Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в Одессе (обновляется)Международный футзал19.30 Серия А. "Пескара С5" - "Футзал Чистернино". LIVE!Международный футзал19.30 Примера. "Хаэн" - "Катгаз Энергия". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезона

Ужгород. 4 тур. Верест громить Ultimate, а в центральному матчі туру Минай поступився Проспекту

У неділю, 5 лютого, в спорткомплексі "Зінедін" відбувся 4-ий тур Ужгородської футзальної ліги.

У першій групі рівним вийшов матч між Тімвір та АТО. У першій половині гри команди не змогли забити, а вже на старті другого тайму Янцо вивів Тімвір вперед, за п’ять хвилин кращий бомбардир команди Пайдич забиває другий гол своєї команди. Досвідчені гравці АТО трохи згодом зуміли провести два голи за чотири хвилини зусиллями Віталія Остафійчука та Олександра Гливи. Та на 35-ій хвилині Едвін Мармур забив переможний м’яч для Тімвір, а за три хвилини отримав вилучення.

Головний поєдинок туру повністю виправдав себе, порадувавши глядачів інтригою та високою напругою. Трибуни були заповнені, що навряд чи можна побачити на Зимовій першості. У першій половині гри Минаю краще вдавалось комбінувати на полі, що вилилось у два голи: спочатку Пилип асистував Пиняшку, а згодом той таки Пилип пробив по воротам та Славік відбив прямо на Мирончука. У другому таймі проспектівці зуміли за дві хвилини зрівняти рахунок – забивали Костянтинець та Гегедош. Проспект діяв у своєму стилі, граючи на грані фолу. Так в одному з моментів Бобаль ліктем вдарив Бабенка в лице. Між лавами запасних виникали спори стосовно суддівства, які трохи не переросли у бійку. В останні п’ять хвилин Бобаль двічі (на 36 і 38 хвилинах) виводив Проспект вперед, Микуляк забив на 37-ій хвилині. За 18 секунд до завершення гри Проспект сфолив вшосте і Минай мав би пробивати удар з десяти метрів та арбітр не зупинив гру, так як м’яч залишався у Миная. Мирончук активно апелював до арбітра за що отримав друге попередження і був вилучений. 
 
УжНет та КС Ужгород провели два різні тайми. У першому УжНет впевнено реалізовував один за другим свої моменти і пішов на перерву ведучи у рахунку 6:0. Та в другій двадцятихвилинці КС Ужгород почали потроху скорочувати розрив у підсумку забивши п’ять голів, але Кополовець забив сьомий гол своєї команди і забезпечив перемогу у цьому матчі. За УжНет забили по дублю Кополовець та Балуєв, по одному Скрипніков, Алейніков, Руланов. У КС Ужгород – чотири голи у Матолчі і один у Чорний.
 
Верест став автором найбільшої перемоги у цьому турі, без особливих зусиль здолавши Ultimate. По хет-рику на свій рахунок записали Юрій Чобаль, Юрій Калинич та Руслан Ільків та Віталій Подлевський. Таким чином Верест зрівнявся з очками із Минаєм і піднявся на третю сходинку у групі.
 
Група А 

Тімвір – АТО 3:2 
Проспект - Минай1 4:3 
УжНет - КС Ужгород 7:5 
Верест – Ultimate 12:0 
 

Зінедін змістив з четвертої сходинки Будівельник, завдавши йому найбільшої поразки на турнірі. Перша половина гри завершилась 3:1 на користь господарів, а в другому таймі команда Балажинця дійшла до двозначного числа в графі забитих за матч. Сам головний тренер оформи хет-рик, по дублю у Лукіяника, Медведєва та Бедя, один гол забив Мадяр. Гол престижу у Будівельника на рахунку Михайла Гапака.
 
Епіцентр зумів справитись з сусідами по таблиці, завдавши лівійцям чергового погрому. Епіцентр на старті провів швидкі три голи, на що африканці відповіли лише ближче до середини тайму двома м’ячами. У другій половині гри Епіцентр забив ще п’ять раз, а пропустив двічі. Чотири голи забив Ігор Джуджук, дубль у Василя Дюгованця, по одному Турега, Бабяк та Рапа. У левів хет-риком відзначився Абдул Елменд, щн один гол забив Елагілі Ахамед.
 
Матч між Спортікою та ЮСБ тримав у напрузі весь перший тайм, де ніхто не міг відзначитись. Та в другому таймі студенти провели вісім голів: чотири Слободян, по одному Гирич, Колобов, Жентичко, Веретенніков.     
 
Принципове протистояння відбулось у другій групі між Минай-2 та Медея. Минайці в першу десятихвилинку забили два голи, а під кінець першого тайму рахунок став розгромний. Нурієв не зміг переграти Хмельовського з десяти метрів. У другому таймі Минай-2 забив ще три голи, тоді як підопічні Івана Ковача відповіли дублем Нурієва. За Минай забивали тричі Дзьоба, один раз Смокоровський, Дудаш з пенальті та Чумак з десяти метрів за перебір фолів. При тому ще Хмельовський не забив з десяти метрів.

Група В 

Зінедін – Будівельник 10:1 
ЮСБ – Спортіка 1:8 
Минай 2 –Медея 6:2 
Епіцентр - Libyan lions 9:4 
 
Вопак закріпився у лідируючому квартеті, вийшовши на друге місце. І все це завдяки перемозі над КІТ. Вже в першому таймі жовто-чорні забили чотири голи, на що суперник відповів лише одним. Друга половина гри також була за Вопаком, у якого забивали двічі Лукачина, і по одному Коштура, Чульба, Бедьо та Ходаковський. За КІТ відзначились Шпонтак та Роман.
 
Напруженим вийшов матчі Вікінга та Коритнян. На 4-ій хвилині Андрій Лазар забив за Вікінг, а на 16-ій Бонтей подвоїв перевагу. За дві хвилини Ільницький відквитав один м’яч. У другому таймі команди діяли не менш актвино, але до взяття воріт ніяк не доходило. Наприкінці гри вікінги перебрали фолів і коритнянці тричі пробивали десятиметрові удари та ні Ільницький, ні Мицик не змогли забити.  
 
Цікавим було протистояння лідерів третьої групи Худльова та УжНУ. Гучна підтримка худлівчан допомогла їм швидко повести в рахунку, відзначився Олександр Лащо. Та на 14-ій хвилині Рацин забив гол у відповідь. УжНУ більше володіло м’ячем, тоді як Худльово відповідало швидкими випадами. Наприкінці першого тайму Худльово перебрало ліміт фолів і УжНУ тричі пробивли десятиметровий удар, але забити їм не вдалось. Напруга на полі була високою, в одному з моментів відбулась невелика стичка між гравцями обох команд. У другому таймі Машталір оформив дубль і приніс своїй команді перемогу. Негативним моментом матчу були образливі жести молодих футболістів вболівальникам суперника.   

Група С 

Вікінг – Коритняни 2:1 
Кіт – Вопак 2:6 
Радванка – Тиса 
Худльово – УжНУ 1:3  

Джерело - Тарас Галушка, http://lobda.at.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.