ИталияИталия-2020/21. 8 тур. LIVE!РоссияРоссия-2020/21 (жен). Тур 5. LIVE!КазахстанКака: «Уровень чемпионата вырос»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 13 тур. LIVE!Ассоциация футзала УкраиныВідбувся другий випуск слухачів курсу «В»-диплому УЄФА з футзалу в УкраїніМолдоваАндриан Сырбу: «Непонятно, по какой логике разрешается проводить соревнования по другим зальным видам, а футзалу отказали»Женский футзалВища ліга (жінки) 2020/21. Тур 1. LIVE!Женский футзал«Будстар-НПУ» в новом сезоне будет носить название «Кобра-НПУ»КазахстанКазахстан-2020/21. Тур 15. LIVE!Favbet Екстра-ліга 2020/21. 13 тур. АнонсРоссияКубок России-2020/21. 1/4 финала. Матчи 2. LIVE!Экстра-лига«Суми» у контрольному матчі перемогли «Технологію»Экстра-лигаАлександр Колесников: «У меня уже такой возраст, что хочется больше времени провести на площадке, а не на трибуне»БразилияСуперкубок Бразилии-2020. Пато – Коринтианс. LIVE!Женский футзалЖіночий чемпіонат України-2020/21: заявки команд-учасницьФутзал в миреБразилия-2020. «Пато» слагает полномочияЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2020/21. Предварительный раунд. ACCS Futsal (Франция) – Црвена Звезда (Сербия). LIVE!Вторая лигаСергій Майчук: «Ми плануємо поборотися за медалі в черкаській зоні Другої ліги»Сборная УкраиныВизначено склад національної збірної України на товариські матчі проти МолдовиЭстонияАндрей Головин: «Ничего удивительного, что украинские футзалисты подготовлены лучше эстонских»

Андрій Білоус: «ЖФК «IMS» з футзальної карти України нікуди зникати не збирається»

Президент київського «IMS-НУХТ» розповів нам деталі підписання бразильських легіонерок, як команда пережила карантин, кадрові зміни на новий сезон і підготовку до до догравання Кубка України.


 Зимою ви здійснили, один з найгучніших трансферів минулого сезону. «IMS-НУХТ» підписав одразу трьох бразилійок - Камілу Фернанду Демезіо (Камілінья), Валерію Ракел Вентуреллі (Валерія) і Фабіану Апаресіду да Сілву (Фабі Сілва). Розкажіть, як взагалі відбувався сам процес пошукуі підписання потрібних гравчинь, наскільки їхній рівень відповідав вашим уявленням і які цілі ви переслідували їх запрошуючи?
 Ще в квітні 2019 року, після закінчення розіграшу третього Турніру чемпіонів Європи, ми з головним тренером команди поставили завдання підписати легіонерок в зимове трансферне вікно сезону 2019/20. А їхню кількість і амплуа вирішили вже безпосередньо перед його відкриттям. У нас були контакти кількох агентів, яким ми і поставили завдання пошуку. На перегляд кандидаток часу не було, тому рішення приймали на основі відеоматеріалів.

У підсумку рівень підготовки легіонерок нас приємно здивував. Мета, яку ми ставили спочатку  посилитися перед черговим розіграшем Турніру чемпіонів. Але в кінці 2019 року ми зрозуміли, що основним завданням буде внести в навчально-тренувальний та ігровий процес нашої команди щось нове, щоб «розворушити» гравчинь. І з останнім із завдань нам вдалося впоратися. Проте долю чергового розіграшу Турніру чемпіонів, як і чемпіоната та Кубка України, ви прекрасно знаєте.
 

 Зараз ходить багато інформації про те, існуватиме «IMS-НУХТ» чи ні. Яку інформацію ви можете дати з перших вуст? Чи буде команда брати участь у дограванні Кубка України минулого сезону і в якому форматі воно буде?
 ЖФК «IMS» з футзальної карти України нікуди зникати не збирається. 28 жовтня, вперше з 16 березня, ми отримали можливість провести тренування в залі СК НУХТ, тим самим почавши підготовку до розіграшу Турніру трьох Кубка України минулого сезону. У цьому змаганні планується участь трьох з чотирьох учасників розіграшу півфіналів Кубка України сезону 2019/20. Передбачається, що кожна з команд зіграє по дві гри з іншими учасниками змагання в залі СК УФК міста Бровари на початку листопада.

 Яким складом команда готується до кубкових матчів? Чи є якісь втрати і придбання?
 Порівняно з минулосезонним складом придбань немає. В кінці червня, після закінчення контрактів, додому поїхали наші легіонерки. Вікторія Роздобудько взяла «творчу паузу», а Олександра Скибіна перейшла в «Будстар-НПУ». Наразі це всі наші втрати.
 
 В попередньому списку учасників нового чемпіонату є й «IMS-НУХТ». Чи є вже якась нова інформацію щодо його початку і чи плануєте ви в ньому брати участь?
 Спочатку Асоціація футзалу України планувала почати чемпіонат сезону 2020/21 в середині листопада. Нової інформації у мене немає. Участь команди «IMS-НУХТ» в ньому, на жаль, більшою мірою залежить від ситуації в країні, продиктованої пандемією COVID-19. Як втім і доля змагань з футзалу в цілому. Тому поки готуємося до розіграшу Турніру трьох Кубка України 2019/20, а подальші рішення будемо приймати по мірі надходження питань.

Андрій Гулій, futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.