Казахстан«Кайрат» представил новичковУкраинаЧемпіонат Європи серед ВНЗ: команда ЧНУ ім. П. Могили посіла шосте місцеФутзал в миреRecord Masters Cup: стал известен календарь турнираБразилияЛучшие голы 12-го тура чемпионата Бразилии-2018ИспанияПако Седано будет работать в Федерации футбола ИспанииЖенский футзалНовости украинского женского трансферного рынкаУкраинаДмитро Іванов: «Після матчу з "Шахтарем" зателефонував Геннадій Лисенчук і перепитав чи ми дійсно перемогли»ИспанияИспания. Лучшие сейвы сезона-2017/18. «Риос Реноваблес Сарагоса» и «Аспиль Видаль Рибера Наварра»РоссияБесик Зоидзе: «Ромуло – именно тот футболист, который был нам нужен»Экстра-лигаКлаудиньо: "В «Продэксиме» готов выкладываться максимально"Футзал в миреЧемпіонат Європи серед ЗВО: «чорноморські могилянці» розгромно поступились іспанцям Экстра-лигаМикола Дурбан став вільним агентом Первая лига Офіційно: Денис Зеленкевич гратиме у «Візі-Втормі» УкраинаСергею Караченцеву нужна помощь!ИспанияИспания. Лучшие сейвы сезона-2017/18. «Осасуна Магна» и «Пальма Футзал»ИспанияФедерико Видаль – новый главный тренер сборной ИспанииТурниры«Чорне море» – переможець Odessa Open Cup-2018!Экстра-лигаМихаил Волянюк: «Рад, что снова буду представлять цвета «Продэксима»Футзал в миреЧемпіонат Європи серед ВНЗ: студентам ЧНУ ім. П. Могили вдалося переграти Університет МюнстераИспанияИспания. Лучшие сейвы сезона-2017/18. «Эль Посо Мурсия» и «Хаэн Параисо Интериор»

Lviv Open Cup-2017: перший трофей для «Урагана»

У Львівському палаці спорту «Галичина» завершився всеукраїнський турнір з футзалу Lviv Open Cup-2017. Головний трофей змагань поїхав до Івано-Франківська. Вперше в історії турніру його переможцем став «Ураган».
 

Чемпіони. Івано-Франківський «Ураган» під керівництвом відомого у минулому гравця Максима Павленка показав найкращу готовність до нового сезону. Матчі «Урагана» на турнірі, а особливо фінал поєдинку, наочно продемонстрували, що «ураганівська» школа дає свої плоди, а гравці команди з кожною грою все краще знаходять спільну мову з головним тренером. Незважаючи на не найкращі попередні сезони в Екстра-лізі, «Ураган» у цьому році має усі можливості для того, щоб претендувати на найвищі місця. Як то кажуть, команда Максима Павленка зараз «на ходу» і це, звісно, не може не радувати франківських вболівальників. Особливо яскравим для «Урагана» виявився фінал «Відкритого Кубка Львівщини», у якому франківці з рахунком 5:0 перемогли діючого чемпіона України, учасника Кубка УЄФА херсонський «Продексім». До цього «Ураган» здобув вольову перемогу над львівською «Енергією» - 2:1, обіграв житомирсько-київський «Інбев/НПУ» - 4:1, а у ще одному матчі, щоправда товариському, поступився тому ж херсонському «Продексіму» - 4:5.

Срібні призери. На турнір до львівського палацу спорту «Галичина» «Продексім» приїхав з хорошими спогадами. Не так давно на цьому паркеті підопічні Ігоря Москвичова двічі у фіналі плей-офф обіграли львівську «Енергію». Ці матчі для усіх нас уже стали історією, однак незважаючи на це, «Продексім», як і деякі інші команди, ставив завдання перемогти на турнірі. Матчі «Відкритого Кубка Львівщини» для «Продексіма» були одним з етапів підготовки до Кубка УЄФА. І безпосередньо, як показали самі поєдинки, роботи в Ігоря Москичова ще багато. Хороші ігри в «Продексіма» на турнірі чергувалися з невдалими, а відтак турнір у Львові для «Продексіма» повинен дати багато цікавих думок тренерському штабу команди. Срібні медалі та якість гри для діючих чемпіонів України – трішки не те, чого від команди чекали херсонські вболівальники.
 

