Кубок УкраиныFavbet Кубок України: жеребкування попередніх етапів – 24 вересняРоссияНиколай Иванов: «Я всегда ставлю перед собой максимальные цели»Всеукраинский финал АФЛУАндрей Заводян: «Победа в АФЛУ далась нам не очень легко, но и не так тяжело, как это могло бы казаться»ФранцияСборные Молдовы и Франции обменялись победамиБеларусьБеларусь-2020/21. Тур 3. Бенефис Михаила ГрицыныИталияАлекс Мерлим возвращается в сборную Италии?ИспанияСтал известен календарь чемпионата ИспанииКазахстанВиктор Тарчило – главный тренер МФК «Актобе»ЛатвияДмитро Шамлі став гравцем латвійського «Петрова»ИталияАлекс – в «Реал Сан Джузеппе», Ассад – в «Томбези»Казахстан«Кайрат» представил новичков и озвучил цели на сезонРоссияКамиль Герейханов: «Первое время я один на поезде в 10 лет ездил за 1000 км играть за Тюмень»Всеукраинский финал АФЛУВінницький «ЯСКО» – переможець Всеукраїнського фіналу АФЛУ сезону 2019/2020Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 5 тур. «Енергія» продовжує переслідувати «Продексім»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 2. LIVE!Экстра-лига«ДЕ Трейдинг»: Павло Чабанов замість Володимира УдовиченкаЭкстра-лига15-річний гравець «Енергії» Юрій Яремчук дебютував у FAVBET Екстра-лізіАматорыВсеукраїнський фінал АФЛУ-2020. Підсумки другого ігрового дняИспанияФеліпе Парадінскі: «З українських команд знаю тільки "Продексім", бо там грають бразильці»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Анонс 5 туру

Академія НФК «Ураган» підготувала річний звіт за сезон 2019/20

23-го червня відбувся щорічний звіт Академії НФК “Ураган” щодо проведеної роботи в сезоні 2019/2020 років.


Подібний захід проводиться вдруге і включає в себе звіт кожного тренера Академії про роботу зі своїми вихованцями, медичного відділу щодо реабілітації та профілактики пошкоджень у юних футболістів та узагальнений звіт директора Академії Володимира Слободяна щодо підсумків роботи у сезоні 2019/20. Щорічний звіт заслухали віцепрезидент НФК “Ураган” Олександр Бубен, виконавчий директор Олег Ковальський та перший заступник виконавчого директора клубу Юлія Савко.

Як розповів директор Академії Володимир Слободян, подібний захід спрямований не лише на підбиття підсумків за звітний період, а й сприяє визначенню подальших планів та пріоритетних напрямків роботи.

– Проведення подібного заходу ми започаткували минулого року, тож сьогодні маємо другий щорічний звіт роботи Академії. Захід включає в себе презентацію запланованої та виконаної роботи кожного з тренерів за звітний період у своїй віковій категорії. Протягом року кожен тренер провів певну роботу і сьогодні підводить підсумки та звітує про те, що планувалось і що вдалось виконати.

– Пандемія COVID-19 внесла свої правки в роботу Академії?
– Звісно, складно назвати цьогорічний звіт сповна об’єктивним, адже карантин вніс корективи в тренувальний та змагальний процеси. Всі команди не завершили змагання у своїх вікових категоріях, незавершений сповна і тренувальний процес. Хоча зараз ми вже вийшли з карантину і працюємо на майданчиках, та все ж багато що із запланованого нам не дозволила провести пандемія.

– Ви, як керівник Академії, зробили нотатки за підсумком щорічного звіту?
– Звісно, саме на подібних заходах можна подивитись узагальнену картину роботи Академії, порівняти що було заплановано і що виконано. Також можемо зрозуміти, в якому напрямку потрібно рухатись, що будемо планувати. Це ще одна нагода обговорити поточні справи, отримати пропозиції від керівництва клубу і скласти плани на майбутнє. Так, ми не залишаємось на місці і завжди прагнемо кращого, тож щось потрібно додавати в роботі, щось змінювати. Я сам особисто не буду приймати подібні зміни – всі поправки, пропозиції тренерів та керівництва винесемо на Тренерську Раду Академії, де й будуть обговорені всі поточні питання і які корективи вноситимемо в тренувальний процес на майбутній рік. 

Як розповіла методист Академії Анжела Янкевич, щорічний звіт дозволяє побудувати новий рівень комунікації і, разом з тим, пригадати здобутки сезону, що завершився.

– Підсумковий звіт тренерського штабу – це завжди цікавий та інформативний захід. Під час звіту кожен з тренерів має змогу ще раз пригадати всі свої здобутки, яких назбиралось за рік, розповісти про інноваційні підходи, які були залучені у роботі з дітьми, про те, як виріс у професійному плані. Також формат презентації дозволяє отримати цінні пропозиції від колег чи керівництва клубу. Тобто, по суті ми отримуємо ще один майданчик для більш тісної комунікації як в тренерському середовищі, так і з керівництвом клубу. Якщо ж підсумовувати, то хочеться сказати, що наші тренери минулого сезону дуже добре попрацювали як в теоретичному, так і в практичному планах, – розповіла Анжела Янкевич.

Джерело - Академія НФК Ураган

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.