Турниры“Кубок СВОБОДИ-2017”: календар матчів турніруОстальной мирРогачов і Золотухін поповнили ВРЗЭкстра-лигаДзюба возвращается в Инбев-НПУЭкстра-лигаЛитвиненко звали в Словению, но пока игрок остается в Украине свободным агентомОстальной мирЕвгений Змысля - новичок МФК «Лидсельмаш»ЛьвовскаяГранд-ліга Львова: друга перемога «Спільноти» (+ відео)ХарьковскаяЛучшие голы 6-го тура 13-го Кубка ХарьковаТурнирыКубок СВОБОДИ: як це булоТурнирыКубок на призы Водяна 2017. День 4. АРПИ - победитель Кубка Водяна!Первая лига Олег Мірошник - третій новачок "Епіцентру К Авангард"ТурнирыДмитро Камеко: «Ми не побачили здорового глузду у системі розіграшу турніру»Остальной мирДмитрий Клочко переходит в "Витэн"Украина Срочно нужна помощь Игорю Маржановскому!ТурнирыКубок СВОБОДИ-2017: підсумки жеребкуванняВинницкаяТак забивают в Виннице! Гол пяткой от Александра ТарасюкаОстальной мир По следам Локомотива: по ком звонит колокол, а по кому уже отзвонилТурнирыКубок на призы Водяна 2017. День 2. ИтогиЭкстра-лигаРоман Ковальчик: «Цілеспрямовано готуємося до Кубку Свободи»ВинницаФутбольний Тиждень. Випуск 255 від 02/08/2017ТурнирыLIVE. Футзал. Кубок на призы Водяна 2017. Он-лайн. День 2

Офіційно: Ярослав Писько та Василь Зінич — гравці «Енергії»

Ярослав Писько та Василь Зінич сьогодні офіційно стали гравцями львівської «Енергії».
 

Перед цим новачки прийшли два цикли передсезонної підготовки разом з командою — тренувальні збори у Львові та Шацьку.

Ярослав Писько (22.05.1986 р. н.) вже виступав у складі «Енергії» в сезонах 2008/09 та 2014/15. До цього він захищав кольори однієї з кращих футзальних команд Львівщини «Княжий ринок», з якою у минулому сезоні став срібним призером Другої ліги Чемпіонату України, а також «Галицької здоби».

Крім цього, в активі Ярослава Писька перше місце у Аматорській футзальній лізі України разом з волинською командою «Надія» (Хорів) та виступи у складі футбольної команди «Демня» — однієї з найсильніших аматорських команд Львівщини, яка цього року у Кубку України вже подолала дві професійні команди: «Дніпро» та «Полісся».

Василь Зінич (12.02.1993 р. н.) до приходу в «Енергію» захищав кольори футзальної команди з когорти кращих на Львівщині «Бастіон» під керівництвом досвідченого наставника Романа Коріня, якого вболівальники пам’ятають  ще за  виступами у відомій у свій час команді «Львівська пивоварня». А розпочинав свій футзальний шлях Василь Зінич у «Кардиналі», який в той час базувався у Львові.

Переговори з іншими потенційними новачками для підсилення команди ще тривають. Стежте за новинами на нашому сайті. 

Зараз львівські енергетики повернулись з тренувального збору у Шацьку і готуються до сезону у Львові в Палаці спорту «Галичина». А наступного тижня вирушають на  футзальний турнір «Кубок Свободи», який відбудеться з 16 по 19 серпня у місті Хмельницькому.

Джерело - Прес-служба СК «Енергія»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.