Чемпионат ЕвропыУкраїнська бригада арбітрів працюватиме на матчі основного раунду відбору Євро-2022Сборная УкраиныЗбірна України зіграє обидва відбіркові матчі до Євро-2022 із Данією у ЗапоріжжіЭкстра-лигаВалентин Бондарь: «Как-то «швырнули» мужика на цистерну солярки, но мы за эти деньги поступили как робингуды»Первая лига Юрій Іванишин: «Я маю можливість працювати пліч-о-пліч з українським Пепом Гвардіолою»Чемпионат ЕвропыСергей Скорович: «Задача – выйти на Евро с первого места»Сборная УкраиныОлександр Косенко: «Ми летимо на один матч, тож, у складі збірної до Албанії вирушить двоє голкіперів»ЛьвовскаяРостислав Грицків: «Коли старші гравці в квадраті «вмикають бразильців», мені потрібно брати тайм-аут»КиевОлександр Репеха: «Заявитися в Першу лігу України на сьогоднішній день не проблема, але її нема»БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 12. Бенефис Тараса Королишина в юбилейном матчеФутзал в миреFutsalplanet Awards-2020: Феррао, Ігіта, Амандінья, Леозіньо знову найкращіБеларусьОглашен список кандидатов в сборную Беларуси на поездку в ВенгриюВторая лигаВолодимир Іляш: «У нас зараз підібрався такий колектив, що є всі шанси стати переможцями Другої ліги України»Чемпионат ЕвропыСборная Казахстана не полетела в ИзраильБельгияЧемпионат Бельгии отмененЛига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів-2020/21: стали відомі дата і час проведення матчу «Мовістар Інтер» – «Продексім»Сборная УкраиныОлександр Косенко: «Від УЄФА надійшла пропозиція все-таки зіграти матч з Данією і поки що не зараховувати їм поразку»Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Львівщина. Огляд 7 туруЭкстра-лигаІван Скіцко подав у відставку з посади головного тренера АФФК "Суми"Лига чемпионов УЕФАКака: «Самая большая эмоция была, когда узнали, что сыграем дома»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 17 тур. Хроніка пікіруючого «Кардиналу-Рівне»

Друга ліга України 2020/21. Львівщина. 2 тур. «Ураган-3» здобуває третю перемогу

"Дракони" святкували впевнену перемогу


Героєм стартових хвилин перенесеної зустрічі став голкіпер "DevPlanet" Денчук, який добряче попрацював у рамці після випадів Лейб'юка та Ткачука, а також потужного удару Онуфрака. На екваторі тайму "дракони" все ж добилися свого - гарматний постріл від капітана Британа став недосяжним для голкіпера і відкрив лік голам у матчі. Могли подвоювати рахунок і Баланик з тим же Британом, але знову надійно відіграв Денчук. "Планетарні" натомість в першому таймі обмежились напівмоментами біля воріт Гуйвана, тож команди пішли відпочивати за мінімальної переваги франківців - 0:1.

Другий тайм розпочався з двох нагод у львів'ян, яким в завершальній атаці бракувало точності. Франківці відповіли дальніми ударами від Негели та Онфурака, з якими впорався голкіпер, а Петросюк, опинившись віч-на-віч з Денчуком, пробив повз рамку. Далі більше - Британ та Ткачук "обстріляли" каркас воріт, а дальній удар від Баланика прийняв на себе голкіпер. Як це не парадоксально, але знову забити "драконам" вдалось в середині тайму. Це Петросюк після пасу від Онуфрака сповна реабілітувався за промах в дебюті - 0:2. Та на цьому "дракони" й не думали зупинятись - найближчими до взяття воріт були Онуфрак, постріл якого струсонув поперечку і Ткачук, який програв ближню дуель Денчуку. Наприкінці матчу наставник "планетарних" Євген Москвін перейшов на гру з п'яти польовим, за що дуже швидко поплатився - Британ зі своєї частини майданчика вразив порожні ворота і підбив остаточні 0:3 на користь "Урагану-3"

"DevPlanet" Львів - "Ураган-3" Івано-Франківськ - 0:3 (0:1)
Голи:
Британ (7, 28), Петросюк (23).
"DevPlanet": Денчук (в) - Рибянов, Фролов, Ленько, Сікач - Павлів, Савін, Мацик, Чубай, Кіт - Бондар (в), Кобрин (в). Головний тренер: Євген Москвін.
"Ураган-3": Гуйван (в) - Британ (к), Баланик, Бессонов, Ткачук - Лейб'юк, Бельбас, Сенюк, Онуфрак, Негела, Петросюк - Хомяк (в). Головний тренер: Юрій Іванишин.

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"

«DevPlanet» - «Ураган - 3» - 0:3
Голи:
Британ А. 7, 28 хв., Петросюк С. 23 хв.

У перенесеному матчі другого туру команда з Івано-Франківська завдяки своїй наполегливості перемогла аутсайдера турнірної таблиці. 

З перших хвилин гри ніхто не побіг стрімголов відкривати рахунок. То одні, то інші чекали на помилку. На жаль, львів‘яни її допустили першими. На екваторі тайму Андрій Британ застав зненацька кіпера господарів і ударом від стійки воріт вивів «драконів» вперед - 0:1. Пропущений м‘яч став легким нокдауном для підопічних Євгена Москвіна. Як не намагались гравці «DevPlanet» до перерви зрівняти рахунок та їх спроби виявились марними.

Після відпочинку гості не збавили швидкостей та завдяки високому пресингу змусили суперника помилятись ще більше. Інтригу в поєдинку до середини другого тайму збергіав Антон Денчук. Яскраві сейви юного воротаря давали надію для господарів поки до справи не взявся Петросюк. На 23 хвилині Святослав подвоїв перевагу для «драконів» - 0:2. У заключний відрізок матчу «DevPlanet» пішов у ва-банк. Гра з п‘ятим польовим також не принесла дивідендів. Більше того дублери «Урагану» забили втретє. Крапку в грі своїм дублем поставив Британ. 

Завдяки перемозі команда Юрія Іванишина піднялась на першу сходинку, яку тепер розділяє разом з «Avenga» та «in.IT».

Джерело - АФЛ
 


Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.