ИспанияИспания-2021/22. Тур 2. Бенефис Томаша ДраховскиЧемпионат мираСтаніслав Гончаренко: «Чемпіонів не судять, але ні в одній з п'яти останніх ігор Португалія не виглядала сильніше свого суперника»РоссияСергей Зуев: «Новый сезон получится интереснее предыдущего»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 5. LIVE!Первая лига Володимир Гриник: «На безлюдний острів взяв би Ярослава Писька – ловив би мені рибу і співав»Чемпионат мираЗапасной вратарь сборной Казахстана на ЧМ в Литве получил полмиллиона призовыхПервая лига Негель, Бакум, Чеберяк, Семенченко, Салтанов і Морено – гравці «SkyUp»Первая лига Перша ліга 2021/2022. Представлення учасників зони «Схід»КазахстанСтал известен календарь чемпионата Казахстана сезона-2021/22Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 7 тур. LIVE!Первая лига Перша ліга 2021/22. «Любарт» (Луцьк) – «КІВС Енергія-2» (Львів). АнонсПервая лига Андрій Федюк: «Ми не стоїмо на місці, нам вдалось домовитись про співпрацю з Віталієм Багряком»ИталияИталия-2021/22. Тур 1-2. С места в карьерСборная УкраиныОлег Шайтанов: «Матчі з Португалією були дуже інформативними»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 7: анонсФутзал в миреУзбекистан-2021/22. Тур 1. «Локомотив» идет без потерьКазахстанИгита: «Я еще не наигрался!»Сборная УкраиныЖіноча збірна України зазнала поразки від Португалії у повторній контрольній зустрічіСборная УкраиныАнна Шульга: «Потрібно продемонструвати характер й не боятися суперника»Первая лига Перша ліга 2021/2022. Представлення учасників зони «Захід»

«Будстар-НПУ» та «ЗХО-Тесла» здобули розгромні перемоги у перших матчах півфіналу Кубка України

24-25 вересня відбулись перші півфінальні матчі Кубка України з футзалу серед жіночих команд. «ЗХО-Тесла» та «Будстар-НПУ» здобули переконливі перемоги.

 

У п’ятницю, 24 вересня, «ЗХО-Тесла» на виїзді розгромила «Багіру-ДЮСШ». Харків’янки наколотили у ворота господарок 10 голів. Натомість пропустили лише три результативні постріли. Дівчата з Харкова зробили вже 50% успіху на шляху до фіналу.
 
Наступного дня київський «Будстар-НПУ» вдома приймав «Дніпро» з Черкас. Першими рахунок у грі розмочили гості. Дніпрянки вибігли у стрімку контратаку, яку на дальній стійці результативно замкнула Тищенко. Шість хвилин знадобилось командам, щоб забити перший гол у кубковій зустрічі.
 
Підопічним Ратича вдалось швидко зрівняти цифри на табло. Дятел більярдним ударом у дальній кут воріт розпочала камбек «Будстару-НПУ» у матчі – 1:1. Команди показували гарний рівень футзалу. Але атаки не втілились у гол. Лише наприкінці першого тайму киянки вийшли вперед у рахунку. Скибіна вибігла в контратаку, віддала передачу на вільну Дятел. Однак удар Віри відбила голкіперка «Дніпра». На добиванні знову була Скибіна. Олександра у падінні від стійки спрямувала м’яч у ворота гостей – 2:1.
 
На перерву клуби пішли за мінімальної переваги господарок. Після відпочинку київський клуб збільшив перевагу. Дятел прострілила на дальню стійку, де на передачу відгукнулась Василюк, яка забила третій гол «Будстару-НПУ».
 
Протягом шести наступних хвилин Василю записала у свій актив вже хет-трик – 6:1. Однак і на цьому футзалістка не зупинилась. Вона стала справжнім жахом для голкіперки «Дніпра».
 
На 29-й хвилині дубль оформила Скибіна. Олександра перехопила невдалу передачу суперниці та потужним ударом збільшила перевагу – 7:1.
 
Восьмий гол киянки забили після невдалої атаки суперниць. Дятел взяла ініціативу у своїй руки, протягнула м’яч до воріт суперниць, але не стала пробивати. Віра побачила, що партнерка по команді у кращій позиції та віддала передачу на Васковець. Марія з гострого кута забила свій перший гол у грі.
 
Два наступні голи «Будстару-НПУ» забила Василюк. Ірина оформила пента-трик – п’ять результативних ударів в одному поєдинку. Київський клуб впевнено розгромили суперниць на домашньому паркеті з рахунком 10:1.
 
Перед матчем-відповіддю киянки зробили серйозну заявку на фінал Кубка України.
 
24 вересня
«Багіра-ДЮСШ» (Лиман) – «Збірна Харківської області-Тесла» (Харків) 3:10
Голи:
Говорова, 14, 14, 40 – Д. Ткаченко, 5, 28, Коваленко, 7, Калягіна, 7, Рубан, 11, 34, Степаненко, 13, 34, Кузнецова, 30, Бурлаченко, 33
11:30. м. Сіверськ, СОК «Доломітчик»
Арбітри: В. Тонконог, С. Щиров (обидва – Донецька обл.)
Спостерігач арбітражу: І. Аладін (Луганська обл.) 
 
25 вересня
«Будстар-НПУ» (Київ) – «Дніпро» (Черкаси) 10:1 (2:1)
Голи:
Дятел, 8, Скибіна, 19, 29, Василюк, 22, 24, 28, 34, 39, Васковець, 32 – Тищенко, 6, Юрасова, 25 (авт.)
14:00. м. Київ, СК НПУ
Арбітри: Р. Гейло, Ю. Бабушкін (обидва – Біла Церква)
Спостерігач арбітражу: С. Єщенко (Бровари) 
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.