Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. Отборочные матчи. LIVE!Экстра-лига«Енергія» розписує мирову з «ІнБевом», «Кардинал-Рівне» громить «Славуту»Женский футзалАнна Прокопенко: «Комментаторы могут смело называть наши матчи с «IMS-НУХТ» столичным дерби»Женский футзалВера Дятел: «Такие матчи, как с «IMS-НУХТ», очень ценные, так как наш чемпионат оставляет желать лучшего»ФранцияДежамель Арун: «Я все еще волнуюсь»Экстра-лига «Енергія», «Кардинал-Рівне» та «ІнБев» провели товариські матчі у рамках підготовки до плей-офЮношеский футзал«ДЮСШ №4 - Кардинал-2 - Рівнестандарт» – чемпіон Екстра-ліги U-17Экстра-лигаВіталій Радевич: «Останній рік в «Енергії» був важким і я зрозумів, що треба спробувати щось нове»Сборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Хорватія – Україна 3:2. Післямова: Олександр Косенко, Сергій ЖурбаАссоциация футзала УкраиныСуддівська післямова. Сезон 2020/21. Випуск 9АрменияНазван состав сборной Армении на отборочный матч ЕВРО-2022 против ГрузииСборная УкраиныТарас Кузь: «Нам не вдалося зіграти у другому таймі так, як ми планували»Экстра-лигаМихайло Соколовський: «Сашко Бондар, Денис Овсянніков, Андрюха Мельник – їм по 40 років, а вони ще грають. Такий рівень ліги»Сборная УкраиныСергій Журба: «Ми намагатимемося швидше рухати м’яч, контролювати гру й демонструвати швидкісний футзал»Чемпионат ЕвропыВідбір до Євро-2022. Україна на виїзді поступається ХорватіїСборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Хорватія – Україна. АнонсЧемпионат ЕвропыОтбор к Евро-2022. Казахстан – Беларусь 5:2. Послесловие: Кака, Лео, Игита, СавинцевКиевМаксим Войток: ​«Футзал и пляжный футбол дополняют друг друга»ИталияИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 22-го тураФутзал в миреМарокко дважды сыграет с Аргентиной

Друга ліга України 2020/21. Черкащина. Другий етап. Огляд 1 туру

У черкаській зоні Другої ліги України з футзалу стартував другий етап


 
24 січня 2021 р. Черкаси. Спортивний комплекс «Будівельник». Перший тур. Другий етап. 1-4 місця. 

«Черкасиобленерго» – «Майфон» – 2:1 (0:1)
Голи:
Дєдов (18 хв.), Олійник (17 хв.) – Авер’янов (6 хв.)
Попередження: Сорокін, Раковський – немає

У розминці Черкасиобленерго не брав участь Лобов, який пропускав гру через перебір жовтих карток і не готувався до матчу Аргеєв. Щодо Майфона, то, за винятком Чорного, у них бойовий склад – з Орлом та Авер’яновим у складі. Матч між командами на першому етапі закінчився перемогою енергетиків з рахунком 4:1.

Стартову хвилину другої зустрічі команд м’ячем володіло Черкасиобленерго і протягом цього відрізку часу лише один раз вдарили по воротах. Майфонівці відповіли своєю атакою лише наприкінці другої хвилини поєдинку.

Швидко пролетіла перша третина тайму, де шкіряна куля більше часу була у ногах обленергівців. Майфон грає від оборони. На початку шостої хвилини зустрічі Шмельов у гостей якби був більш розторопнішим, то зумів би відкривати рахунок у грі. А через кілька секунд вже Дєдов небезпечно пробивав по майфонівських воротах.

У середині першого тайму штрафний призначено у бік воріт Сорокіна, який бездоганно виконав Авер’янов – 0:1. Після цього Черкасиобленерго починає діяти ще активніше, при цьому кількість неточних передач у них збільшилася, чим готовий скористатися Майфон. Щоправда другий м’яч у ворота Черкасиобленерго міг залетіти не у результаті контратаки, але Бреусу не вдалося замкнути дальню стійку.

Поки у грі господарів відчувається відсутність Лобова і Аргеєва, а у Майфона під завершення першого тайму набрав ходу Зоря.

Наприкінці перший 12 хвилин зустрічі майфонівці акцентували свою увагу на захисті своїх воріт, даючи можливість опонентам частіше атакувати, але більше забитих голів у цій частині зустрічі не було.

Друга половина матчу почалася з атак Черкасиобленерго і не точних завершальних ударів.

З кожною наступною хвилиною гри її градус піднімався і ціна кожної помилки збільшувалася. Гра Майфона від оборони з надією на швидкісні дії Зорі на 18 хвилині зустрічі ледь не досягла успіху, але своєчасний вихід з воріт Сорокіна хоч із порушенням правил відвів загрозу. А через хвилину вже голкіпер гостей Ткаченко демонстрував відмінну реакцію після удару Вакуленка. Проте згодом ніхто вже не зміг допомогти після дальньої гармати від Дєдова – 1:1. А через кілька десятків секунд втрата концентрації майфонівцями завершилася другим голом у їхні ворота – 2:1. Після цього вже Черкасиобленерго змушений частіше оборонятися. Досить активно команди провели кінцівку зустрічі, але рахунок на табло так і не змінився.
 


«ЮГ-2000» – «Цетус» – 4:1 (0:0)
Голи:
Бабенко (2), Біляк, Стрикаль – Масло
Попередження: Стрикаль, Кудін – Гарнага, Скороходов, Масло

Вже на другій хвилині зустрічі Бабенко у господарів міг відкривати рахунок у зустрічі, але Іщенко не сильний, але прицільний удар зумів з кута воріт відбити ногою. Відповідь у Цетуса була не такою небезпечною для суперника. А ЮГу згодом ще один гольовий момент вдається створити – цього разу Іщенко переграв Стрикаля.

