Черкасская Став відомим розклад другого етапу чемпіонату Черкаської областіУкраинаДруга ліга України. «Княжий Ринок» розгромив «Енергію-2» ЛДУФКАматорыВторая лига. "Мясная Традиция" выходит в плей-оффХарьковскаяХарьков: лучшие голы 9-го тура Кубка СК "Вирта"УкраинаКубок України: анонс матчів-відповідей 1/8 фіналу ПолтавскаяКременчуг - Полтава: матч звезд. АнонсЖитомирЖитомир: он-лайн ключових матчів 13-го туру Вищої лігиОдесскаяОдесса: свято место пусто не бываетИвано-ФранковскАМФІФО: крок до перемогиУкраинаДруга ліга України. "Солтекс" не дозволяє "Руверу" взяти очки (+відео)УкраинаВторая лига Украины. "Локомотив" проходит групповой этап без потерь (+видео)СумскаяСумы: анонс 13-го тура Высшей лиги. 12.02.2017КиевКиев. Анонс сокращенного тураДетиКубок України з футзалу серед юнаків 2006-2007 років народження: «Явір-Олімп» виборює головний трофей!УкраинаВалерій Легчанов: "Якщо чесно, то я не сумую за полем"ЛьвовскаяВідкритий Кубок Львівщини. Команди групи ВВолынскаяВолинь. Анонс. У пошуках свого КубкаУкраинаОфіційно: Асоціація футзалу Хмельниччини висунула кандидатуру Сергія Бабікова на пост президента АФУЧеркассыЧеркащина. Символічні збірні 9 туру у всіх лігахКиевКиев. Вторая лига. Результативность зашкаливает

Черкащина. Символічні збірні 9 туру у всіх лігах

"Черкаський спорт" представляє п'ятірку кращих у Вищій лізі в минулому турі. 
 

Сергій Приходько, ФК "Черкаси"
"Пріха" двічі опинився в потрібному місці в потрібний час. Він рахунок відкрив проти лідера своєї ліги, він і врятував Черкаси від поразки на останній секунді.
 
Олександр Колос, "Яснозір'я"
Колос дуже вчасно відновився після операції і почав грати за Яснозір'я. У минулому матчі в команді не було цілої обійми лідерів і Олександр успішно взяв це амплуа на себе. Забив важливий гол і наводив порядок біля власних воріт.
 
Юрій Лісняк, "Рятівник"
Із нього розпочиналися всі атаки пожежників. Лісняк став головним кріейтором і мотором команди, розпочинаючи свою діяльність від власних воріт і завершуючи на чужій половині.
 
Олексій Конюша, "Росава"
Енергійний, забивний, розумний, працьовитий – все це про кучерявого гравця Росави. Олексій виконує дуже багато роботи на майданчику: забиває голи і дограє епізоди до останнього. Такого "живчика" у Вищій лізі більше немає.

В'ячеслав Кудін, "Червона Слобода"
Відбив купу гармат у матчі проти Яснозір'я. Зокрема десятиметровий Колоса і тут же добивання. Без Кудіна Слободі довелося б витягати з сітки цілий мішок. В'ячеслав – класний, безстрашний, досвідчений воротар.

П'ятірка найкращих у Першій лізі в минулому турі.
 

Володимир Марущак, "Матусів"
Проявив себе як машина по створенню голів. Натхненний передтуровим прев'ю, Марущак вийшов на паркет проти Юрії-Фарм і вирішив усі питання двома асистами і двома голами. Порадував дружину і свою команду.
 
Ігор Ольховий, "Рось-ЧПТ"
Хоч його команда і програла Шполі, але він у цьому не винен, бо традиційно був найкориснішим гравцем своєї команди. Його головна робота – створювати гостроту біля чужих воріт із чим він упорався. Забив м'яч і нереалізував декілька нагод, але став беззаперечним лідером ЧПТ.
 
Сергій Плахотнік, "Катеринопіль"
Катеринопільський Ібрагімовіч тричі вразив ворота безпорадного Мелагрейну. Більше за нього ніхто в Першій лізі не забив у 9-му турі.
 
Максим Маняк, "Шполабудматеріали"
Швидким дублем у ворота Росі-ЧПТ збив із пантелику підопічних Сердюка і фактично заклав надважливу базу цієї перемоги. Якби не Маняк, невідомо чи поїхали б шполяни додому в гарному настрої.
 
Олексій Мальчик, "Шполабудматеріали"
Його партнери впевнено перемогли, але голкіперу довелося працювати від першої до останньої хвилини. Ну дуже вже багато Ольховий завдав цому клопоту. Але Мальчик вистояв (як завжди) і зробив вагомий внесок у місце Шполи в золотій четвірці.

П'ятірка найкращих в Екстра-лізі в минулому турі.
 
 
Владислав Голуб, "ПП Валюк"
Неабияк допоміг Валюку роззабиватися. Капітан команди двічі відчув вільні зони в обороні Щарму, куди технічно проник і оформив дубль.
 
Петро Стєпанов, "Солтекс"
Без Лобова лідером Солтексу став Стєпанов. Його хет-трик знову не дав Руверу шансів на очки в чемпіонаті.
 
Олексій Островський, "Епіцентр"
Найстаранніший гравець будівельників, який ніколи не опускає руки. І забив, і віддав гольову, і в обороні, і в атаці відпрацював.
 
Ярослав Іщенко, "Епіцентр"
Якби не сейви Маценка, Іщенко посів би місце у воротах збірної, де йому й місце, але підти в атаку, забити двічі і врятувати Епіцентр від поразки – по силах тільки сильному нападнику. Ну й Іщенку.
 
Денис Маценко, "ЛНЗ-Лебедин"
Став найнадійнішим голкіпером Екстра-ліги. Одна Родина сильно його турбувала, але Денис упіймав шалений кураж і відпрацював на 10 балів із 10.

Джерело - http://cherkassy-sport.com

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.