ХмельницкийОнлайн відеотрансляція матчу “Сокіл” – “Епіцентр К” (Чернівці)!ХарьковскаяЛучшие голы 15-го тура 31-го кубка ФК УниверЛьвовБогдан Мельник: У літньому чемпіонаті «Здвиг» побореться за медаліЭкстра-лигаВалерий Легчанов: «Были готовы, что в полуфинале с ХИТом не обойдется без красных карточек»ВетераныСергій Вацяк: "З першості Львова - у Суперлігу Росії"ХмельницкийКращі голи і сейви хмельницької Бізнес-ліги. 2-й турЭкстра-лигаЧому протистояння ХІТа та Енергії — найкраще, що могло трапитися в українському футзаліЭкстра-лигаЕкстра-ліга. Огляди перших матчів півфінальних серій. Абсолютна рівністьЛьвовУ Львові стартував перший літній чемпіонат міста з міні-футболу (+відео)ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги сезонаХмельницкийБізнес Преміум-ліга: перша поразка чемпіона та злість UBC (+відео)ОдессаОдесса: ФК «Энергия» вырывает золотые медали, лишая «Кристалл» бронзы!Запорожье"Сич Юнайтед" выигрывает Кубок Запорожской области второй раз подряд! (+видео)ВетераныЧемпионат Украины "40+". Третий этап. День третий: Черное море - чемпион! (обновляется)ВетераныЧемпионат Украины "40+". Третий этап. День второй (+видео)Экстра-лигаАнонс півфінальних серій Екстра-лігиВетераныКомментарии представителей команд по итогам первого дня чемпионата Украины «40+» ВетераныЧемпионат Украины "40+". Третий этап. День первый (+видео)Экстра-лигаРоман Ковальчик: «Зараз ми дійшли до точки відліку»ОдессаМФК «Sea Gate» – экзамены сданы на «отлично»!

"Армада" в Києві. Як це було? (+відео)

Ну що ж, друзі, дуель столичних «будівельників» і дніпродзержинських «музикантів» пройшла в цікавій, спортивній боротьбі, а чим все закінчилося, читайте в нашому матеріалі.

З початку зустрічі важко було виділити фаворита, «Армада» віддала м'яч супернику і грала від захисту, при цьому небезпечно контратакуючи. З плином часу гостріше почали виглядати атаки гостей, і лише чудова гра воротаря «Ковальської», на останньому рубежі, дозволила господарям в перші десять хвилин не пропустити. 
 

Швидкі форварди «Армади» змушували суперників фолити, і за шість хвилин до перерви, в пасиві господарів було вже п'ять командних фолів, що змушувало гравців обережно діяти в обороні. Але швидкий розіграш з бокової лінії за чотири хвилини до перерви завершився голом. Денис Стоянов, з меж штрафної підправив м”яч у ворота. Одразу і другий м'яч влетів в ворота гостей, верхова передача в штрафну зі своєї половини поля, і з гострого кута, головою, Миколай Костенко подвоїв перевагу Ковальської, не без помилки воротаря. Що ж, підсумуємо, що господарі  використали дві помилки суперника в обороні під кінець тайму і цілком заслуженно пішли на перерву маючи комфортну перевагу у рахунку.

На другий тайм господарі вийшли з п'ятим польовим гравцем змусивши суперника окопатись в обороні. Але на шостій хвилині другого тайму, швидка атака «Армади», закінчилась голом, Денис Калінкін, з другої спроби все ж пробив воротаря гостей з-за меж воротарської. Не пройшло і двух хвилин, як рахунок став рівним. Ще одна швидка атака гостей, і Станіслав Порхун точним ударом в незахищенний кут воріт, повернув інтригу в наш матч – 2:2ю

 Гостріше виглядали в швидких атаках гравці «Армади», а господарі атакувала позиційно, і за шість хвилин до кінця зустрічі Іван Глуцький, дальнім ударом не залишив шансів воротарю, знову вивівши свою команду вперед. Майже одразу відповіли своїм голом гравці “Армади”, все той же Денис Калінкін, результативно завершив ще один швидкий випад гостей, переправивши м”яч у порожні ворота.

Не погоджувались з таким результатом господарі, і знову випустили п”ятого польвого гравця, на заключні хвилини гри, що і принесло свої результати. В позиційній атаці, залишили без нагляду, Івана Глуцького, і той без перешкод, з дальної дистанції не залишив шансів воротарю. 4:3, мінімальна перемога “Ковальської”, над непростими суперниками з Кам”янського.
 

Денис Стоянов “Ковальська”:

- Как оцените сегодня игру?
- Хорошая интенсивная была игра, соперник молодой, бежал в контратаки, было немножко тяжело подстроиться.

- Какую тактику выбирали?
- Изначально планировали взять мяч под свой контроль, и только за счет контроля мяча и культуры паса, можно было этого соперника обыграть по легче.

Владислав Волик «Армада»:

- Как оцените игру своей команды?

- В целом неплохая игра, ошибались мало когда закрывались, чуть-чуть были ошибки вратарские. Пустили в основном на ошибках. По игре в целом скажу, что все хорошо, наигрывали игру от обороны, получилось достаточно неплохо, несколько глупых ошибок решили исход матча.

- Что скажете по сопернику?
Мы смотрели, как они играют, опытная команда, раскатывают до верного. Хорошо подключают пятого полевого, видно, что у команды есть мысль. Очень интересно было посоревноваться, сравнить свои силы с ними. Соперник очень достойный, показали хорошую игру.

- Какие перспективы ставит перед собой команда?
- Хотим развиваться, усовершенствовать игру, заявиться в чемпионат города и победить там, а дальше посмотрим.
 

Джерело - Микита Тюрін, Text Lab Group, спеціально для ФФзК

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.