Сборная УкраиныИстория выступлений сборной Украины на чемпионатах мира среди студентовБразилия«Пато Футзал» – обладатель Кубка Бразилии-2018!Экстра-лигаИгорь Калинин: «Турнир в Румынии прошел на высшем уровне»ПольшаВадим Иванов: «Будем бороться за чемпионство»БеларусьМихайло Грицина: "«Столиця» ставить перед собою найвищі завдання"Футзал в мире«Мес Сунгун Варзаган» – победитель клубного чемпионата Азии-2018ПольшаАндрей Бурдюг – игрок "Red Devils"!БеларусьВиктор Тарчило: «Хочется выигрывать всегда, но жертвовать собой пока очень рано»Экстра-лигаМаксим Почебут получил серьезную травмуЭкстра-лига«Эпицентр К Авангард» в Румынии: поражение и победаЭкстра-лига«Енергія» зіграє два контрольні матчі у ПольщіБеларусьПоддубный и Кручок забивают за «Гранит», Михайленко адаптируется в «УВД-Динамо»БеларусьКовельчанин Бобилєв змінив команду у БілорусіИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. Элисандро и ХуанпиБеларусьАлександр Даниленко возглавит «Форте»Экстра-лига«Эпицентр К Авангард» начнет с «Галац Юнайтед», «Сокил» – с самарским «Динамо» ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. Дани Монтес и Хуанхо КателаФутзал в миреЧетверо енергетиків викликали у збірну України на чемпіонат світу серед студентівФутзал в миреКлубный чемпионат Азии-2018: в финале сыграют чемпионы Ирана и ВьетнамаЖенский футзалЖіноча студентська збірна України розпочала підготовку до чемпіонату світу

Сергій Малукалов: “Цілі у нас максимальні”

Найчастіше у Дивізіоні 3 несподіваними результатами дивує футзальний клуб «Інтерпродсервіс», тому прес-служба Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області вирішила поспілкуватись із офіційним представником та Головою клубу одночасно Сергієм Малукаловим, який принагідно погодився та дав відповідь на декілька традиційних запитань.

 Які завдання на сезон у Чемпіонаті стоять перед командою?
– Не дивлячись на те, що ми являємось дебютантами цього Дивізіону, цілі у нас максимальні, хоча першочерговим буде потрапляння до вісімки кращих, а надалі хотілося би спробувати сили і у Дивізіоні 2 та перевірити свій рівень, оскільки ми ще самі його стовідсотково не знаємо, оскільки з кожним роком підіймаємося все вище і вище.

– Як прокоментуєте старт у третьому Дивізіоні Преміум-ліги?
– Якщо відверто то це був холодний душ, перші три матчі та перші три поразки, такого з нами ще не було, гра першого туру проти Конфермату взагалі була якась не зрозуміла, а у третьому проти Crispusa, нас взагалі посадили на п’яту точку, після цієї гри усю ніч не спав, бо ніяк не міг зрозуміти чому ми програли, переломною ж була наша перша перемога у Дивізіоні 3 над міцною ЕкоАльт-Адрією, після чого до хлопців повернулась впевненість у власних діях.

– Якщо вже розпочали про результати, то з ким із команд було найважче грати, а з ким найпростіше?
– Найважча з психологічної точки зору була гра першого туру проти Конфермату, оскільки всю гру ми перемагали, але у кінці матчу здобути позитивного результату не вдалося, а якщо по грі, то це знову ж таки проти Crispusa, так як вони нам нічого не дали показати. Найпростішою ж була кубкова гра проти ФК Розсоші, де рахунок говорить сам за себе.

– Як оціните власний кадровий потенціал?
– Із моменту заснування команди, кістяк у нас зберігається один і той самий, чим ми безмежно і пишаємося, ми не той клуб, в якому під якісь певні задачі набирають гравців кожного року інших, ми як були із самого початку разом так і будемо надалі разом.

– Кого вважаєте фаворитами на путівки до Дивізіону 2 і хто на Вашу думку понизиться у класі?
– Фаворитом я вважаю однозначно «Crispus», а в усіх інших команд шанси більш-менш однакові, звісно, що в когось вони кращі, а в когось гірші. Стосовно тих, хто понизиться у класі, то скажу, що це тільки початок змагань, і шанси для збереження місця під сонцем є в усіх без виключення.

– Можливо назвете гравців, які серед інших у Дивізіоні 3 виділяються своєю грою?
– Багато є цікавих виконавців, але я виділив би Сенделя, за якого говорять його бомбардирські досягнення та який фактично самотужки вирвав у першому турі три очки для власного колективу у грі проти нас.

– Остання гра проти «Ракети» виявилась феєричною для Вашого колективу, прокоментуйте її хід та за рахунок чого вдалося здобути перемогу?
– Взагалі Ракету вважаю міцним колективом, відверто кажучи ми настроювалися на перемогу у цій грі, яку в кінцевому результаті і здобули. А три очки на мій погляд вдалося здобути за рахунок швидкісних атак, мені здалося, що наш суперник чомусь не хотів бігати, чим ми і користувалися неодноразово.

– Чого очікуєте від майбутнього протистояння з «ЕкоАльтом»?
Найперше чого очікую, то це заруби, ми часто зустрічалися з цим колективом у різних змаганнях, і ігри давалися по різному, за своїх хлопців скажу, що вони однозначно віддадуть усі сили для здобуття позитивного результату, адже у нас кожне очко на вагу золота.

– Які завдання стоять перед командою у Кубку? Як прокоментуєте наступного суперника «Новатор»?
– Стосовно Кубку, то можу сказати як піде так і будемо грати. Стосовно «Новатора», то мені важко щось сказати про цю команду, оскільки з ними ми не пересікались раніше, все може бути, можливо ми їх переможемо, можливо вони нас, подивимося, що з цього матчу вийде кінцевому результаті.

– Загальне враження від суперників по Дивізіону та від чемпіонату взагалі?
– Стосовно команд, то можу сказати що з багатьма із них ми пліч опліч йдемо разом, ще з 5 Дивізіону, це зокрема Нова Ушиця, Зеніт, той таки UBC, інші команди також добре знайомі для нас, оскільки фактично із усіма ми раніше зустрічались у різних турнірах. На рахунок чемпіонату особливих нарікань немає, а з позитивного виділив би, те що на матчах працює по два арбітри, а не так як раніше по одному. Також дуже подобається власний сайт асоціації, дуже сподіваюсь, що його наповнення корисною та цікавою інформацією, як то кажуть « не за горами».

Володимир Кучерявий, прес-служба Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.