ТурнирыКубок Водяна-2021. ПревьюЖенский футзал«Леонас - Университет Драгоманова» представил двух новичковБеларусьУчита переходит в «Столицу»Чемпионат ЕвропыСтали известны подробности жеребьевки отборочного раунда ЕВРО U19Детский футзалПідсумки засідання Комітету ДЮФ АФУ: Суперкубок України і заборона на вкидання м’яча за центр майданчику під час ударів від ворітПольшаСторожук и Перкович – из «дьяволов» в «драконы»Первая лига Іван Скіцко – головний тренер «Славути»Турниры«Яско» – переможець «Odessa Open Cup-2021». WeekendЭкстра-лигаІгор Черненко: «Особисто мені соромно, коли ми приймаємо наших суперників у педуніверситеті, але інших варіантів немає»БеларусьЭдимар – новый игрок «Столицы»Бразилия«Магнус» – обладатель Кубка Бразилии-2021Аматоры«Odessa Open Cup-2021». Weekdays. Огляд матчів другого ігрового дняЭкстра-лига«ХІТ» завершив тренувальний збір в УжгородіИспанияМигелин: «Я хочу чувствовать себя игроком, а не пенсионером»Экстра-лига«ДЕ ТРЕЙДИНГ» завершил первый этап подготовки к Экстра-лигеФутзал в миреСборная Ирана – победитель Continental Futsal Championship-2021РоссияИван Мельников: «Мы будем придерживаться своей модели»ПольшаВиталий Лисниченко переходит в «AZS UW DARKOMP Wilanów»БеларусьБарбозинья – игрок «Столицы»БразилияМаркіньйос Шав’єр: «Я вірю в майбутнє футзалу, коли всі головні люди в нашій грі перестануть боятися говорити правду»

Владислав Сизик: «Сергій Піддубний та Назар Бугайчук сказали зі збірної без голу не повертатися»

Один із лідерів “Любарта” Владислав Сизик в Ужгороді готується до виступу за збірну України на міжнародному турнірі «Futsal Week», який з 15 по 20 червня пройде у хорватському Поречі. 


До столиці Закарпаття Влад прибув у середу та одразу ж занурився у стандартний для навчально-тренувального збору режим:

“Ми прокидаємося, проходимо медогляд, снідаємо та йдемо на ранішнє тренування. Після нього у нас обід і відпочинок до 18-ї. Інколи є теорія на 17:00, яку ми потім одразу відпрацьовуємо практично на вечірньому занятті”.

На своїй позиції Сизик конкурує з Максимом Малиновським із Рівного та Андрієм Ткачуком із “Урагану-2”. Збірна має дві основні четвірки та третю ротаційну. Не зважаючи на конкуренцію, атмосфера в команді хороша. 

“Я не хвилююся, а викладаюся і граю як вмію. Рішення буде ухвалювати тренер, а мені потрібно виконувати свою роботу, що я й роблю, - зазначає Влад. - Разом із цим Сергій Піддубний та Назар Бугайчук сказали не повертатися без голу, тому потрібно реалізувати моменти, які в мене будуть”. 

Зі слів Владислава, Віталій Одегов Виталий Одегов ставить перед ними завдання діяти гостро проти суперників, не боятися обігрувати один в один та один в два. 

“Для нас цей турнір не є дуже важливим з огляду на результати. Ми хочемо награти свої комбінації, розіграші, побачити, хто та як готовий до виступів на такому рівні”, - резюмував Сизик.

Міжнародний турнір «Futsal Week» пройде з 15 по 20 червня. Українці зіграють у групі з Хорватією, Польщею та Чорногорією.

Джерело - ФК Любарт

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.