Кубок УкраиныКубок Украины. Второй предварительный раунд. ВидеообзорыКубок УЕФАСарагоса будет претендовать на Финал четырех Кубка УЕФА по футзалуВолынскаяВолинь. Кваліфікувалися всіЖенский футзалЧемпіонат України серед жінок (Вища ліга): результати матчів 6 туру групи «Б» Юношеский футзалЕкстра-ліга (U-16)-2017/18. 3 тур: попереду харків'яни, «Сокіл» та «Ураган»ЖитомирЖитомир: досвід б'є молодістьЧеркассыЧемпіонат Черкащини. 2 тур: лідери переможця не визначилиКубок УЕФАСудейский беспредел в Кубке УЕФАЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 11: блицкриг в Запорожье и два «контрольных» от Сергея ЖурбыРоссияМихайло Романов завершив професійну кар’єру і відкрив власну академію футзалуКубок УЕФАКубок УЕФА: "Интер Мовистар" победил "Кайрат" и вышел в Финал четырехЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 11: «Титан» выходит на первое местоФутзал в миреИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы 12-го тураИспания"Эль Посо Мурсия" удачно съездила в Туделу, обыграв "Рибера Наварру"Кубок УЕФАНовое сражение «Интера» и «Кайрата»Кубок УЕФАКубок УЕФА: главная сказка состоялась в Дьёре – "Раба ЭТО" в Финале четырех!Беларусь13.00. Беларусь. 13-й тур. "Лидсельмаш" (Лида) - "Форте" (Могилев). LIVE!Кубок Украины13.00. Кубок Украины. «SKIDKA» (Киев) - «Галицька здоба» (Львов). LIVE!Футзал в миреДвоє українських тренерів розглядаються як кандидати на посаду тренера збірної ЛитвиКубок УЕФА25.11. 2017. Кубок УЕФА. LIVE!

Ветерани Сумщини повернулись на майданчик


На паркеті легкоатлетичного манежу чергові матчі зіграли ветеранські команди. У віковій групі «50 років і старші». В матчі двох аутсайдерів «Хімік» з рахунком 0:7 програв «Технології». Лідер чемпіонських перегонів – «Ніколь» - з рахунком 6:4 переміг «Сержа». «Хлібодар» та «Динамо» обмінялись парою голів. «Аграрник» з рахунком 0:6 програв краснопільському «Явору». «Фрунзенець» з рахунком 9:4 переміг «Фортуну».
 
В турнірній таблиці «Ніколь» на два кроки випереджає «Фрунзенця». На третьому місці розташувалось «Динамо», яке на одне очко випереджає «Фортуну» та «Хлібодар». Нижче в таблиці йдуть «Технологія», «Серж», «Аграрник» та «Хімік».

 
Відкритий чемпіонат м.Суми серед ветеранів (50+)
  Команда І О
1 "Ніколь" 9 25
2 "Фрунзенець" 9 23
3 "Динамо" 9 19
4 "Фортуна" 9 18
5 "Хлібодар" 10 18
6 "Явір" 10 10
7 "Технологія" 9 7
8 "Серж" 9 6
9 "Аграрник" 10 6
10 "Хімік" 10 4
 
Лідер бомбардирів – Олександр Ткаченко з «Ніколі» - забив вже 17-ть голів. На лише на два менше в активі Сергія Баранніка з «Сержа» та гравців «Фрунзенця» Сергія Гриценка та Олександр Карпенка.
 

В турнірі «сорокарічних» «Авангард» з рахунком 13:2 розгромив футбольний клуб «Верхня Сироватка». Майже половину голів – шість з тринадцяті – в складі переможців на свій рахунок записав кращий бомбардир турніру Сергій Ткаченко. Відзначимо, що наразі в його активі вже двадцять два влучних ударів по воротах суперників. Забивши два швидких голи «Деметра» з Нижньої Сироватки в підсумку не змогла втримати перевагу і програла «ВМЗ» з рахунком 3:5. Закривали ігровий день «Фортуна» та «Азарт-2007». Останній матч другого кола чемпіонату завершився з рахунком 4:2 на користь «Фортуни».
 
Здобувши десять перемог в десяти матчах турнірну таблицю очолює «Авангард». З грою в запасі на дев’ять та п'ятнадцять очок від лідера відстають «ВМЗ» та «Фортуна». Нижче призової трійки в таблиці розташувались «Деметра», «Азарт» та «Верхня Сироватка».

 
Відкритий чемпіонат м.Суми серед ветеранів (40+)
М Команда І О
1 Авангард 10 30
2 ВМЗ 9 21
3 Фортуна 9 15
4 Деметра (Н.Сироватка) 10 7
5 Азарт-2007 10 7
6 ФК В.Сироватка 10 6
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.