Юношеский футзал«Футзал-Дніпро» – володар Кубка України (U-15)!ВетераныВетераны "40 плюс". Этап 2. День 2. ВидеообзорыРоссияКубок Еременко. День 2. "Кайрат" не без труда обыграл "Никарс", а КПРФ всухую победил "Норникель"Первая лига. 12-й тур. LIVE!РоссияКайо: «Постараюсь стать любимцем местных болельщиков»РоссияКубок Еременко - 2018. 2 тур. LIVE!Сборная УкраиныЮнацька збірна України (U-18) вдруге поступилася суперникам з ІрануВинницкаяФутбольний Тиждень 285 від 28.02.2018ВетераныВетераны "40 плюс". Цифры Второго этапаОдессаОдесса. Премьер-лига. «Эпицентр К Таирова» - «МКВ» 4:0. Победа по всем статьямЮношеский футзалЕкстра-ліга (U-16). 12-й тур. ВідеооглядиРоссияКубок Еременко. День 1. КПРФ разгромил "Никарс", а "Норникель" сломил "Кайрат"Чемпионат ЕвропыДушан Матич: «Игру с пятым полевым нужно ограничивать во времени»ХерсонГригорій Ніченко: «У Херсоні є «Продексім», тож нам є з кого брати приклад»Житомирская“Граніт” і “Коростень” захопили лідерство у Чемпіонаті Житомирської області серед ветеранів 40+ПольшаВіталій Ханюков: «У «Гатті Актив» є, в кого повчитися»РоссияКубок Еременко - 2018. 1 тур. LIVE!Юношеский футзалЮнацька збірна України (U-18) поступилася одноліткам з ІрануЛьвовГранд ліга Львова: лідери беруть запланованеОдессаОдесса. Пока «союзники» спасаются, «ветераны» уходят в отрыв

Як проходив перший в історії вітчизняного футзалу турнір серед ветеранів «40+»

29 вересня – 1 жовтня у місті Львові проходив перший в історії вітчизняного футзалу турнір серед ветеранів «40+».
 

З метою визначити кращого з кращих з’їхалося дві українські та п’ять іноземних команд з Іспанії, Білорусії та Латвії.

За підсумками турніру перемогу вдалося здобути господарям паркету «ТВД», які у фіналі перемогли головного фаворита – одеське «Чорне Море».

Баталії – це одне, а от те, що залишилося поза межами майданчика – інше.

Команди

Залишили двояке враження. Більшого очікував від білорусів та, особливо,  іспанців, Гості з піренейського півострова на стадії групового турніру зуміли перемогти «Чорне Море», але у півфінал так і не потрапили.

Вболівальники

На жаль, але міжнародний турнір у Львові відвідала їх мала кількість. Чому так? Мабуть організаторам треба більше працювати зі ЗМІ та афішами поєдинків.

На кількох інтернет-ресурсах анонс матчів був, а от афіш у місті Лева не зустрів.

Плюс до цього всього вирішальні поєдинки розпочалися дуже рано (09:30) і ще й у вихідний день.  Добре, що хоча б до фіналу людей в залі палацу спорту «Галичина» значно побільшало.

Зал та організаційні моменти

Матчі проходили у найкращому залі Львова палаці спорту «Галичина», були прямі трансляції всіх поєдинків з толковим коментатором, перед кожним матчем лунали гімни всіх команд, обслуговували поєдинки кращі арбітри України…

Переможець турніру

Якщо бути відвертим, то на львівську команду не ставив. Були припущення, що «вікторію» на турнірі здобуде «Чорне Море» (Одеса) або «STAVNI KIEV» (Україна).

Але, як показали спершу півфінальні, а потім і фінальний матч, Москвін і компанія були іншої думки й заслужено здобули перемогу.

Спершу на стадії 1/2 фіналу футзалісти «ТВД» обіграли «STAVNI KIEV» 6:2 на чолі з головним тренером збірної Олександром Косенком, а потім був битий головний фаворит турніру «Чорне Море» 5:2.

Чи потрібні такі змагання у майбутньому?

Однозначно що так. Завжди цікаво глянути на людей, які  колись були зірками не українського, а й світового футзалу. Будемо сподіватися, що у майбутньому кількість учасників лише зростатиме.

Джерело - Ігор Воробій, Аматорський спорт України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.