ИспанияИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы 22-го тураКубок УкраиныКубок Украины-2017/18. 1/4 финала. Первые матчи: все равны, и только запорожцы чуть сильнее ровенчан (обновляется)Ассоциация футзала Украины«Сокил» против АФУ. Война продолжаетсяКубок УкраиныКубок Украины. 1/4 финала. Первые матчи. LIVE!Женский футзалТарас Шпичка: «На наступні матчі коло кандидатів до збірної розшириться»ВетераныВетераны "40 плюс". Мнения. Лучшие – Стародубовский, Мансуров, НестерукЮношеский футзалЕкстра-ліга (U-16). 12-й тур. LIVE!Фиаско "Мовистар Интера": преимущество 3:0 и ему ничего не гарантируетЄвген Іваняк: "Я ніби перейшов з УПЛ в АПЛ чи Прімеру"Экстра-лигаОлександр Мирний: «Друзям – все, ворогам – закон»ВетераныВетераны "40 плюс". Этап 2. День 2. LIVE!Экстра-лигаТроє гравців "Сокола" влаштувалися в інші клубиРоссияРоссия. Суперлига. 14-й тур. LIVE!ХмельницкаяНайкращі голи тижня у Преміум-лізі 2017-2018 (1/4 фіналу та втішні кубки)ХарьковскаяЛучшие голы 6-го тура 33-го Кубка ФК Универ весна 2018КазахстанЧингиз Есенаманов: «Испанцам забиваем теперь без стеснения»РоссияРеволюция в российском клубном футзале?МолдоваДмитро Делятинський: «Українська Екстра-ліга сильніше, але молдавський футзал прогресує»ВетераныВетераны "40 плюс". Этап 2. День 1. LIVE!Сборная УкраиныВіталій Одєгов оголосив список збірної України (U-17)

Ветераны "40 плюс". Этап 2. День 1. LIVE!

23 февраля

12.00 «Динамо» (Суми) - ФК «Южноукраїнськ» - 1:1 (1:1)
Динамо: Острога, Коваленко, Булат, Тетявкін, Дядченко, Табачун, Кашаба, Логвинов
Южноукраїнськ: Сильчук, Бойко, Кривицкий, Груманский, Ярохович Спотарь, Елистратов, Чаленко

Голи: Кашаба, 10 (пен) - Чаленко, 6
Попередження: Кашаба, 6, Логвинов, 21
 
З перших хвилин протистояння було помітно, що зустрічаються приблизно рівні за силою опоненти. Тим не менш, після стартового мандражу, ігровою ініціативою більше володіли «динамівці», Южноукраїнськ здебільшого контратакував. Схема «южан» все-таки спрацювала швидше. На 6 хвилині вони заробили право на штрафний удар, який грамотно реалізував Александр Чаленко. Сумчани швидко прийшли до тями та вже на 10 хвилині поєдинку зрівняли рахунок у матчі. Ударом з пенальті відзначився Юрій Кашаба. Під завершення першого тайму «динамівці» могли пропустити «гол у роздягальню», але Южноукраїнськ врятувала стійка. Другий тайм був менш видовищним, аніж перший, тому цілком логічно, що підсумковий рахунок першого тайму став підсумковим і в матчі загалом.

13.05 «Союз» (Донецька область) - «Глорія» (Одеса)   2:3 (0:1)
Союз:
Чирва, Дубов, Семкин, Король, Нестеров, Азаров, Шпілевой, Бабариков
Глорія: Снигур, Коломийчук, Станкевич, Шевченко, Смишко, Марталога, Бурля, Дерюга, Нагреба

Голи: Чирва, 25, 26 — Станкевич, 3, 17, Марталога, 24 

Поєдинок проходив під акомпанемент ігрової переваги «Глорії». «Союз», попри те, що перед матчем випереджав своїх опонентів у турнірній таблиці, грав відвертим «другим номером». Рахунок у матчі, тим не менш, було відкрито доволі швидко. Вже на третій хвилині гри відзначився Олександр Станкевич. До кінця першого тайму в одеситів було ще декілька небезпечних нагод, але втілити їх у голи вони не змогли.
 
Другий тайм видався більш багатим на голи. Вже на перших хвилинах другої частини гри подвоїв перевагу Глорії той-таки Олександр Станкевич. Згодом «Глорія» забила втретє. Здавалося б, легка перемога в кишені. Втім, одесити вирішили зіграти з п'ятим польовим і прогадали, бо ледь не поступились, пропустивши два голи. Під завісу гри «Союз» активізувався, але для бодай нічиєї цього не вистачило.

