ПольшаНиколай Иванов: «Мы заслуженно попали в Финал четырех»ИталияИталия-2021/22. Тур 11. Два разгрома и ничейный синдромЭкстра-лигаМихайло Волянюк – найкращий гравець листопада у Parimatch Екстра-лізі 2021/2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. Третій попередній етап. Стартові матчі. Результати, огляди, відеоЛига чемпионов УЕФАБруно Таффи: «Будем выигрывать Лигу чемпионов!»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 5. В Финале четырех – «Тюмень» и «Спортинг»Экстра-лигаПочалося голосування за стартові четвірки Матчу зірок Parimatch-2021Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 14 тур. «ХІТ» здобуває свою найбільшу перемогу у вищому дивізіоніИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 9-го тураИспанияИспания-2021/22. Тур 9. Первая победа «Мансанареса»Лига чемпионов УЕФАНиколай Иванов: «В матче с «Кайратом» многое решит психология»БразилияЖоао Карлос Барбоза – кандидат на звание лучшего тренера Бразилии-2021Премьер-лига-2021/22. Тур 11. LIVE!Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 4. «Барса» и «Бенфика» – в Финале четырехЛига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. «Ураган» закінчує турнір поразкою від угорського «Халадашу»Лига чемпионов УЕФАКарека: «Жалко, что не удалось победить «Кайрат»Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. Представлення суперника: «Халадаш» (Угорщина)Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. «Ураган» (Україна) – «Халадаш» (Угорщина). АнонсЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 3. Нервотрепка «Кайрата»Лига чемпионов УЕФАЮрий Рабыко: «Я просто выбивал мяч…»

За крок до камбеку: «Динамо-ГУНП» мінімально перемагає «Кардіфф-Прикордонник» в матчі за Суперкубок

У видовищній та результативній грі за перший трофей нового сезону глядачі побачили сім забитих м’ячів, більшість з яких влетіла у ворота «помаранчевих»

«Динамо-ГУНП» – «Кардіфф-Прикордонник» – 4:3 (3:0)
Арбітри: Божко, Жмурко
Голи: Колесников (2), Соботюк (10), Сторожук (27), Грицик (30) – Рефель (31), Нємий (36), Малишевський (52)
«Динамо-ГУНП»: Попроцький, Соколюк, Колесников, Бабій, Соботюк, Грицик, Наскальний, Сторожук, Березовський, Сохорук, Подлюк, Заєць, Бойчук, Чекерський
«Кардіфф-Прикордонник»: Біндаш, Козак, Юрко, Малишевський, Рефель, Нємий, Сологуб, Баландюк, Ковальчук, Мельников, Рибчинський, Іщук, Сакович, Цуприк
Попередження: Соботюк (43) – Юрко (44)

У суботу, 28-ого жовтня, офіційно відкрився сезон 2017/2018 років у Преміум-лізі відкритому чемпіонаті (Кубку) Хмельницького з футзалу, організованому Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Відкривав його матч за Суперкубок, у якому перший офіційний трофей нового сезону в очній битві розігрували кращі команди сезону минулого – чемпіон у дивізіоні 1, «Динамо-ГУНП», та володар Кубку, «Кардіфф-Прикордонник».

Вже перша осмислена атака в зустрічі увінчалася голом. Сталося це на 2-ій хвилині, коли спрацювала «домашня заготовка» номінальних господарів при розіграші «стандарту»: Бабій з ауту прострілив на дальню стійку, де Колесников, вдало зігравши на випередження і влучно вдотик пробивши у лівий верхній кут, відкрив лік забитим м’ячам у зустрічі – 1:0. На куражі «динамівці» могли відразу і подвоїти власну перевагу, але Соколюк виявившись на ударній позиції у заключній позиції пробив точнісінько у голкіпера.

«Помаранчеві» прийшли в себе після стартового шоку ближче до середини першого тайму, і відразу могли відродити інтригу в матчі. Найбільш близьким до цього був Нємий, але його небезпечний удар зі штрафного під поперечину не без проблем парирував Попроцький. А ось відповідь «Динамо-ГУНП» виявилася результативною: Соколюк навісною передачею з глибини знайшов Соботюка, який ефектно головою підсік сферу під поперечину – 2:0.

«Кардіфф-Прикордонник» відчайдушно намагався відігратися, створивши ряд небезпечних моментів, але реалізувати їх підопічним Вадима Рефеля не судилося. Так, Сакович, продовжуючи атаку своєї команди другим темпом, з лінії воротарського пробив у лічених сантиметрах над поперечиною, а через декілька секунд знову про себе нагадав Нємий, після підступного пострілу якого шкіряний снаряд просвистів поруч із лівою «дев’яткою» воріт номінальних господарів. «Динамо-ГУНП» ж віддавши на деякий час ініціативу своєму супернику, терпляче очікувала свого шансу, і випав він підопічним Миколи Сохорука під завісу першої половини зустрічі. Грицик чудовим пасом із власної половини вивів на ударну позицію Сторожука, який холоднокровно вдотик пробивши у протихід Біндашу, довів рахунок на табло до розгромного – 3:0.

Схоже, пропущений «гол у роздягальню» негативно вплинув на підопічних Вадима Рефеля, які вже дуже швидко після перерви знову були вимушені розпочинати гру з центрального півкола. Наскальний, обікравши Рибчинського на половині «Кардіффа», протягнув м’яча по лівому флангу, а далі відпасував на набігаю чого паралельним курсом Грицика, якому залишалося не промахнутися з кількох метрів – 4:0. Здавалося, що цей гол остаточно вбив інтригу, але не так склалося як гадалося. Вже майже відразу Рефель гарматним ударом в праву «шістку» з-за меж воротарського подарував надію номінальним гостям, а ще через декілька хвилин Нємий, після чудового пасу від Рибчинського, перекатом обігравши кіпера та влучно пробивши у кут, скоротив відставання у рахунку для «помаранчевих» до цілком відігруваних «-2».

Такий хід подій явно змушував «Кардіфф-Прикордонник» йти на ризик в надії врятуватися, і за п'ять
 хвилин на паркеті у воротарській футболці з’явився Рефель. Один з затяжних розіграшів «зайвого» влучним ударом з близької відстані завершив Малишевський, зробивши перевагу «Динамо-ГУНП» мінімальною. Останні хвилини ознаменувалися справжнім фінальним штурмом «Кардіффа-Прикордонника», але відігратися «помаранчевим» не вдалося: Сакович після передачі Рефеля з кількох метрів не зумів влучити у фактично порожній кут, а потужний дальній удар Малишевського з сиреною героїчно парирував. Фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу «Динамо-ГУНП» з рахунком 4:3, яке до недавнього тріумфу у Бренд Преміум-лізі здобуває і Суперкубок, розпочинаючи сезон у прекрасному настрої.

По завершенні зустрічі відбулося нагородження учасників гри за Суперкубок, на яких від організаторів очікували красені-кубки та медалі. Приз кращого гравця матчу за Суперкубок дістався голкіперу «Динамо-ГУНП», Івану Попроцькому.

Олександр Таран, прес-служба Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.