Футзал в миреКакау может возглавить сборную ИранаПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 7. Победные голы Максима Паутяка и Виталия КолесникаЧемпионат мираРефери из Кыргызстана Нурдин Букуев установил рекорд чемпионатов мираРоссияАрнольд Кнауб: «О несостоявшемся переезде в Бундеслигу ничуть не жалею»Сборная УкраиныІрина Дубицька: «Збірна Фінляндія на турнірі Lviv Freedom Cup-2020 і зараз приблизно на тому самому рівні»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 6. Осечка ВРЗ и победная серия БЧСборная УкраиныОлег Шайтанов: «У січні в нас спаринги з Іспанією, на початку лютого — зі Швецією» ИталияИталия-2021/22. Тур 5. «Падуя» увеличивает отрывСборная УкраиныЮлія Форсюк: «Відразу після фінального свистка до кінця не повірили, що змогли здобути омріяний результат»Лига чемпионов УЕФА«Ураган» у Кубку УЄФА 2011/12: як це булоПервая лига Перша ліга 2021/22. Зона Cхід. 2 тур. «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» і «SkyUp» поки без втратПервая лига Перша ліга 2021/22. Зона Захід. 2 тур. «Любарт» зазнав другої поразки поспільЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 8 тур. «Продексім» обіграв «Ураган» і наблизився до лідерівИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 3-го тураЧемпионат ЕвропыУкраїна вийшла у "Фінал чотирьох" Євро-2022: українська воротарка забила шалений голКазахстанИгита: «Испытываю немного горечи»ИспанияИспания-2021/22. Тур 3. «Бетис» и «Наварра» творят чудесаЧемпионат ЕвропыЄвро-2022 (жінки). Основний раунд. LIVE!Чемпионат ЕвропыВідбір до Євро-2022. День Х для України і Фінляндії наставЧемпионат ЕвропыЯкко Лайтинен: «У нас есть шанс, который может быть единственным в жизни»

Андреу Пласа стане новим тренером збірної Саудівської Аравії

Колишній тренер «Барси» стане керманичем збірної Саудівської Аравії


Поки гравці ФК «Барселона» все ще у відпустці, а збірна Іспанії продовжує підготовку до Кубку світу в Литві разом з гравцями «Барси» Дідаком Планою, Адольфо та Карлосом Ортісом, вже колишній тренер «Барси» Андреу Пласа знайшов цікаву позицію у ролі нового тренера збірної Саудівської Аравії.

Жиронець завершив період в п'ять сезонів на лаві «Барси» 30 червня, завоювавши свою другу лігу і п'яту командну в епічному фіналі проти «Леванте», у якому переможець був визначений в третьому та останньому матчі в серії пенальті. Його заміною стане відомий тренер з Толедо Хесус Веласко.

На тому етапі, який розпочався влітку 2016 року, коли він змінив Марка Кармону, Плаза виграв ще один титул чемпіона, Лігу чемпіонів (у жовтні минулого року в Палау), два Кубки Іспанії та три Кубки короля.

Насправді, коли було оголошено, що він не продовжуватиме роботу у «Барсі», каталонець зустрів це з «лицарством», яке не прийняте на цьому рівні, і вже заявив, що він розгляне можливість виходу на пенсію у 62 роки, якщо не виникне проєкт, що збудив би його на рівні пропозиції. Після тиску, якого він зазнав, він не бачив у собі сил, щоб узяти керування клубом з точки зору подорожей.

Андреу Пласа протягом кількох тижнів розмовляв з керівниками Саудівської Аравії, і якщо все продовжиться на правильному шляху, сьогодні (5 серпня - прим. futsalua.org) він повинен поїхати на Аравійський півострів, щоб поставити підпис і стати на чолі команди, яка не грала на Кубках світу з першого розіграшу 1989 року в Нідерландах.

Збірна Саудівської Аравії класифікована на Кубок Азії, який мав відбутися минулого року в Туркменістані і який був перенесений через коронавірус, що стане її другою участю у цій великій континентальній події (вона вилетіла на груповому етапі у розіграші 2016 року), хоча його було скасовано, і колишня радянська країна організує його разом з Кувейтом 2022 року, що може стати першим великим викликом для досвідченого Андреу Пласи як тренера.

Пройшло два десятиліття, повністю присвячених клубному футзалу і кар’єра привела його до того, що він керував такими командами, як «Бенікарло» (2003-04), «Кане» (2004-06), «Олеса» (2006-07), «Гвадалахара» (2007-10), «Індустріас Санта-Колома» (2010-12), «Барса В» (2012-16) та перша команда «Барси» (2016-21).

Джерело - David Rubio, www.sport.es 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.