14.10 ФК Южноукраїнськ – ТВД  1:3 (1:1)
ФК «Южноукраїнськ»: Сільчук, Грушанський, Кривицький, Бойко, Ярохович, Спотарь І., Спотарь В., Лістратов, Чаленко
ТВД: Стасюк, Хавер, Кудінов І, Кольцун, Паршиков, Маковський, Москвін, Кудінов Ю., Свищ

Голи: Грушанський, 12 – Кудінов І., 19, Паршиков, 25, Маковський, 6

Перед початком протистояння між ФК «Южноукраїнськ» та львівським «ТВД» було чітко зрозуміло розподіл ролей. «ТВД» - фаворит, ФК Южноукраїнськ – відвертий андердог. Перші миттєвості матчу такий стан справ підтвердили. Львів’яни грамотно тримали м’яч та раз по раз загрожували воротам своїх опонентів. Вже на 6 хвилині матчу після прострілу з флангу за ТВД відзначився Леонід Маковський. Те, що сталося згодом, трішки приголомшило львів’ян, адже «южани» рахунок у матчі зрівняли після несподіваного удару від Сергія Грушанського. За паритетного рахунку команди пішли на перерву.

Другий тайм видався більш логічним. ТВД забив ще двічі та отримав комфортну перевагу над своїми суперниками. Спочатку класний дальній удар вдався Ігорю Кудінову, а потім завершив контратаку львів’ян Андрій Паршиков. Були в ТВД ще декілька хороших нагод, але м’яч щоразу після таких моментів по-зрадницьки влучав чи то у стійку, чи у воротаря ФК Южноукраїнськ. Як би там не було, але львів’яни у цьому матчі були відверто сильнішими.

15.15 «STAVNI KIEV» - «Союз» - 7:1 (2:1)
STAVNI KIEV: Ясиновський, Бондарь, Косенко, Кабаненко, Директоренко, Севериненко, Бєляєв, Гордієнко, Пікалов, Мірошник, Вацяк
Союз: Чирва, Дубов, Семкин, Король, Нестеров, Азаров, Шпицевий, Климов, Бабариков

Голи: Бондарь, 20, 24, Бєляєв, 11, 15, 20, Мірошник, 3 – Чирва, 6, 24 (а/г)

У матчі між «Stavni Kiev» та «Союз» суперництва не вийшло. З перших хвилин зустрічі було помітно, що кияни відверто сильніші за своїх опонентів. Перевагу київської команди в голи почав втілювати Олег Мірошник, який вже на 3 хвилині двобою завершив класну комбінацію. Крихітну надію бодай на нічию «Союзу» подарував Володимир Чирва, який грамотно розібрався з воротарем суперників. До завершення першого тайму гри, втім, кияни знову вийшли вперед завдяки голу Михайла Бєляєва.

Друга частина матчу більше нагадувала якесь побоїще. «STAVNI KIEV» розписались у воротах «Союзу» ще п’ять разів, не пропустивши при цьому жодного голу. Підсумок – надупевнена перемога киян.

16.20 «АРПІ» - «Володимирівка» - 6:1 (2:0)
«АРПІ»: Толмачов, Кобець, Шуст, Нестерук, Чернишов, Ткаченко, Моргунов, Дремов, Хаймурзін, Босенко, Міщук, Кравченко
«Володимирівка»: Подопригора, Заболотний, Чемерис, Цибик, Чабан, Ардановський, Шипунов, Волох

Голи: Кравченко, 5, Моргунов, 6, Хаймурзін, 18, Нестерук, 20, Чернишов, 23, Босенко, 26 – Волох, 20
 
Попри те, що перед звітним матчем між «АРПІ» та «Володимирівкою» була різниця лишень в одне очко, сам поєдинок показав, що відстань у класі між командами відчутна. З перших хвилин протистояння стало зрозуміло, що саме збірна команда донеччан та запоріжців буде домінувати у поєдинку. Почали доводити свою перевагу номінальні гості доволі швидко, вистреливши одразу подвійним залпом по воротах «волинян». Спочатку на 5 хвилині класний удар здалеку вдався Андрію Кравченку, а вже за мить не менш шикарний постріл виконав Олександр Моргунов. За комфортного для «АРПІ» рахунку 2:0 команди пішли відпочивати.
 
Другий тайм остаточно розставив усі крапки над «і» у цьому двобої. «АРПІ» грав здебільшого на контратаках, раз по раз голами кусаючи своїх суперників. Все, на що спромоглась «Володимирівка», - гол престижу, яким відзначився Роман Волох.

