Экстра-лигаІван Скіцко подав у відставку з посади головного тренера АФФК "Суми"Лига чемпионов УЕФАКака: «Самая большая эмоция была, когда узнали, что сыграем дома»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 17 тур. Хроніка пікіруючого «Кардиналу-Рівне»Футзал в миреХто винайшов футзал?ИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 18-го тураЧеркассыДруга ліга України 2020/21. Черкащина. Другий етап. Огляд 1 туруПортугалияГитта: «Я работаю так же, как и раньше, чтобы оставаться в ТОП-10 голкиперов мира»Чемпионат мираСтив Харрис: «Думаю, что существует очень высокая вероятность того, что ФИФА отменит чемпионат мира, если МОК отменит Олимпийские игры в Токио»ИспанияИспания-2020/21. Тур 18. Камбэк «Леванте» и долгожданная победа Хави РодригесаЧемпионат ЕвропыЄвро-2022: матч Україна-Данія скасованийИталияИталия-2020/21. Тур 17. Роковые 25 секунд и продолжение бразильского карнавалаБеларусьБеларусь-2020/21. Тур 12. LIVE!ПольшаКубок Польши-2020/21. 1/16 финала. LIVE!БразилияМорруга – новый тренер «Ассоэвы»Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Вінниччина. Огляд першого колаЖенский футзалАнна Давиденко: «Пішла з «IMS-НУХТ» і «Тесли» через те, що команди професійно росли, а я вже мала роботу в патрульній поліції Чернігова»Женский футзалАнастасия Застела завершает футзальную карьеру ради работы Full Stack разработчикомКазахстан«Атырау»: Синезио пришел, а Веллозу ушелДетский футзалЧемпіонат України (U-15). Вища ліга. Анонс третього з’їзного туруДетский футзалВіктор Росколодько потребує допомоги

Віктор Русин: «Зараз про повернення не думаю, поки планую грати лише у Європі»

Франківський футзаліст Віктор Русин поділився думками щодо виступів своєї команди, завданнями на сезон та подальшими планами.


Нагадаємо, що Віктор є вихованцем Академії НФК Ураган. В сезоні 17/18 з командою U-16 став переможцем Юнацької Екстра-ліги та найкращим бомбардиром змагань. Зараз виступає в польському чемпіонаті за команду "Luxiona AZS UMCS Lublin".

 Виступ в чемпіонаті Польщі пов'язаний з навчанням чи були якісь інші передумови?
 Ні, навчання тут ні до чого. З Польщею я пов'язаний від малого, тому вирішив, що для мене буде кращим продовжити свої виступи саме там.

 Ти зіграв десять матчів та відзначився тричі в першій частині чемпіонату. Як оціниш виступ команди і свій особистий в минулому році?
 На початку сезону нам було важко увійти в чемпіонат, але в якийсь момент все змінилось, зловили певну серію перемог і закінчили першу частину чемпіонату на третій сходинці. Друга частина чемпіонату обіцяє бути цікавою, оскільки стоїть завдання виходу в Екстракласу. Щодо своїх виступів, вважаю цей рік для себе вдалим, в плані прогресу та розвитку, звикаю до дорослого футзалу, але десь в якихось іграх отримую менше ігрової практити, бо конкуренція в команді велика, а я  наймолодший гравець.

 Наскільки реально вийти в Екстракласу в разі досягнення потрібного результату, є все для цього?
 Так, керівництво докладає максимум зусиль і робить все можливе, щоб виконати завдання. Ми, в свою чергу, в турнірну таблицю стараємось не заглядати і виходимо на кожну гру тільки за трьома очками. Шанси в нас великі, зараз головне не розслаблятись і продовжувати важко працювати, щоб в другій частині чемпіонату показати ще кращу гру, ніж була у першій.

 Плануєш залишитись в Любліні незалежно від результату?
 З того, що мені відомо, то керівництво бажає бачити мене і в наступному сезоні, але зараз важко щось говорити на цю тему.

 З великим футболом закінчено чи ще намічаються якісь варіанти?
 Точно сказати не можу, але варіанти є. Поки не на часі.

 Хотів би колись зіграти в українській Екстра-лізі?
 Колись можливо і хотів би. Навіть скажу, що була пропозиція від одного з клубів перед початком поточного сезону. Зараз про повернення не думаю, поки планую грати лише у Європі.

Джерело  sport.if.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.