Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Плей-офф. 1/2 фіналу. LIVE!Вторая лигаХарківський «Гепард» – переможець чемпіонату України серед команд Другої лігиБеларусьБеларусь-2020/21. Тур 21. LIVE!Сборная УкраиныВіталій Одегов: «Кістяк юнацької збірної є, інші люди в ній навряд чи з’являться»Друга ліга України 2020/21. 1/2 фіналу. «Яско» і «Гепард» зійдуться у фіналіЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу. «ХІТ» – «Ураган». АнонсДетский футзал«Олімпія-Дніпро» із Дніпра – володар Кубку України U-10Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. 1/4 фіналу. Дві драми і дві серії пенальтіРоссияГригорий Иванов: «Нам еще предстоит выявить чемпиона»ИталияКубок Италии-2020/21. Финал восьми. LIVE!Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Вінниччина. «ЯСКО» вдруге поспіль святкує перемогуРоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Матчи 11-го тура. LIVE!Ассоциация футзала УкраиныРегресс футзала в Украине. Часть 2. Деятельность АФУВторая лигаДруга ліга 2020/2021: напередодні Фіналу восьми (частина 2)Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу. «Енергія» – «Продексім». АнонсВторая лигаДруга ліга України 2020/21. 1/4 фіналу. «Любарт» (Луцьк) – «Нікма» (Запоріжжя)ПортугалияПортугалия-2020/21. Лучшие голы 29-го тураКиевВиктор Цой: «Хотелось бы успеть поиграть под руководством Косенко и Гончаренко — их результаты говорят сами за себя»РоссияАндрей Батырев: «Мечтаю выйти на площадку вместе с сыновьями»Экстра-лигаЮрий Савенко: «Продэксим» выиграл Кубок Украины за счёт сплоченности команды и желания взять этот трофей»

Друга ліга України 2020/21. 1/8 фіналу. «Сервіт» (Київ) – «In.IT» (Львів). Анонс

Чемпіони Києва і Львова зійдуться в 1/8 фіналу Другої ліги України з футзалу


3 квітня

12:30. «Сервіт» (Київ) – «In. IT» (Львів)
Арбітри:
Р. Гейло, Ю. Бабушкін (обидва – Біла Церква)
Спостерігач арбітражу: Р. Хоботов (Київ)

Підопічні Олега Шайтанова розпочинають свій шлях в Другій лізі України провівши два максимально потужні сезону. В сезоні 2019/20 команда «СЕРВІТ» змогла виграти Першу лігу Києва, а вже в сезоні 2020/21 тріумфувала у найсильнішому дивізіоні столиці – Вищій лізі. Можна сказати, що підопічні Олега Шайтанова демонстрували дуже якісну гру, а запорукою успіху стала надійна гра Дєнюжкіна та відмінний розіграш 5-го польового в критичних ситуаціях. Столичні футзалісти готові до нового виклику і за своїм підбором виконавців спокійно могли б заявитись у Кубок України, але після підвищення у класі вирішили зосередитись на чемпіонаті і здобули максимальний результат. В заявці «Сервіту» багато гравців, котрі свого часу грали на найвищому рівні і знають що таке всеукраїнські змагання, що таке Екстра-ліга та гучні перемоги. Саме тому підопічні Олега Шайтанова зроблять все можливе, щоб в першому матчі на рідній арені здобути позитивний результат.
 

З іншого боку команда «In.IT» тріумфувала на Львівщині і з гарним настроєм їде в столицю. Підопічні Андрія Федюка сезон 2020/21 можуть занести собі в актив, адже здобули Кубок Львівщини, а також встигли стати чемпіонами львівської зони Другої ліги. Варто зазначити, що Андрій Федюк виконує функції граючого тренера і прекрасно справляється з двома задачами одночасно, встигаючи відзначатись результативними ударами та давати настанови своїм підопічним. Окремої уваги заслуговує той фактор, що по завершенні чемпіонату Ростислав Грицків став найкращим воротарем турніру, а Андрій Федюк здобув нагороду найкращого тренера  і гравця. Можна сказати, що вдалось виконати все задумане, а зараз команду «In.IT» чекає виклик на всеукраїнських змагання. Звичайно, це велика відповідальність і зовсім інший рівень, але львів’яни готові та налаштовані більш ніж рішуче, щоб проявити себе в столиці у першому матчі 1/8 фіналу Другої ліги України.

Стосовно прогнозу поєдинку, то шанси на успіх оцінюємо як рівні. Звичайно, у команди «Сервіт» буде перевага рідної арени, але в першу чергу важливо зіграти у свою гру та спробувати здобути комфортний результат, оскільки доля двухматчевого протистояння вирішиться у Львові. Натомість підопічні Андрія Федюка налаштовані більш ніж рішуче, тому на нас очікує справжнє свято футзалу у столиці. Саме тому бажаємо командам продемонструвати свій максимум і нехай переможе найсильніший!

Олег Шайтанов, головний тренер команди «СЕРВІТ»

– Що можете сказати про суперника в рамках 1/8  фіналу?


– Все участники финального этапа Второй лиги – это чемпионы своих городов и этим всё сказано. «In.IT» представляет город Львов, а это город с большими футзальными традициями, поэтому мы готовимся к хорошим играм с этой командой.

– В яких кондиціях перебуває Ваша команда по завершенні чемпіонату?

– Наша команда успешно провела окончание чемпионата. Настроение, естественно, у команды позитивное и готовимся к предстоящим играм в обычном режиме.

– Які сильні сторони «In.IT» можете відзначити?

– Это хорошая дисциплинированная команда у которой есть лидер - это одна из легенд украинского футзала.

– Як святкували чемпіонство?

– Чемпионство командой не праздновали. Праздновать будем уже по окончании футзального сезона.

Джерело - ФФзК

Уже цієї суботи о 12:30 в спорткомплексі «КПІ» на львів‘ян очікує виїзний матч проти київського «Сервіта».

Для фанатів футзалу зі стажем діючі гравці столичного клубу добре відомі. Насамперед своїми виступами у попередніх сезонах екстра-ліги. Ба більше, тренер киян Олег Шайтанов паралельно очолює жіночу збірну України, тому досвід виконавців - головна обойма в рукаві наставника.

За підсумками чемпіонату Києва саме «Сервіт» став переможцем відбіркового етапу Другої ліги, хоча як і майбутній опонент зі Львова зробив це цілком заслужено. У 18 поєдинках Атаманенко і компанія здобули 14 перемог, а сам Вадим з 13-ма точними ударами став найкращим бомбардиром команди. Ще два поєдинки підопічні Шайтанова звели до нічийних результатів та стільки ж разів поступились конкурентам.

Однозначно ще одна сильна сторона «Сервіта» - гра в п‘ять польових гравців, яка не один раз рятувала киян від поразок. З іншої сторони цифри в паспорті уже беруть своє. Середній вік команди більше 33-ох років, тому Андрію Федюку та «in.IT» слід на це звернути увагу.

Джерело - АФЛ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.