17.30 «Чорне море» – «STAVNI» - 5:4 (1:0)
Чорне море: Стародубовський, Торшин, Пилипів, Гирка, Мансуров, Саричев, Возний, Ятло, Лобан, Кушнір
«STAVNI»: Ясиновський, Бондарь, Косенко, Кабаненко, Директоренко, Севериненко, Бєляєв, Гордієнко, Пікалов, Мірошник, Вацяк

Голи: Лобан, 4, Торшин, 17, 23, Возний, 22, Мансуров, 26 – Мірошник, 14, 26, Бондарь, 15, Севериненко, 24,
Попередження: Бондарь, 19, Кабаненко, 17, Бєляєв, 20
Вилучення: Бєляєв, 22 (2ЖК)

Центральний поєдинок другого туру між «Чорним морем» та «STAVNI» сповна виправдав своє солідне реноме. Зі стартових хвилин матчу і аж до фінального свистка арбітра на майданчику панувала запекла боротьба та неабиякі футзальні пристрасті. Першими в матчі відзначились одесити. На 4 хвилині протистояння потужний постріл з-за меж карного майданчика вдався Станіславу Лобану.

За мінімальної переваги в рахунку номінальних господарів команди пішли на перерву. У другому таймі матчу були справжні «гойдалки». «STAVNI» видали ударний початок другої частини гри, відзначившись двічі впродовж стартових двох хвилин. Згодом ігрова ініціатива все частіше бувала в ногах гравців команди «Чорне море». Футзалісти номінальних гостей все частіше почали нервувати та заробляти необов’язкові фоли. Така надмірна збудженість принесла «STAVNI» хіба що жовті картки, вилучення та пропущені голи.
Під завісу матчу гра трішки вирівнялась, але «кияни» таки не змогли вирвати у свого суперника принаймні нічию.

Сергій Торшин, капітан команди «Чорне море»:
– Хотілося б привітати свою команду з перемогою. Ми сьогодні переграли дійсно дуже серйозного опонента. Було важко грати, адже не було декількох наших ключових виконавців. Втім, виклались на повну. Вважаю, що звитягу здобули завдяки злагодженій командній роботі та взаєморозумінню. Після перемоги в цьому матчі не збираємося розслаблятись. Розуміємо, що виграли тільки бій, вся війна за чемпіонство попереду. Будемо боротись до кінця.

18.40 «Володимирівка» - «ТВД» - 2:6 (1:2)
«Володимирівка»: Подопригора, Заболотний, Чемерис, Цибик, Чабан, Ардановський, Шипунов, Волох
«ТВД»: Стасюк, Хавер, Кудінов І., Кольцун, Паршиков, Маковський, Москві, Кудінов Ю., Свищ

Голи: Заболотний, 5, Чабан, 21 – Хавер, 5, 9, Паршиков, 18, Москвін, 16, 24, Свищ, 14

Поєдинок між «Володимирівкою» і «ТВД» важко було назвати «протистоянням». Справа в тім, що львів’яни взяли гру під свій контроль доволі швидко. Попри те, на перший забитий м’яч від «ТВД» волиняни відповіли миттєво. Згодом, щоправда, номінальні гості своєю грою довели, що гол від «Володимирівки» у першому таймі був випадковим. Ще у першому таймі Роман Свищ вивів своїм ударом львів’ян вперед. За мінімальної різниці в рахунку колективи пішли на перерву.

Друга частина гри показала «хто в домі господар». «ТВД» відверто домінував і нерідко відзначався небезпечними атаками та забитими голами. Найбільше з цього матчу, мабуть, запам’ятається божевільний гол від Євгена Москвіна, який, відірвавши обидві свої ноги від землі разом з м’ячем, перекинув воротаря «Володимирівки». Загалом, «ТВД» у звітному поєдинку був на голову сильнішим за свого суперника.

19.50 «АРПІ» – «Глорія» 4:2 (1:0)
«АРПІ»: Толмачов, Кобець, Моргунов, Чернишов, Ткаченко, Нестерук, Шуст, Босенко, Хаймурзін Мантур, Дремов, Міщук, Кравченко
«Глорія»: Снігур, Коломійчук, Станкевич, Шевченко, Смішко, Бурля, Дерюга, Марталога, Нагреба

Голи: Чернишов, 16, Нестерук, 14, 20, Хаймурзін, 3 – Смішко, 22, Марталога, 20

У заключному матчі ігрового дня між «АРПІ» та «Глорією» якихось відвертих запитань щодо переможця не виникало. Номінальні господарі почали активно діяти поблизу чужих воріт з перших миттєвостей матчу. Така перевага втілилась в забитий гол вже на 3 хвилині поєдинку, коли відзначився Мансур Хаймурзін. З різницею в один забитий м’яч команди пішли на перерву. Другий тайм продемонстрував беззаперечний клас «АРПІ».

Збірна команда з Запоріжжя та Донецька свою домінацію втілювала в забиті м’ячі раз по раз. Все, на що спромоглися одесити, це два забиті голи у грі зі своїм п’ятим польовим, не більше. Підсумок – закономірна перемога «АРПІ».

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.