Экстра-лигаВыходим из отпуска: положение дел во всех командах Экстра-лиги сезона 2021/22Экстра-лигаВіталій Катеринін переходить в «ДЕ Трейдинг»Ассоциация футзала УкраиныПідсумки Виконкому АФУ: створено два нові комітети, визначено пріоритети на майбутній сезонМолдоваВячеслав Кожемяка: «Обязательно вернусь в Кишинев!»ИспанияДаниэл – в «Жоинвили», Айкардо – в «Хаэне», «Хаэн» – в «Оливо Арене»ТурнирыІгор Калінін: «Сподіваюся, що на «Odessa Open Cup» доїдуть команди з ближнього зарубіжжя»Экстра-лигаРодрігіньо продовжить виступи в «ДЕ Трейдингу»Женский футзалУ Ірини Славич завершився контракт з «Leónas»ЗапорожскаяПішов з життя Павло ШалфєєвЛьвовУ вересні 2021 року планується здача в експлуатацію нового спорткомплексу у ЛьвовіЮношеский футзал«Ураган» – переможець турніру Chornomorsk Cup 2021 (U-16)Экстра-лигаЦифри Favbet Екстра-ліги 2020/21: Роніньо – найкращий асистент, «Сокіл» – найбільш коректнийБеларусь​«Витэн» – чемпион Беларуси-2020/21КиевЮрій Мельник: «Якби раніше поговорив з Євгеном Ривкіним, то, можливо, кар’єра склалася б по-іншому»Экстра-лигаБрати Грицини приєдналися до «Урагану»ИспанияШагинья – в «Пальме», Умберто – в «Вальдепеньясе», Дидак – в…?Первая лига Перша ліга 2020/21. «Любарт» вривається у фіналИспанияИспания-2020/21. Плей-офф. Финал. LIVE!ИспанияПримера-2021/22 стартует 9 октябряПортугалияФабиу Сесилиу и Тьягу Бриту покидают «Бенфику»

Жіноча збірна України впевнено здолала Польщу

Жіноча збірна України на характері розбила Польщу

Жіноча збірна України з футзалу провела свій перший товариський матч під час навчально-тренувального збору в Ужгороді. Наші футзалістки здобули перемогу.
 
Україна – Польща 4:2
Голи: Шульга, 2, Дубицька, 11, 21, Гриценко, 29 – Книсак, 7, Буковська, 13
Українки провели перший із двох контрольних спарингів. Востаннє українська команда проводила матчі ще у січні 2020.
У складі нашої збірної було декілька змін у порівнянні з минулим матчем. Команду поповнили голкіперка Ірина Славич, універсалки Ксенія Бурлаченко та Альона Коваленко.

Вже на старті зустрічі Шульга перевірила на міцність каркас воріт польської збірної. Все ж на 2-й хвилині поєдинку Анна записала своє прізвище на табло. Шульга обігралась із Форсюк, отримала передачу у відповідь та пробила повз голкіперку Польщі – 1:0.
Не пройшли і п'яти хвилин, як Книсак класно відгукнулась поблизу воріт Кислової та після снайперської передачі зрівняла рахунок у матчі – 1:1.

Вже через чотири хвилини Україна вибігла у швидку контратаку, Шульга протягнула м'яч до польських володінь, не стала грати егоїстично, а віддала передачу на Дубицьку. Ірина вже у падінні проштовхнула м'яч у ворота – 2:1.

Непоступлива Польща
Однак польська команда виглядала дуже солідно. Вже на 13-й хвилині гості знову зрівняли рахунок. Вдалий розіграш кутового призвів до гола. Буковська більярдним ударом прошила сітку українських воріт – 2:2.

На перерву команди пішли за бойового рахунку – 2:2. Після відпочинку підопічні Олега Шайтанова швидко знову повели у рахунку. Дубицька оформила дубль. Гравчиня "IMS-НУХТ" обікрала суперницю, вибігла віч-на-віч з голкіперкою та кумедно проштовхнула м'яч поміж рук польської воротарки – 3:2.

Цей гол приніс впевненість команді, яка стрімко вибігла в атаку. На 29-й хвилині Гриценко відгукнулась на простріл Шульга та впритул розстріляла володіння суперниць – 4:2.

Україна впевнено переграла Польщу.



17 червня о 12:00 розпочнеться другий товариський матч між цими жіночими збірними в Ужгороді.

Джерело 
– sport.24tv.ua

Підопічні Олега Шайтанова виявилися сильнішими за свого суперника у стартовому товариському поєдинку.

Початок матчу ознаменувався активністю від нашої команди. Вже на першій хвилині Шульга перевірила на міцність стійку ужгородських воріт. Втім, наступна спроба від Анни виявилася результативною. Українки забили швидкий гол, однак за п’ять хвилин гості відновили статус-кво.

Книсак ударом в один дотик в яскравому стилі вразила ворота Кислової. Незадового гольова перестрілка продовжилася. Шульга і Гриценко обігралися біля власних воріт, Анна втекла флангом від своїх опоненток і прострілила на Дубицьку, яка занесла м’яч у ворота.

Однак, польки знову досить швидко відігралися. Буковска після розіграшу кутового змусила вдруге у матчі капітулювати Кислову.

Друга половина зустрічі розпочалася зі швидкого голу нашої команди. Дубицька розібралася з Девіцкою під час виходу віч-на-віч й оформила дубль у цьому поєдинку.

Закріпила перевагу збірної України Ксенія Гриценко, яка відгукнулася на вже другий у цьому матчі результативний пас Шульги.

Тож, 4:2 на користь «жовто-синіх». Завтра о 12:00 на команди очікує повторна зустріч.

Україна (ж) – Польща (ж) – 4:2 (2:2)
Голи:
Шульга (2), Дубицька (11, 21), Гриценко (29) – Книсак (7), Буковска (13)
Попередження: Прокопенко (32)
Збірна України: Вікторія Кислова – Анна Шульга, Ксенія Гриценко, Анна Прокопенко, Юлія Форсюк (к) – Юлія Костюк, Анна Сидоренко, Христина Єрьоменко, Таїсія Бабенко – Ірина Дубицька, Сніжана Воловенко, Ксенія Бурлаченко, Альона Коваленко, Ірина Славич
Збірна Польщі: Домініка Девіцка – Лаура Чуджинська, Юлія Шостак, Катажина Москала (к), Катажина Влодарчик – Магдалена Книсак, Сандра Буковска, Патриція Сутковска, Клаудіа Кубашек – Паула Фрончак, Вікторіа П’єтржик, Клаудіа Новацка, Сандра Ліхтенштайн, Ізабела Павловска, Віолета Мияк

Джерело - Пресслужба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.