ИталияИталия-2020/21. Тур 5. Голевой дебют Алекса и хет-трик КуццолиноИспанияУсі сотники іспанських збірних: Мігелін – двадцятийБеларусьБеларусь-2020/21. Тур 10. LIVE!РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 7. LIVE!ИспанияИспания-2020/21. Тур 9. Триумф Хави Родригеса и победная поступь «Леванте»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 10 тур. LIVE!ЧехияМакс: «Я сразу вписался в команду настолько, что она стала моей второй семьей»РоссияМаксим Серебряков: «Постараемся победить соперника и уж точно навяжем ему борьбу!»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. «Суми» здобули першу домашню перемогу у перенесеному матчі з «Енергією»Футзал в мире «Сківе Футзал Клаб»: український клуб у елітному дивізіоні чемпіонату ДаніїВторая лигаДруга ліга України 2020/21. Львівщина. 1 тур. «Ураган-3» – «NG Metal». АнонсСборная УкраиныСборники «Продэксима» подвели итоги товарищеских матчей с ВенгриейЧемпионат ЕвропыГреция и Северная Македония сыграют в групповом этапе квалификации ЧЕ-2022ИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 8-го тураЧеркассыДруга ліга України 2020/21. Представлення Черкаської зониЖенский футзалОдразу дві полтавські команди стартують у чемпіонаті України серед жінокВторая лига«Ураган-3» змагатиметься у Другій лізі УкраїниЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 10 тур. «Суми» – «Енергія». АнонсРоссияГуставо: «Хочется показать Ростову классный мини-футбол»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Перенесений матч 8 туру. «ХІТ» нокаутував «Ураган»

«IMS-НУХТ» – у фіналі Кубка України

«IMS-НУХТ» завдяки шаленій кінцівці матчу вийшов у фінал Кубка України

У суботу, 7 листопада, у Харкові відбувся матч-відповідь Кубка України з футзалу серед жіночих команд. На майданчик місцевого спортивного комплексу вийшли «IMS-НУХТ» та «Тесла-ЗХО». Перший поєдинок киянки завершили на свою користь 2:1, тому господарки матчу були налаштовані лише на те, щоб взяти реванш.

Вже з перших секунд харків’янки могли відкрити рахунок. Бурлаченко класно вивели на ворота, які захищала голкіперка Терех. Але удару не вистачило влучності.

Футзалістки обох команд включили максимальні швидкості. «Теслі-ЗХО» потрібна була лише перемога, а гостей зі столиці України влаштовувала нічия.
Зі старту киянки використовували високий пресинг, який давав свої плоди, а дівчата з Харкова надійно грали в обороні, не забуваючи про атаку.

За декілька хвилин два підступних удари завдала Дубицька, але м’яч пролітав повз ствір воріт «Тесли-ЗХО».
Дуже небезпечно було після закидання на Костюк. Юлія головою спрямувала м’яч у володіння Терех, але голкіперка киянок впоралась з класним ударом від футзалістки господарок.

У середині першої 20-хвилинки команди дещо зменшили швидкості у матчі. Декілька разів атаки господарок вчасно переривала, у стилі футбольного голкіпера Мануеля Ноєра, воротарка команди з Києва.
Красивий сейв від Сагайдачної. Кліпаченко елегантно обійшла свою опонентку та завдала гарматного удару – воротарка на місці.

Дуже гостро було біля воріт «IMS-НУХТ». Закидання від голкіперки «Тесли-ЗХО» могло завершитись виходом віч-на-віч з воротаркою гостей. Якби не Кліпаченко, яка у самовідданому стрибку перервала гостру передачу.

Ближче до кінця першого тайму потужний удар від Дичко пролетів повз ліву стійку, рахунок незмінний.
За 5 хвилин до кінця першого тайму Терех продемонструвала чудовий сейв та розрядила спекотну ситуацію біля власних володінь.
На 16-й хвилині свою гармату показала Дубицька. Ірина майже з центра поля ледь не потрапила у дев’ятку воріт Сагайдачної.
На 17-й хвилині гості відкрили рахунок. Кліпаченко обікрала Дичко, вийшла сам на сам з голкіперкою та холоднокровно реалізувала 100-відсотковий момент – 1:0.

Менше, як за хвилину харків’янки не лише зрівняли рахунок , а й вийшли вперед. Спершу Таїсія Бабенко вдало у падінні замкнула передачу з власної половини майданчика – Терех була безсила перед більярдним ударом від новобраниці «Тесли-ЗХО» – 1:1. Якесь дежавю відчули українські любителі жіночого футзалу. За таким же сценарієм відбувався перший кубковий матч.

А вже у наступній атаці футзальна фортуна була на стороні харківського клубу. Костюк з дальньої відстані віддала на Єрьоменко, але м’яч по зрадницький потрапив у ворота гостей від рикошету від Христини – 2:1.

На останніх секундах матчу чудову нагоду зрівняти рахунок отримали футзалістки «IMS-НУХТ» – дабл-пенальті. До позначки підійшла Дехтяр, але у цьому протистоянні сильнішою виявилась голкіперка «Тесли-ЗХО». Сагайдачна впевнена парирувала удар від гравчині киянок.
Свисток головного арбітра зафіксував рахунок першого тайму – 2:1.

Другу 20-хилинку активніше розпочали господарки. Але про атаку не забували і киянки. Класна розрізна передача пройшла на Павленко , яка вирішила пробити в один дотик, але знову сильнішою виявилась Сагайдачна.

Гості вийшли у швидку атаку. Дехтяр вивела Павленко сам на сам з голкіперкою, але Коваленко в останній момент вибила м’яч з-під ноги киянки.
У середині тайму потужно пробила Костюк – м’яч пролетів повз праву стійку.

На 31-й хвилині господарки зустрічі вийшли вперед у рахунку. Калягіна скористалась помилкою воротарки Терех та у падінні проштовхнула м’яч у володіння київських футзалісток – 3:1.

Киянки кинули всі сили у атаку – п’ятий польовий на майданчику. Єрьоменко з дальньої дистанції пробивала у порожні ворота – стійка рятує «IMS-НУХТ». Ще один удар від Костюк – знову вище воріт.
На 39-й хвилині Дубицька з флангу потужно пробила у ворота «Тесли-ЗХО». Здавалось, що Сагайдачна забере м’яч до рук, але круглий по-зрадницьки вилетів з рук голкіперки – 3:2.

На останній хвилині зустрічі знову Дубицька була у центрі уваги. Ірина віддала передачу на вільну Кліпаченка, яка майстерно переграла Сагайдачнку – 3:3.

Шалена кінцівка матчу поставила крапку у півфінальному матчі – 3:3. «IMS-НУХТ» – у фіналі Кубка України. Тепер у вирішальному матчі на любителів футзалу чекає київське дербі, у якому зустрінуться «IMS-НУХТ» та «Будстар-НПУ».
 
7 листопада
«Збірна Харківської області-Тесла» (Харків) – «IMS-НУХТ» (Київ) 3:3 (1:2)
Голи: Бабенко, 17, Єрьоменко, 18, Калягіна, 31 – Кліпаченко, 17, 40, Дубицька, 39
Нереалізований дабл-пенальті: Дехтяр, 20
Попередження: Павленко, 38
13:00. м. Харків, СК «Каразінський»
Арбітри:
 О. Єлшанський (Суми), А. Федоріщев (Луганська обл.), Д. Куций (Харків) 
Хронометрист: А. Грінченко (Харків)  
Спостерігач арбітражу: І. Бік (Харків)

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.