 без воротарів і не можна торкатися м’яча у штрафній зоні. Тривалість матчу - 10 хвилин. Один гол – це мінус один гравець з команди, що його пропустила. 
 

Цього року в Україні пройде ще більше відбіркових турнірів! І в містах буде проведено по два відбори: студентський – у закритому спортивному залі, та загальний – для всіх охочих на відкритому полі. Взяти участь можна буде тільки в одному з двох, за чим пильно стежитимуть організатори. Старт відбувся 4 березня зі студентського відбору у Львові, а далі – Одеса, Дніпро, Харків, Вінниця та Київ (детальний перелік всіх турнірів дивіться на сайті чемпіонату).

За результатами кваліфікацій 16 найкращих команд змагатимуться в Національному Фіналі у Києві, команда-переможець якого забезпечить собі квиток до Бразилії, де боротиметься за звання Чемпіона Світу.

Щоб дізнатися про українські відбіркові турніри та правила Neymar Jr’s Five, відвідайте веб-сайт www.neymarjrsfive.com і зареєструйте свою команду. Чемпіонат проходить за підтримки Асоціації футзалу України.

У липні 2017 року Румунія стала чемпіоном попереднього Neymar Jr’s Five. Минулого року понад 100 000 гравців із 53 країн взяли участь у турнірі Neymar Jr’s Five, а цього року ще більше команд зможуть продемонструвати свої навички у Світовому фіналі, що відбудеться на стадіоні Instituto Projeto Neymar Jr у Прая-Гранді, Бразилія.
 

Про Neymar Jr's Five

Neymar Jr’s Five — це авторський турнір з міні-футболу світової легенди Неймара, в якому гравці віком від 18 до 25 років з усіх куточків світу разом віддаються спільній пристрасті: футболу. Це динамічне, технічне і цікаве змагання. Понад 60 країн із 6 континентів проведуть відбіркові турніри, де гравці змагатимуться зі спільною мрією – пройти шлях від локального відбору до національного фіналу, та здобути квиток на Світовий фінал, який вже втретє проходитиме на стадіоні Instituto Projeto Neymar Jr у Прая-Гранді, Бразилія.

Про Instituto Projeto Neymar Jr

Instituto Projeto Neymar Jr – приватна, некомерційна організація соціального напрямку, створена гравцем і його сім'єю. Розташована в Jardim Glória, у Прая-Гранді, де Неймар провів значну частину свого дитинства. Інститут площею 8,400 кв.м. є освітнім та спортивним комплексом, який призначений для 2470 дітей з малозабезпечених сімей віком від 7 до 14 років та їхніх сімей.

Тэги:

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.