РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 3. Когда проигрывает тот, кто рискует...Женский футзал«Біличанка» – епоха в історії жіночого футзалу УкраїниБеларусьБеларусь-2020/21. Тур 4. Нокаут в Орше и разгром в МинскеВенгрияВенгрия-2020/21. Тур 4. LIVE!БеларусьМаксим Лисенко: «В Казахстані Цой був начальником, а я йому допомагав на складі»Детский футзалДЮСШ-ФСК «Іллічівець» (Роздільна/Чорноморськ) – переможець Кубку ліги U-17КазахстанВиктор Тарчило: «Мы будем показывать красивую, агрессивную и современную игру»КазахстанДмитрий Клочко: «От сезона жду только положительных эмоций»КазахстанВ столице Казахстана создается профессиональный футзальный клубМолдоваАлександр Голбан: «В скором будущем мы опубликуем Стратегию развития футзала в Молдове»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. Квартет йде у відривКазахстанАлександр Соколов – новый главный тренер МФК «Аят»ИспанияМатеус Преа: «Мне было бы очень интересно снова встретиться с командой из Казахстана»ВенгрияВолодимир Колок: «Треба навчитись вірити й чекати результату, адже він не приходить швидко»Женский футзалДанило Єрьомка: «УАФ може врятувати жіночий футзал одним розчерком пера»ФранцияФранция-2020/21. Тур 2. LIVE!МолдоваКристиан Малышенко: «Никто не давал нам ни единого шанса, когда мы отправились во Францию»Лига чемпионов УЕФАСтало известно расписание финала четырех Лиги чемпионов УЕФА 2020/21Первая лига Юрій Іванишин: «У Рівному на нас очікувала своєрідна контрольна робота»КазахстанБразильский вратарь Веллозу перейдет в МФК «Атырау»

Хмельницький Палац спорту може недоотримати державного фінансування

Це може сповільнити темпи його будівництва.


В обласному центрі триває спорудження Палацу спорту на вулиці Прибузькій, який заплановано відкрити у наступному році. Втім, на заваді цьому може стати нестача державного фінансування. Хмельницький міський голова Олександр Симчишин заявив, що наразі є небезпека його недоотримання.

За його словами, будівельні роботи відновилися з другого січня. Наразі у його спортивній залі підрядник з обох сторін вже залив закладні під глядацькі трибуни. На продовження будівництва Палацу спорту з міського бюджету виділено десять мільйонів гривень. Але цих коштів, на думку міського голови, вистачить максимум на три місяці.

«Якщо ми не отримаємо нової частини державного фінансування, спорудження Палацу спорту буде сповільнено. Можемо додатково виділити з міської скарбниці п’ять-сім мільйонів гривень. Більше ресурсів у нас немає, — пояснює Олександр Симчишин. — Ми подали усі необхідні документи. У проєкті передбачалося 150 мільйонів гривень. Проте тепер нам кажуть, що ці кошти мали надійти від легалізації грального бізнесу. Оскільки з цим є проблеми, держава може їх не виділити».

За словами Олександра Симчишина, він сподівається, що держава продовжить фінансування будівництва палаців спорту принаймні у Хмельницькому та Рівному. Бо саме у цих містах їх найшвидше споруджують.

«Навіть, якщо ми не отримаємо фінансування, будівництво Палацу спорту триватиме. Але за таких умов він відкриється пізніше, ніж планувалося», — підкреслив міський голова.

Нагадаємо, будівництво хмельницького Палацу спорту стартувало у березні минулого року.

Довідково: Палац спорту стане багатофункціональною спорудою, де можуть проходити не лише спортивні заходи, а й культурні події та масштабні форуми. У ньому запроєктовано 2500 глядацьких місць з можливим розширенням до трьох тисяч. Його зал буде висотою 15 метрів й завширшки — 54 метри. На арені Палацу спорту передбачено змінне покриття призначене для змагань з різних видів спорту. Його будівництво стартувало у березні цього року. Заплановано, що його здадуть в експлуатацію у 2021-му.

Джерело - Андрій ЯЩИШЕН, ye.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.