Сборная УкраиныОлександр Косенко: «Від УЄФА надійшла пропозиція все-таки зіграти матч з Данією і поки що не зараховувати їм поразку»БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 12. Бенефис Тараса Королишина в юбилейном матчеФутзал в миреFutsalplanet Awards-2020: Феррао, Ігіта, Амандінья, Леозіньо знову найкращіБеларусьОглашен список кандидатов в сборную Беларуси на поездку в ВенгриюВторая лигаВолодимир Іляш: «У нас зараз підібрався такий колектив, що є всі шанси стати переможцями Другої ліги України»Чемпионат ЕвропыСборная Казахстана не полетела в ИзраильБельгияЧемпионат Бельгии отмененКиевОлександр Репеха: «Заявитися в Першу лігу України на сьогоднішній день не проблема, але її нема»Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів-2020/21: стали відомі дата і час проведення матчу «Мовістар Інтер» – «Продексім»Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Львівщина. Огляд 7 туруЭкстра-лигаІван Скіцко подав у відставку з посади головного тренера АФФК "Суми"Лига чемпионов УЕФАКака: «Самая большая эмоция была, когда узнали, что сыграем дома»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 17 тур. Хроніка пікіруючого «Кардиналу-Рівне»Футзал в миреХто винайшов футзал?ИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 18-го тураЧеркассыДруга ліга України 2020/21. Черкащина. Другий етап. Огляд 1 туруПортугалияГитта: «Я работаю так же, как и раньше, чтобы оставаться в ТОП-10 голкиперов мира»Чемпионат мираСтив Харрис: «Думаю, что существует очень высокая вероятность того, что ФИФА отменит чемпионат мира, если МОК отменит Олимпийские игры в Токио»ИспанияИспания-2020/21. Тур 18. Камбэк «Леванте» и долгожданная победа Хави РодригесаЧемпионат ЕвропыЄвро-2022: матч Україна-Данія скасований

Відбувся другий випуск слухачів курсу «В»-диплому УЄФА з футзалу в Україні

26 жовтня жовтня у приміщенні стадіону «Оболонь-Арена» слухачі курсу «В» - диплом УЄФА з футзалу отримали свої дипломи та ліцензії.


Відзначимо, що курс тривав протягом чотирьох сесій: три з них були спрямовані на теоретичну підготовку і одна – на практичну. Заключний етап занять тривав з 23 по 26 листопада. На церемонії вручення дипломів був присутнім президент Асоціації футзалу України Сергій Владико, який висловив подяку всім учасникам та наголосив, що в останні роки до України постійно приїздили європейські спеціалісти для проведення тренерських курсів за різними напрямками. На жаль, через пандемію коронавірусу, 2020 рік став винятком. Втім, 2021 року Асоціація футзалу України повернеться до цієї приємної і важливої традиції.

Представниками методичного напрямку Геннадієм Лисенчуком та Миколою Повисшим було висловлено вдячність за плідну співпрацю усім слухачам курсу та вручено дипломи найвищої категорії таким 18-ти фахівцям:

Євген Ривкін
Станіслав Гончаренко
Олексій Попов
Олег Шайтанов
Михайло Соколовський
Ільдар Макаєв
Микола Костенко
Дмитро Шувалов
Олег Шуст
Вадим Горлов
Олександр Славінський
Вадим Степанюк
Микола Соколовський
Назар Бугайчук
Світлана Головіна
Юрій Мельник
Володимир Крот
Вадим Тимосевич

Зазначимо, що це другий випуск слухачів, які пройшли курс «В»-диплому УЄФА з футзалу. Фотозвіт доступний за посиланням.

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.