Черкасская Став відомим розклад другого етапу чемпіонату Черкаської областіУкраинаДруга ліга України. «Княжий Ринок» розгромив «Енергію-2» ЛДУФКАматорыВторая лига. "Мясная Традиция" выходит в плей-оффХарьковскаяХарьков: лучшие голы 9-го тура Кубка СК "Вирта"УкраинаКубок України: анонс матчів-відповідей 1/8 фіналу ПолтавскаяКременчуг - Полтава: матч звезд. АнонсЖитомирЖитомир: он-лайн ключових матчів 13-го туру Вищої лігиОдесскаяОдесса: свято место пусто не бываетИвано-ФранковскАМФІФО: крок до перемогиУкраинаДруга ліга України. "Солтекс" не дозволяє "Руверу" взяти очки (+відео)УкраинаВторая лига Украины. "Локомотив" проходит групповой этап без потерь (+видео)СумскаяСумы: анонс 13-го тура Высшей лиги. 12.02.2017КиевКиев. Анонс сокращенного тураДетиКубок України з футзалу серед юнаків 2006-2007 років народження: «Явір-Олімп» виборює головний трофей!УкраинаВалерій Легчанов: "Якщо чесно, то я не сумую за полем"ЛьвовскаяВідкритий Кубок Львівщини. Команди групи ВВолынскаяВолинь. Анонс. У пошуках свого КубкаУкраинаОфіційно: Асоціація футзалу Хмельниччини висунула кандидатуру Сергія Бабікова на пост президента АФУЧеркассыЧеркащина. Символічні збірні 9 туру у всіх лігахКиевКиев. Вторая лига. Результативность зашкаливает

Волинь. Анонс. У пошуках свого Кубка

Завершення «регулярки» у чемпіонаті Волині немов «підперезало» сезон своєрідним екватором турнірної дистанції. А перед плей-офф командам доведеться позмагатися на чергових етапах Кубків. Рівно половина колективів уже завершила свої виступи на кубковому фронті, а цього тижня ще й відпочиватимуть дитячі ліги. Втім, менш насиченим графік наступних вихідних можна назвати лише за кількістю матчів: можна не сумніватися, що як на майданчику «Арени Спорт», так і на трибунах, буде цікаво та гаряче.

Звичайно, з особливим трепетом любителі футзалу чекатимуть на протистояння команд, які не треба представляти – «Вотранса» та «Надії». Чинні чемпіони області кінцівкою Регулярного чемпіонату як мінімум дещо похитнули свій статус беззаперечних фаворитів усіх волинських змагань. До того ж, підопічні Юрія Волошина першу сходинку Суперліги забезпечили собі як раз у матчі проти найбільш принципового суперника. Тож якщо демарш команди з Локачинського району в рамках чемпіонату ще можна пояснити наявністю раунду плей-офф, то поразка в Кубку означатиме виліт з турніру. Центральне в усіх значеннях протистояння цього тижня розпочнеться о 15-00.
 

Цього сезону подейкують, що за чинних чемпіонів області нічим не гірша їх друга команда, яка окрім перемоги у «регулярці» Вищої ліги в матчі попереднього раунду Кубка Волині у надвидовищному стилі «зняла скальп» із представника елітного дивізіону – «ЛСТМ». Втім, у чвертьфіналі на «Надію-2» чекає серйозний суперник: протягом останніх чотирьох турів чемпіонату «Екоресурси Волині» набрали крейсерський хід. Не втративши жодного очка у цих протистояннях та відвантаживши при цьому у ворота суперників 35 м’ячів, «зелено-чорні» мають всі шанси стати сюрпризом і цього турніру.

Цікавими також повинні стати й інші два чвертьфінали, в яких одна проти одної гратимуть команд з різних дивізіонів. На сенсацію сподіватимуться хлопці з «ПАККО». І недарма – «Волиньагротех» цього сезону вже не раз показував, що проти команд, які можуть організовано захищатися, у нього виникають певні проблеми. Крім того, у кубковому матчі команда з першої ліги має бути у повному кадровому складі, адже дискваліфікації Романа Киценюка та Дениса Рудика поширюються лише на чемпіонат. У іншому ж протистоянні «Вікторія» з Млинова разом з Сергієм Вишневським спробує свої сили проти «Вілії».

