ОдесскаяОдесса: в пятой лиге, что ни тур – смена лидера!Аматоры Чемпіонат України. Друга ліга. "МКВ" і "Солтекс" перемагають суперниківКиевКиев. Анонс Второй лиги. «Укрэксимбанк»-«GoodLogistics» и другие невероятные противостоянияУжгородУжгород: анонс 4-го туру УФЛНиколаевскаяНиколаев, обзор от Анастасии Мехедовой: Первая победа «Импульса»!Желтые ВодыЖелтые Воды: обзоры минувшего тураЖитомирскаяЖитомир, анонс туру: чи побореться "Візаж" за бронзу?ВолынскаяВолинь. Анонс. Завершуємо «регулярку»!СумскаяСумы, анонс 12-го тура Высшей лиги: допустит ли СКИФ вторую осечку?КиевАнонс Первой лиги Киева. Супер-матч «Джуниорс» - «Атлетик», и другие интриги тураХмельницкаяПреміум-ліга: топ-15 кращих голів 11-ого туру та матчів-відповідей 1/2 фіналу КубкуДнепрВторая лига. Группа 5. Мясная традиция - Екатеринославхлеб 4:5ОдесскаяОдесса. Символическая сборная 12-го тура Премьер-лигиУкраинаВіталій Радевич: "Матчі в Ірані – перший виклик на такому рівні"ЧеркасскаяЧеркащина. Символічна збірна 8-го туруХмельницкаяХмельницький: супергол у дивізіоні 5 Преміум-лігиОдессаОдесса, Премьер-лига. «Blasco Nostalgia» - «Черное море» 3:7КраматорскКоксохим разбивает Сапфир в КраматорскеЧеркасскаяЧеркащина: голи 8-го туру Чемпіонату Черкаської області з футзалуХарьковскаяПревью 9-го тура зимнего турнира на кубок СК ВИРТА 2016-2017

Ужгород: анонс 4-го туру УФЛ


У неділю, 5 лютого, відбудеться четвертий тур Ужгородської футзальної ліги.

Головним поєдинком не лише цього туру, а й всього першого етапу змагань стане зустріч Проспекту та Минаю, які є головними претендентами на перемогу у лізі. Минай зіграє календарну гру Зимової першості Закарпаття серед тижня, тож до цього матчу підійде лише з мінімальними втратами. Також рівним обіцяє бути матч Тімвір з АТО. УжНет підходить фаворитом  до гри з КС Ужгород. Верест матиме хорошу нагоду збільшити свій очковий запас у грі з Ultimate.

У другій групі також відбудеться зустріч лідерів Минай-2 та Медея. Інші матчі є більш прогнозованими: Зінедін скоріш за все обійде у таблиці Будівельник, Спортіка закріпиться на третій позиції, а Епіцентр здобуде другу перемогу підряд.

У Групі С у головному двобої зійдуться Худльово та УжНУ, які ще не програвали у футзальній лізі. Вікінг спробує набрати очки у грі з  Коритнянами. Вопак очікує зустріч з аутсайдером групи КІТ. Радванка спробує реабілітуватися за поразку у минулому турі у грі з Тиса (ця гра перенесена через участь гравців Радванки у Зимовій першості Закарпаття).
 
Кращі бомбардири УФЛ після ІІІ турів
 
Михайло Дудаш з "Минай 2" опісля ІІІ туру посідає першу сходинку з-поміж кращих бомбардирів #УФЛ забивши 15 м'ячів. 
 
За ним йде Михайло Кополовець з команди "УжНет",який забив 7 голів та Євген Костик з "Проспекту",який у своєму активі має теж 7 забитих м'ячів.
 
6 м'ячів забили Мадяр Олександр із Зінедіну, Пилип Ярослав (Минай 1) та Куцик В'ячеслав з Медеї.

По 5 м'ячів у ворота суперників вколотили Денис Чокнадій, Лебідь Владислав, Машталір Сергій (всі з команди УжНУ), Бібіков Євген (Зінедін), Матвій Бобаль (Проспект), Матолій Йосип (КС Ужгород), Гаврилешко Василь (Худльово) та Зубанич Дмитро (Медея)
 
Завдяки технічним партнерам УФЛ інтернет-провайдеру УжНет буде вестися онлайн-трансляція чотирьох поєдинків (
https://www.youtube.com/channel/UCE42u-QQM1U_ziF_CPyIHeg):
 
15:40 - Худльово - УжНУ
16:30 -  Минай 2 - Медея
17:20 -  Проспект - Минай1
18:10 - УжНет - КС Ужгород 

4 тур
 
Група А

Тімвір - АТО
Проспект - Минай1
УжНет - КС Ужгород
Верест - Ultimate
 
Група В 

Зінедін - Будівельник
ЮСБ - Спортіка
Минай 2 -Медея
Епіцентр - Libyan lions

Група С
 
Вікінг - Коритняни
Кіт - Вопак
Радванка - Тиса
Худльово - УжНУ

 
 
 

Джерело - lobda.at.ua
 

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.