Черкасская Став відомим розклад другого етапу чемпіонату Черкаської областіУкраинаДруга ліга України. «Княжий Ринок» розгромив «Енергію-2» ЛДУФКАматорыВторая лига. "Мясная Традиция" выходит в плей-оффХарьковскаяХарьков: лучшие голы 9-го тура Кубка СК "Вирта"УкраинаКубок України: анонс матчів-відповідей 1/8 фіналу ПолтавскаяКременчуг - Полтава: матч звезд. АнонсЖитомирЖитомир: он-лайн ключових матчів 13-го туру Вищої лігиОдесскаяОдесса: свято место пусто не бываетИвано-ФранковскАМФІФО: крок до перемогиУкраинаДруга ліга України. "Солтекс" не дозволяє "Руверу" взяти очки (+відео)УкраинаВторая лига Украины. "Локомотив" проходит групповой этап без потерь (+видео)СумскаяСумы: анонс 13-го тура Высшей лиги. 12.02.2017КиевКиев. Анонс сокращенного тураДетиКубок України з футзалу серед юнаків 2006-2007 років народження: «Явір-Олімп» виборює головний трофей!УкраинаВалерій Легчанов: "Якщо чесно, то я не сумую за полем"ЛьвовскаяВідкритий Кубок Львівщини. Команди групи ВВолынскаяВолинь. Анонс. У пошуках свого КубкаУкраинаОфіційно: Асоціація футзалу Хмельниччини висунула кандидатуру Сергія Бабікова на пост президента АФУЧеркассыЧеркащина. Символічні збірні 9 туру у всіх лігахКиевКиев. Вторая лига. Результативность зашкаливает

Кубок України з футзалу серед юнаків 2006-2007 років народження: «Явір-Олімп» виборює головний трофей!

У фінальному матчі команди з Черкащини здобула вольову перемогу над «ДЮСШ Освітою» з Городенки

Ось і завершився розіграш Кубку України з футзалу серед юнаків 2006-2007 років, організованого спортивним клубом «Сокіл» з Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області, який тривав у Хмельницькому впродовж чотирьох днів. У четвер, 9-ого лютого, на турнірі були зіграні заключні поєдинки, результати яких визначили підсумкові місця усіх шістнадцяти учасників Кубку. Найбільший інтерес ж привертали поєдинки за місця у підсумковій першій п’ятірці, і про їх перипетії далі у нашому огляді.

Матч за 5-е місце. ДЮСШ м. Бар (Вінницька обл.) – «Лідер ДЮСШ» (Кобеляки, Полтавська обл.) – 0:3 (0:1)
Арбітри:
Бондар, Божко (обидва – Хмельницький)
Голи: Тараненко (10), Зеленцов (13, 21)
ДЮСШ м. Бар: Постемський, Конарєв, Скакун, Мандра, Химинець, Бородатий, Черниш, Кривий, Подуфалов, Комар
«Лідер ДЮСШ»: Паліївець, Тараненко, Зеленцов, Овчінніков, Савчук, Назарьов, Дацій, Гальновий, Койнаш, Бочаров, Мирний, Котенко
 

Програму вирішальних поєдинків заключного ігрового дня відкривав фінальний матч «Срібного кубку», він же за підсумкове 5-те місце, у якому зустрічалися ДЮСШ м. Бар (Вінницька область) та «Лідер ДЮСШ» з міста Кобеляки, що на Полтавщині.

Попередні матчі суперників на турнірі натякали, що гра за підсумкове 5-те місце стане двобоєм приблизно рівних за класом опонентів, однак на ділі вийшло все дещо по-іншому. Чи то вінничани витратили забагато сил у попередніх матчах, чи то «лідери» налаштувалися на заключний поєдинок у Хмельницькому, наче на останній бій, однак з перших хвилин гра розпочала проходити за мінімальної ігрової переваги представника Полтавщини у цих змаганнях. Наче й «лідери» не особливо форсували стан подій на паркеті, однак за допомогою грамотного контролю м’яча та затяжних розіграшів, постійно тримали у напрузі оборону свого опонента, яка дала результативну тріщину під завісу першого тайму, яку взяттям воріт команди з Бара завершив Тараненко – 0:1.