Бронзові призери. Після перемог у 2015 та 2016 році львівська «Енергія» не змогла втретє поспіль здобути перше місце на домашньому турнірі. Незважаючи на це, після не зовсім вдалих матчів на «Кубку Свободи» у Хмельницькому ,«зелено-білі» зробили маленький крок вперед. Втім, чи цього буде достатньо, покаже старт чемпіонату. Матчі у Львові для Валерія Легчанова, як і для усіх інших тренерів, показали над чим потрібно працювати у майбутньому. Перед головним тренером «Енергії» зараз поставлене непросте завдання – зліпити боєздатний колектив з тих виконавців, які є у нього під руками. Як відомо, у період літнього міжсезоння «Енергію» покинули п’ять гравців, троє з яких були лідерами команди, а відтак чи зможуть їх повноцінно замінити новачки, покаже лише час. Ймовірно таки, з теперішнім складом «Енергії» у чемпіонаті Екстра-ліги буде непросто, однак львівські хлопці завжди славилися своїм характером та непоступливістю. Бронзовий результат на «Відкритий Кубку Львівщини» для теперішньої «Енергії» - непоганий результат.

Четверте місце. Рівненський «Кардинал» був дуже близький до п’єдесталу пошани. Як частий гість «Відкритого Кубка Львівщини», «Кардинал», мабуть, уже заслужив бодай на якийсь комплект нагород. «Бронза» від команди з Рівного відвернулася лише у серії пенальті, у якій Сергій Піддубний і компанія поступилися львівській «Енергії». Як показали самі матчі, «Кардинал» має свій ігровий почерк, однак у Сергія Піддубного дуже обмежена лавка запасних гравців. Ймовірно таки, якби польових гравців одного рівня у «Кардинала» було б більше, ніж є зараз, команда з Рівного могла б претендувати на більше, аніж четверте місце. Футзальна фахівці в один голос стверджують, що саме в цьому сезоні «Кардинал» може добряче пошуміти в Екстра-лізі. Так це чи ні, побачимо в наступаючому сезоні.

П’яте місце. «Інбев/НПУ» для усіх команд на «Відкритому Кубку Львівщини» виявився дуже і дуже непоступливою командою. Оновлена команда, що представляє і Житомир, і Київ, не хотіла поступатися нікому. У деяких матчах для позитивного результату цій команди бракувало зовсім трішки. При певному збігу обставин молоді та амбітні гравці «Інбев/НПУ» могли бути вищими, аніж п'ятими. Своєю грою передостання команда «Відкритого Кубка Львівщини» довела, що кожен наступний сезон в Екстра-лізі додає впевненості молодим гравцям. Вони ростуть та прогресують. У матчі за 5-6 місце команда з Житомира проявила характер і здобула вольову перемогу над одеським «Епіцентр К Авангардом».

Шосте місце. Дебютант чемпіонату Екстра-ліги «Епіцентр К Авангард» добряче понюхав пороху змагань найвищого рівня. Неозброєним оком було помітно, що бажання у цієї команди є, а от клас потрібно трішки підтягнути. Деякі матчі для одеситів складалися доволі непогано, а от, щоб довести справу до позитивного для себе результату, гравцям бракувало досвіду. Дебют в Екстра-лізі для цієї команди - своєрідне випробування, однак через нього пройшли усі. Турнір у Львові для одеситів був чудовою можливістю оцінити свій рівень.
 

КАЛЕНДАР ІГОР "КУБКУ ЛЬВІВЩИНИ-2017"

Група А:
"Енергія" (Львів), "Ураган" (Івано-Франківськ), "ІнБев-НПУ" (Житомир/Київ).

Група В: "Епіцентр К Авангард" (Одеса), "Продексім" (Херсон), "Кардинал-Рівне" (Рівне).

1-й день - 30 серпня (середа)
13:00 Ураган - Продексім - 4:5 (тов. матч)
15:00 Епіцентр К Авангард - Кардинал-Рівне - 1:6 (група В) 
17:00 Енергія - ІнБев-НПУ - 2:1 (група А) 

2-й день - 31 серпня (четвер)
13:00 Енергія - Епіцентр К Авангард - 4:2 (тов. матч) 
15:00 Кардинал-Рівне - Продексім - 2:3 (група В)
17:00 ІнБев-НПУ - Ураган - 1:4 (група А) 

3-й день - 1 вересня (п'ятниця)
13:00 ІнБев-НПУ - Кардинал-Рівне - 3:4 (тов. матч) 
15:00 Продексім - Епіцентр К Авангард - 2:1 (група В)
17:00 Ураган - Енергія - 2:1 (група А)

4-й день - 2 вересня (субота)
10:00 матч за 5-е місце: ІнБев-НПУ - Епіцентр К Авангард - 5:3
12:00 матч за 3-є місце: Енергія - Кардинал-Рівне - 2:2, пен. 5:4
14:00 фінал: Ураган - Продексім - 5:0 

Богдан Пастернак для futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.