Чоловіча студентська збірна України здобула перемогу над ТаїландомЧемпионат мираЮлія Дударчук: «Перша гра була важливою у моральному плані»Чемпионат мираМар'ян Пелех: «Ми робили все, що награвали»ГерманияУкраинское трио в ГерманииЧемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Група «С». Німеччина – Україна – 1:6Чемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Жінки. Україна – Польща – 8:2БеларусьДмитрий Камеко: «Я всегда ставлю максимальные задачи»Чемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Німеччина – Україна. АнонсЧемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Жінки. Україна – Польща. АнонсРоссияНеизлечимый диагноз, или еще раз о лауреатах АМФРЭкстра-лигаЕнергетики завершили тренувальний збір у ПольщіФутзал в миреЧемпіонат світу серед студентів: де дивитись?ТурнирыТурнир в Гомеле. День 3. Все по местамФутзал в миреВиктор Кравцов: «Матчи на Кипре проходят как праздник»ТурнирыКиївський ХІТ – переможець IХ Кубка Водяна!Экстра-лигаСпаринги: «Ураган» обмінявся перемогами з чемпіоном ЛитвиКазахстанСергей Коридзе: «С лучшими игроками всегда интересно работать»КазахстанДуглас – лучший футзалист Казахстана сезона-2017/18Экстра-лига«Енергія» – «Heiro» 9:1. Впевнена перемога у першому матчі у ПольщіТурнирыТурнир в Гомеле. День 2. Ничья лидеров и крупная победа «Сокола»

Київський ХІТ – переможець IХ Кубка Водяна!

У вирішальний день ІХ міжнародного турніру на призи В. І. Водяна відбулися медальні поєдинки.

Бронзові нагороди розігрували «Кардинал-Рівне» та господарі – «Епіцентр К Авангард». Зважаючи на результати попередніх змагальних днів, пари стартового дня знову зійшлися між собою у фінальний день, однак, тепер їм слід було визначити остаточний розподіл місць.

Підопічні Станіслава Гончаренка у попередніх зустрічах здобули три різні результати. Матч з «Епіцентром К Авангард» завершився з результатом 1:1, протистояння з кишинівським «Динамо» принесло рівнянам поразку – 1:3. Натомість, в останньому поєдинку групового етапу «Кардинал-Рівне» здолав київський «ХІТ» – 3:2.

У свою чергу, одесити здобули всього одне очко, зазнавши поразок від «ХІТа» (3:5) та «Динамо» (2:4). Друга очна зустріч між представниками Південної Пальміри та Рівного знову не виявила сильнішого – 1:1. Втім, у серії пенальті підопічні Гончаренка все ж здолали свого суперника та здобули бронзові медалі.

«Кардинал-Рівне» - «Епіцентр К Авангард» – 1:1 (пен. 5:4)

Голи: Мануйленко (34) – Свиридов (16)

Попередження: Басич (20) – Орєхов (29)

У фінальному протистоянні між собою зійшлися єдиний представник закордонного чемпіонату – молдовське «Динамо» та київський «ХІТ». Обидві команди здобули по 6 очок на груповому етапі. До слова, саме представникам столиці України вдалося здолати свого суперника у першій очній зустрічі з рахунком 5:2.

Фінальний матч не подарував вболівальникам настільки велику кількість голів. Наприкінці першого тайму підопічні Дмитра Шувалова вийшли вперед завдяки взяттю воріт від Жука. Кишинівці навіть не збиралися здаватися і на 34-ій хвилині зусиллями Негари зробили рахунок рівним.

Втім, до серії пенальті справа не дійшла. Микита Тменов за 3 хвилини до завершення матчу влучним ударом приніс «ХІТу» золоті медалі Кубка Водяна.

«ХІТ» - «Динамо» – 2:1

Голи: Жук (18), Тменов (37) – Негара (34)

Попередження: Борсук (8) – Деліатінші (17)

Нереалізований дабл-пенальті: Негара (19)



Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.