Кубок АМФВ буде єдиним і неповторним турніром ігрової неділі. Тут слід виділити протистояння луцьких «Динамо» та «Бренд Груп». Минулого уік-енду «брендівці» героїчно врятували себе від матчів з добре знайомими суперниками у плей-офф Першої ліги. Тепер повторити подвиг вони спробують у кубковому протистоянні. А прямісінько перед цим протистоянням відбудеться дербі команд з Володимир-Волинського району: минулорічні володарі Кубка Волині з «Володимирівки» зійдуться у двобої із земляками з «Зимного». У рамках Другої ліги ще в першому турі сильнішими були саме більш «древні» представники волинського футзалу – 7:2. Як буде цього разу?

Серед інших чвертьфіналів цього турніру досить рівним здається протистояння «Стелли» та «ДжеРоста», причому навряд чи із впевненістю можна поставити на представників вищого за рангом дивізіону. А от «Олімпія» виглядає відчутним фаворитом у майбутній грі проти «Агромату». Втім, кубкові турніри уже не раз доводили – у них можливо все…

Більш ніж цікаві протистояння очікують на глядачів у Кубку Прогресу. Серед них – битва лідерів Четвертої ліги. «Юність» із Млинова завдяки «Бережанці» лише у останньому турі обійшла у таблиці дивізіону «Забіяку», тому й повинна мати своєрідний «зуб» на суперників, тим більше у чемпіонаті команди ще на початку сезону розійшлися «мировою» (2:2). Свої рахунки і у «Рятівника» з «Оликою»: незважаючи на нижчу підсумкову позицію у таблиці, очне протистояння у рамках Третьої ліги рятувальники у суперників виграли (3:2). Повторенье – мать ученья? (с) Відкриватиме чвертьфінальну програму Кубка Прогресу поєдинок команд з районів, які втратили свої головні надії у кубкових турнірах – Ковеля («Козаки») та «Бережанки» з Горохівського району. У іншому протистоянні зійдуться «Сахарадо» та «Модерн-Експо».

Ой бідна та «Юність» з Переспи, проти якої уже три тури шалено заряджаються чи не всі інші команди П’ятої ліги. І у чвертьфіналі Кубка Мрії легше, аніж у попередніх трьох програних матчах чемпіонату, цій команді не буде, адже суперник – беззаперечний лідер останнього за рангом дивізіону – «West side». У цьому поєдинку буде що доказувати обом командам, а виграє той, хто не «перегорить»: суботній футбольний день цей матч завершить о 21-00.

Не менш цікавою буде дуель другої команди П’ятої ліги – «Фіміама» - проти «Дідичів». Закриватимуть програму суботнього ігрового дня ще два матчі Кубка Мрії: «Луцьк» проти другого «Колоса», а також «Tatrafan film» - «Волиньсталь».

Поки інші команди, які уже припинили виступи на другому фронті, готуватимуться вже до баталій на виліт за чемпіонати області, субота та неділя вже потроху готують нас до гарячих емоцій та видовищного футзалу. А взагалі, хотілося б трохи дива – а де йому ставатися, як не в Кубках, чи не так?!

Графік кубкових матчів 1/4 фіналу

11 лютого (субота)


Кубок Мрії 

10.00   Дідичі – Фіміам

Кубок Прогресу

11.00 Козаки – Бережанка
12.00 Сахарадо – Модерн-Експо  

Кубок Волині 

13.00  Надія-2 – Екоресурси Волині  
14.00  Вікторія М - Вілія  
15.00  Вотранс – Надія 
16.00  Волиньагротех – ПАККО  

Кубок Прогресу

17.00 Юність М – Забіяка 
18.00 ФК Олика – ФК Рятівник    

Кубок Мрії 

19.00 ФК Луцьк – Колос-2 
20.00 Tatrafan Film – Волиньсталь  
21.00  West Side – Юність П  

12 лютого (неділя)

Кубок АМФВ 

14.00  Агромат – Олімпія  
15.00  ФК Зимне – Володимирівка Ветеран
16.00  Бренд Груп – Динамо 
17.00  Стелла – ДжеРост  

Джерело - http://amfv.com.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.