Як виявилося, цей гол і став вирішальним. Після цього вінничани, як здалося візуально, втратили віру у здобуття переможного результату, а ось окрилені успіхом «лідери» на куражі довели рахунок до розгромного завдяки дублю Зеленцова, який в підсумку і став справжнім героєм протистояння – 0:3. У кінцівці зустрічі команда з Бара була близькою до того, аби відповісти як мінімум голом престижу, однак голкіпер номінальних гостей, видавши кілька яскравих сейвів, звів нанівець усі старання представника Вінничини. В підсумку – 3:0 на користь «Лідер ДЮСШ», яка залишає Хмельницький в ранзі володаря «Срібного кубку», та фінішує на підсумковій п’ятій позиції, команда ж з Бара завершує змагальну боротьбу на Кубку України на шостій сходинці підсумкової класифікації.

Матч за 3-є місце. ДЮСШ Тернопіль – «Дунай-1» (Ізмаїл) – 9:0 (5:0)
Арбітри:
Божко, Бондар (обидва – Хмельницький)
Голи: Миц (1, 3), Бульчак (6, 13, 20), Бочан (8, 9), Кикіш (14), Крамарчук (18)
ДЮСШ Тернопіль: Новаков, Кикіш, Бочан, Крамарчук, Миц, Козьмук, Москальов, Ковальчук, Бульчак
«Дунай-1»: Стоянов, Андрощук, Коротенин, Вербицький, Римський, Дога, Соломатов, Величко, Діденко
 

А ось у матчі за «бронзу», в якому зустрічалися ДЮСШ з Тернополя та головна команда ізмаїльського «Дунаю» боротьби як такої не вийшло. Тернополяни, розлючені прикрою поразку у півфіналі напередодні, в своєму останньому матчі на турнірі у Хмельницькому влаштували справжній розгром «Дунаю», який волею жеребу потрапив під справжній каток з боку надвмотивованого та більш технічного суперника. Щодо самої гри, то вона проходила за сценарієм підопічних Ростислава Ціха, які в ефектному стилі відвантаживши дев’ять «сухих» м’ячів у ворота Стоянова, вирішили долю переможця ще задовго до фінального свистка. Описувати усі їх немає сенсу, а відзначимо, що реалізуй команда з Тернополя як мінімум створених моментів у матчі, рахунок на табло цілком міг бути би двозначним. Героєм ж зустрічі став Бульчак, який в підсумку оформив хет-трик, і один з його голів і став найкрасивішим у матчі з естетичної точки зору: після вишуканої «стіночки» з партнером, Олег після гросмейстерської паузи не по роках холоднокровно пробив у самісіньку «дев’ятку». В підсумку – надпереконлива перемога ДЮСШ із рахунком 9:0, яка найбільше вразивши своєю грою на Кубку України виборює «бронзу», а ось «Дунай» завершує боротьбу у Хмельницькому на підсумковій четвертій сходинці.

Фінал. «Освіта ДЮСШ» (Городенка, Івано-Франківська обл.) – «Явір-Олімп» (Сміла, Черкаська обл.) – 1:3 (1:0)
Арбітри:
Божко, Бондар (обидва – Хмельницький)
Голи: Кривко (3) – Чижевський (15, аг.), Подоляк (20), Вовк (22)
«Освіта ДЮСШ»: Креховецький, Кривко, Шайда, Чижевський, Павлюк, Березовський, Яворський, Гультий, Факас
«Явір-Олімп»: Шинкарюк, Зайченко, Лісовий, Вовк, Гаражун, Демченко, Зоренко, Подоляк, Гонда, Щербина, Шелудько, Пасічніченко
Попередження: Шайда (2)
 

Вінцем турніру став його фінальний матч, в якому ім’я володаря Кубку визначали «Освіта ДЮСШ» з Городенки та «Явір-Олімп» з міста Сміла.

