Экстра-лигаИгорь Байдак: в Урагане не хватало стабильности и уверенности, поэтому решили попрощатьсяХарьковскаяЛучшие голы 17-го тура 31-го кубка ФК УниверЛуцкЮрій Волошин: «Грати луцькими футболістами – для мене це принципово»ЗапорожьеЛетний чемпионат Запорожской области-2017. Премьер-лига. 2-й тур. Без потерь - АРПИ и "Лотос" (+видео)Экстра-лигаСергій Коваль та Ігор Байдак стали вільними «вільними агентами»ВинницаФутбольний Тиждень. Випуск 244 від 17/05/2017ХмельницкийКращі голи і сейви хмельницької Бізнес-ліги у 1/4 фіналу плей-оффДнепрДнепр, Суперлига: «Екатеринославхлеб» набирает обороты (+видео)Сборная УкраиныМолодіжна збірна України зіграє з молодіжною збірною СловаччиниЭкстра-лигаЕвгений Ланко: «Продэксим можно назвать дебютантом финала только на бумаге»АматорыОсобенности национального футзала: о "провинциальных лохах", ненужных лигах и забытых лауреатах. Часть втораяХмельницкий«Інтерпродсервіс», «Лунтік», «UBC» та «Toshiba» виборюють путівки до півфіналу (+відео)ОдессаОдесса: у фаворитов легких прогулок не будетЭкстра-лигаИгорь Колыхаев: Надеюсь, херсонцы почувствуют вкус победы! УкраинаThe next generation: коучинг ФИФА для детских тренеров – в КиевеЭкстра-лигаЦифровая реальность. Львовская крепость и 50 гостевыхЭкстра-лигаАртем Фаренюк: «Нинішня команда має хороші перспективи»«Тема Волинь» - переможець чемпіонату міста Луцька з футзалуЛьвовТретій тур Гранд-ліги Львова з міні-футболу: непереможна «Галицька Здоба»Экстра-лига"Ураган" і "Сокіл" зіграли два товариські матчі

Екстра-ліга. Огляди перших матчів півфінальних серій. Абсолютна рівність

Ось і відгриміли перші матчі півфінальних серій Екстра-ліги, в яких глядачі побачили все: і надмірні емоції, і жорстоку боротьбу, і вилучення, і масу голів. А їхнім підсумком стало те, що всі залишилися практично у рівних умовах. 

В першому матчі серії в Херсоні «Продексім» з усіх сил намагався скористатися своїми перевагами (суперник тільки з дороги і без двох провідних гравців), але харків’яни продемонстрували свій високий клас. Господарі постійно тримали в напрузі захист харків’ян, але ті самі відкрили рахунок причому не з явного моменту. Микола Білоцерківець проявив власну індивідуальну майстерність і надзвичайно потужним ударом з лівого флангу відкрив рахунок. В другому таймі зусилля господарів були винагороджені і вони вийшли вперед. За великим рахунком у харків’ян майже не було нагод, щоб зрівняти рахунок, але знову зіграв фактор індивідуальної майстерності. Євген Сірий пробив так пробив за 4 хвилини до кінця з центра майданчика і цим перевів матч в додатковий час. «Мельники» і там не змогли дотиснути непоступливих «залізничників». А от у серії пенальті героєм став резервний воротар «Продексіму» Дмитро Холоша, який зумів відбити два шестиметрові. Матч, в якому підопічні Ігоря Москвичова мали всі стартові умови, щоб переграти «Локо» їм довелося вигризати у важкій боротьбі і завдяки спортивному щастю.

На наступний день «залізничники» так би мовити «акліматизувалися» і на херсонців чекав більш складний матч. На практиці так воно і сталося. Однак навряд чи хтось міг передбачити сценарій за яким пройшов другий матч. «Залізничники» знову відкрили рахунок, але, на відміну від першої гри, у господарів зовсім не клеїлася гра попереду. Хіба що можна згадати удар Волянюка в стійку. Додав головного болю Ігорю Москвичову ще й Максим Бессалов перед яким арбітри запалили червоне світло. Харків’яни спокійно реалізували більшість – 0:2. А після вилучення Бессалова гра у «мельників» розладналася повністю. На старті другого тайму харків’яни занурили у шок не тільки гравців «Продексіма», а й місцевих уболівальників – 0:4. Звичайно ж такі рахунки у футзалі відігрують, але не в тому стані, в якому перебували господарі. «Локомотив» на класі збільшив свою перевагу до шести м’ячів і з хорошими показниками повертається додому у Харків.