Ближче до середини тайму господарі поля дещо збавили обороти, а їхній суперник навпаки – став діяти активніше, але гольові моменти від цього особливо не почали з’являтися. Поступово гра набула з обох сторін не швидкого і в’язкого характеру.

На 10 хвилині зустрічі Калінічу не вдалося скористатися пасом від Мачульського зі штрафного. Загалом у першій частині зустрічі обидві команди особливо не ризикували при проведення атак і частіше чекали один від одного помилок та «обрізок». При не високому темпі зустрічі складно було очікувати забитих м’ячів.

Рахунок у поєдинку було відкрито під час розіграшу штрафного удару – Бабенко зумів швидко зорієнтуватися у непростій ситуації – 1:0. Прогнозовано цетусівці кинулися на штурм воріт опонентів і через півтори хвилини Масло свій фланговий прохід завершив ударом по воротах з під Калініча – Манжела на цей несподіваний удар зреагувати не зумів – 1:1. В принципі рахунок на табло відповідав стану справ на майданчику. До речі, на першому етапі чемпіонату команди зіграли між собою внічию – 1:1.

Згодом – на 18 хвилині гри, ЮГ-2000 «заробив» 5 фол і у Цетуса з’явився шанс схилити ситуацію на майданчику у свій бік. Але через кілька секунд Бабенко виводить свою команду вперед і цетусівцям вже необхідно думати про те зрівняння рахунку. Такий шанс у них з‘являється, але Погребняк не зумів реалізувати дабл-пенальті – Манжела парирував удар.

У завершальні хвилини поєдинку у Цетуса не вийшло організувати масований штурм воріт суперника. Натомість ЮГ-2000 вдається за півтори хвилини до фінальної сирени забити свій третій гол у матчі – 3:1 – м’яч в активі Біляка. Цетус спробував із воротарем в атаці змінити ситуацію, але напевне 24 січня було не їхнім днем.
 


24 січня 2021 р. Черкаси. Спортивний комплекс «Будівельник». Перший тур. Другий етап. 5-8 місця (Кубок Асоціації футзалу Черкаської області).

«Служба порятунку» – «Карбон» – 1:3 (0:2)
Голи:
Панченко – Матвієнко, Проценко, Біда
Попередження: Аджубей (Служба порятунку)
Червона картка: Дзюба (друге попередження)

Свій бойовий настрій на поєдинок «Карбон» продемонстрував вже на 22 секунді зустрічі, відкривши рахунок у грі – 0:1. Пропущений швидкий гол особливо не зіпсував настрій «Службі порятунку», яка кинула усі сили на те, щоб зрівняти рахунок. Гра набула досить таки жвавого характеру із створеними біля обох воріт гольовими моментами. На 6 хвилині зустрічі Гобань у господарів зустрічі замість того, щоб посилати шкіряну кулю у пусті ворота, напевне вирішив і сам туди забігти, але Тупчієнко зумів врятувати для своєї команди ситуацію.

Ближче до завершення першого тайму кількість небезпечних атак з боку рятівників побільшала. Але зрівняти рахунок заважала нереалізація моментів. А от у їхнього суперника з реалізацією все гаразд і на табло перед перервою вже 0:2.

Після перерви команди почали грати більш авантюрніше  – «Карбон» міг собі це дозволити, бо мав гандикап у два голи у рахунку, а «Службі порятунку» було вже діватися нікуди. Швидко пролетіли пів другого тайму, а рахунок на табло так і не змінювався. Варто відзначити, що у разі перемоги Карбон зможе обійти Службу порятунку у турнірній таблиці.

На 19 хвилині гри господарі майданчика мінять воротаря на п’ятого і такі дії згодом дають позитивний результат – перевага карбонівці стає хиткою – 1:2. «Служба порятунку» не змінює обраній тактиці і далі.

Швидко спливав час зустрічі. Карбон зі свого боку у захисті не закривається, а контратакую і досягає бажаного – забиває і перемагає.
 


«Земельник-2» – МСК «Дніпро»-U-19 – 4:1 (1:0)
Голи:
Травкін, Карамалак, Барбанов, автогол суперника – Гапеєв

Своє велике бажання перемогти юні дніпряни почали демонструвати зі стартових секунд зустрічі, підтверджуючи це достатньою кількістю атак. «Земельник-2» хоч і приїхав з Кропивницького не оптимальним складом, також  мав серйозні наміри покращити свої турнірні показники у боротьбі за Кубок Асоціації футзалу Черкащини. Азартна і багата на видовищні моменти гра ніяк не приносила командам позитивні емоції. Забитих голів станом на 10 хвилину зустрічі все не було.

Загалом по першому тайму МСК «Дніпро»-U-19 демонстрував не по роках зрілу гру, що не може не радувати їхніх тренерів. Щоправда наприкінці тайму дніпряни своєю неузгодженістю дозволили супернику «розмочити» рахунок у грі.

Те що Земельник-2 не дарма завершив перший етап на 5 місці турнірної таблиці, команда підтвердила на старті другого тайму, забивши свій другий м’яч у зустрічі. Після цього темп зустрічі ще більше зріс. Швидкі переходи від захисту до атак дозволили командам частіше створювати гольові моменти.

За чотири хвилини до завершення зустрічі дніпрянам вдається зробити те, що їм неодноразово не вдавалося у цій зустрічі – забити гол. Скоротивши відставання у рахунку до одного гола гості матчу побігли атакувати з воротарем. Відсутність голкіпера на місці дозволила Земельнику-2 забити свій третій гол у зустрічі.

У підсумку у непростій грі команді з Кропивницького вдалося здобути перемогу.
 


Джерело - Черкаський спорт

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.