Розпочався матч за мінімальної переваги «Явора», але тактика швидкого бліцкригу не виправдала себе для номінальних гостей – команда з Городенки більш ніж успішно стримала стартовий натиск свого опонента, за що отримала приємну винагороду на третій хвилині матчу. Його автором став Кривко, який після передачі з ауту по красивій дузі спрямував м’яч акурат в ліву «дев’ятку» – 1:0. Далі на паркеті можна було спостерігати досить відкриту гру, по якій рахунок цілком міг змінитися як в один, то в інший бік, але більше забитих м’ячів в першому таймі глядачі не побачили. У складі номінальних господарів найреальнішу нагоду для взяття воріт «Явора» змарнував Шайда, після підступного удару якого м’яч просвистів у лічених сантиметрах поруч із «дев’яткою», а ось у черкащан найближчим до успіху був Подоляк, який із забійної позиції пробив трішки вище поперечини.

Рахунок на табло змушував номінальних гостей фіналу діяти активніше в атаці, які свого досягли на 15-ій хвилині, правда тут не обійшлося без посмішки пані Фортуни у бік «Явір-Олімпу»: Лісовий прострілив з кутового, і м’яч після рикошету від ноги Чижевського змінив свою траєкторію та затріпотів у сітці воріт «ДЮСШ Освіти» – 1:1. Після цього ігрова ініціатива миттєво перейшла на бік команди з Сміли, однак відразу вийти вперед у рахунку їй не вдалося. В першу чергу, завадив цьому Креховецький, парирувавши впродовж кількох секунд «мертві» м’ячі після ударів Гаражуна та Вовка, а коли вже і він був безсилим, на допомогу команді з Городенки прийшов каркас воріт, який прийняв на себе постріл від Зайченка. Другий гол у ворота «ДЮСШ Освіти» невпинно назрівав, і стався на 20-ій хвилині, коли Подоляк, виявившись першим на добиванні після удару Гаражуна, вивів вперед у рахунку «Явір-Олімп» – 1:2. Усі питання щодо переможця зняв Вовк, якому незадовго до завершення зустрічі вдався розкішний удар в праву «дев’ятку» метрів з 15-ти, встановивши в підсумку остаточний рахунок на табло – 3:1 на користь команди з Сміли, яка і стає переможницею Кубку України у Хмельницькому, а ось «ДЮСШ Освіті» дістаються срібні медалі.




Далі надаємо Вашій увазі результати усіх поєдинків заключного ігрового дня турніру:

Матч за 15-е місце. ФК Відрадний-1 м. Київ – «Дунай» – Ізмаїл-2 Одеська обл. – 3:1
Матч за 13-е місце. ДЮСШ №25 – LEGION XXI-2 м. Київ – ФК Відрадний-2 м. Київ – 9:2
Матч за 11-е місце. ДЮСШ-1-БДЮТ м. Червоноград  – «Цитадель» м. Первомайськ – 3:0
Матч за 9-е місце. ФК Інбев – Полісся м. Житомир – Спортлідер+ м. Хмельницький – 5:2
Матч за 7-е місце. ДЮСШ м. Бобровиця Чернігівська обл. – ДЮСШ №25 – LEGION XXI-1 м. Київ – 2:3
Матч за 5-е місце. ДЮСШ м. Бар Вінницька обл. – Лідер ДЮСШ м. Кобеляки Полтавська обл. – 0:3
Матч за 3-є місце. ДЮСШ Тернопіль – «Дунай» – Ізмаїл-1 Одеська обл. – 9:0
Фінал. Освіта ДЮСШ м. Городенка Івано-Франківська обл. – «Явір-Олімп» м. Сміла Черкаська обл. – 1:3

Завершила турнір ж яскрава церемонії нагородження, під час якої абсолютно усі учасники отримали в подарунок сувеніри від організаторів, а переможці, призери та кращі в індивідуальних номінаціях були нагороджені кубками, дипломами та пам’ятними відзнаками.

Найкращими у індивідуальних номінаціях стали наступні гравці:

«Найкращий захисник» – Віталій Миць (ДЮСШ Тернопіль)
«Найкращий гравець» – Олексій Зайченко («Явір-Олімп»)
«Найкращий нападник» – Денис Шайда («ДЮСШ Освіта»)
«Найкращий воротар» – Андрій Шинкарюк («Явір-Олімп»)

На цій урочистій ноті і завершилися наші змагання. До нових зустрічей на футзальних майданчиках!

Джерело - http://www.sokil.km.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.