У Києві на глядачів очікувало справжнє драматичне видовище. Наче згадавши матч у Львові, коли «ХІТ» переміг 6:5, суперники вирішили повторити щось схоже з додаванням «перцю». Особливо старався з підсипанням «перцю» Степан Струк, який провів дуже невдалий поєдинок: і сам на вилучення награв, і Федюка до вилучення довів неточною передачею у власних воріт. Загалом то якраз кияни і не встигали за швидкими і мобільними львів’янами, і якби не бенефіс Сергія Шевченка у вигляді дубля, то в основний час все могло б завершитися перемогою «Енергії». Можна тільки позаздрити характеру, який проявили львів’яни, анітрохи не знітившись після вилучення капітана, а також зрівнявши рахунок на останніх секундах другого тайму. У додатковий час Шевченко оформив хет-трик і приніс «кабельникам» вистраждану домашню перемогу.

Перед другим матчем всі козирі були у рукавах Олега Лук’яненка, адже «енергетики» не могли розраховувати на вилучених напередодні основних гравців захисного плану Федюка і Струка. Почалося для господарів все дуже навіть непогано і знову у фокусі опинився Сергій Шевченко, який в цьому сезоні своєму колишньому клубу забив більше, ніж усім іншим командам разом узятим. От тільки в захисті кияни продовжували запалювати пожежі, що й призвело до того, що рахунок на табло став на користь «Енергії» - 1:2. Втім практично одразу було вилучено Радевича і столична команда отримала чудовий шанс, щоб зрівняти рахунок. Проте Кардаш і КО вистояли у цій непростій ситуації. Кияни насідали, але результату не було. Ризикувати Олег Лук’яненко вирішив аж за 5 хвилин до кінця матчу і Корнійчук вийшов у воротарській футболці. «Хітівці» були близькі до того, щоб забити, але на останній хвилині Михайло Грицина закинув м’яч у їхні порожні ворота – 1:3. Попри усі проблеми з травмами і вилученнями «Енергія» вивозить з Києва прийнятні 1:1 за перемогами і має вигідну позицію перед матчами у Львові.


«Продексім» (Херсон) – «Локомотив» (Харків) – 2:2 (по пенальті – 6:5)
Голи:
Калуков (21), Бессалов (25) – Білоцерківець (12), Сірий (36)
Попередження: В’яч. Чуднов (27) – Літвінов (18), О. Сорокін (29), Свірідов (35)
Пенальті забили:
«Продексім»:
А. Чуднов, Ланко, Калуков, Фетько, Бессалов, В’яч. Чуднов
«Локомотив»: Овсянніков, Сірий, О. Сорокін, Малишко, Лебідь
Пенальті не забили:
«Продексім»:
Фетько, Скорий
«Локомотив»: Свірідов, Літвінов, Білоцерківець
Рахунок у серії – 1:0 
 
Відеоогляд гри:



Ігор Москвичов, головний тренер «Продексіму»



Євген Ривкін, головний тренер «Локомотиву» 


«Продексім» (Херсон) – «Локомотив» (Харків) – 0:6
Голи:
Лебідь (3), Свірідов (17, 40, 40), Сірий (23), Білоцерківець (24)
Попередження: Бессалов (5), Ланко (9), Скорий (17), Фетько (21)
Вилучення: Бессалов (16 – повторне попередження)
Рахунок у серії – 1:1
 
Відеоогляд гри:



Ігор Москвичов, головний тренер «Продексіму»



Євген Ривкін, головний тренер «Локомотиву» 


«ХІТ» (Київ) – «Енергія» (Львів) – 5:4 ОТ
Голи:
Юнаков (8), Шевченко (8, 27, 43), Корнійчук (18 – з 6-метрового) – Мих.Грицина (1), Радевич (24), Мик. Грицина (27), Танський (40)
Попередження: Шувалов (16), Максименко (28), Школьний (44) – Струк (15)
Вилучення: Федюк (18), Струк (44 – повторне попередження)
Рахунок у серії – 1:0
 
Відеоогляд гри:


«ХІТ» (Київ) – «Енергія» (Львів) – 1:3
Голи:
Шевченко (7) – Радевич (25), Мих. Грицина (30, 40)
Попередження: Школьний (26), І. Борсук (30) – Танський (13)
Вилучення: Радевич (30)
Рахунок у серії – 1:1 
 
Відеоогляд гри:


Андрій Гулій, futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.