Женский футзалЄвро-2019 серед жінок: стали відомі суперники збірної України Футзал в миреЛіга чемпіонів з футзалу: результати жеребкуванняПортугалияРикардиньо: «Главное – сделать для развития футзала как можно больше»Экстра-лигаРоман Ковальчик: «Вважаю, що потрібно щось змінювати»Женский футзалЮлія Форсюк: «Ми повинні претендувати на потрапляння до фінальної стадії Євро-2019» Футзал в миреНовости от FutsalMania: Перич возвращается в Сербию, а Диого – в БельгиюЖитомирУ Житомирі відбувся другий турнір ліги дворових команд “Мрія”ИспанияГравець "Мовістар Інтер" Гадейя визнаний MVP сезону 2017/2018 у іспанській ПрімеріИспанияЛучшие голы «Хаэн Параисо Интериор» в сезоне-2017/18УкраинаАртем Терентьєв: “Є бажання створити гідний футзальний продукт”Экстра-лигаДмитрий Шувалов: «Мои тренерские принципы – самоотдача, выполнение установки на игру и вера в победу»Женский футзалОлег Шайтанов: «Часу на розкачку перед матчами з Італією не було»ПольшаДебютанты. Честолюбивый «Акана Оржель», или Операция ЭкстраклассаЭкстра-лига"Кардинал-Рівне" розпочинає підготовку до нового сезонуЮношеский футзалВолодимир Салій: «Для молодих гравців – це колосальний досвід»Юношеский футзалMontesilvano futsal cup: івано-франківці на турнірі в ІталіїЭкстра-лигаОфіційно: Владислав Моспан – новобранець «Урагану»ФранцияПавел Таку: «Еду попробовать Париж на вкус»ФранцияДебютанты. «АКСЕС Футзал» производит фурор в летнее межсезоньеФутзал в миреНовости от FutsalMania: Роша переходит в лиссабонский «Спортинг»

Атлет – ІнБев. Анонс центрального матчу І кола чемпіонату Житомира з футзалу


У неділю, 10 грудня, в рамках 7 туру чемпіонату Житомира з футзалу, зустрінуться головні фаворити нинішнього сезону - діючий віце-чемпіон "Атлет-Житомир" та чемпіон ФК "ІнБев". Переможець матчу зробить серйозну заявку на вихід не лише до фіналу чемпіонату області, а й всеукраїнських змагань під егідою АФЛУ. 
 
Початок матчу - 15.00. Вхід вільний.
 
Чемпіонат Житомира з футзалу, 7 тур
неділя, 10 грудня, ФОК


   
 
15.00 Атлет-Житомир - ФК ІнБев
 
Після зміни формату змагань і появи чемпіонату області як відбіркового етапу на всеукраїнський фінал були заяви зі сторони атлетівців про задачі просто потрапити в трійку кращих і отримати путівку на область. Але не варто забувати, що саме “пивовари“ позбавили минулого сезону атлетівців золотих медалей і ті прагнутимуть поквитатися, це має бути справа честі. Адже гратимуть не просто суперники, але дві різні клубні філософії.
 
Та й навряд чи хто захоче добровільно відмовитися від боротьби за чемпіонство. А для цього “Атлету“, який неочікувано оступився на “Енергії“, потрібно, знову ж таки, лише перемога. Те, що команда може це зробити, свідчить розгром “Грантеху“ в попередньому турі. За поразку в кубку міського голови атлетівці вже відквитали.
 
Але ІнБев має свої плани на цей сезон і вже встиг обіграти практично всіх основних конкурентів - ті ж “Енергію“ та “Грантех“. Команда серйозно готувалася до сезону і вже не раз доводив, що здавати позиції не збирається. Підопічні Михайла Соколовського зроблять все можливе, щоб вкотре порадувати своїх вболівальників.
 
Всі матчі 7 туру вищої ліги 10 грудня:
15.00 ФК Атлет-Житомир – ФК ІнБев 
16:00 Персей – Грантех 
17:00 ФзК Форца – Коростень 
18:00 Медик – Енергія 
19:00 СК Візаж-Полісся – ГазМяс

 
sportzt.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.