КазахстанИгита: «У меня отступные в миллион долларов, никто не хочет платить эту сумму»Ассоциация футзала УкраиныУкраїна зменшить фінансування футзалу на 2021 рікВолынскаяДруга ліга України 2020/21. Волинь. Огляд 1-6 туруЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 16 тур. LIVE!Женский футзалКсенія Гриценко, Ірина Дубицька і Юлія Костюк – претендентки на звання найкращої футзалістки 2020 року у рамках премії «Футбольні зірки України»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. Отборочные матчи. LIVE!ЭстонияЭстония-2020/21. Тур 9. LIVE!Экстра-лигаТвердий поступ Олександра ДичукаЭкстра-лигаАндрій Цілик залишає АФФК «Суми»Лига чемпионов УЕФАВиктор Тарчило: «Нам попался очень тяжёлый соперник»Казахстан«Переезд в Бундеслигу откладывается, но не отменяется». Арнольд Кнауб остаток сезона проведет в «Актобе»Футзал в миреХоссейн Тайеби: «Я бы не добился успеха без поддержки своих партнеров и тренеров»ИспанияСанти Басиле – новый игрок «Футбол Эмоушен Сарагоса»ПортугалияПортугалия-2020/21. Лучшие голы 19-го тураФутзал в миреАлександр Прядко: «Особых иллюзий на матчи с Украиной датчане не питают»КазахстанИгита: «Разумеется, я настроен стать лучшим и в шестой раз, однако предпочел бы выиграть Лигу чемпионов»Экстра-лигаСтартувало голосування за Найкращого футзаліста України 2020 рокуИталияИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 17-го тураФутзал в миреМьянма ищет тренера сборнойЧемпионат ЕвропыУкраїнська бригада арбітрів працюватиме на матчі основного раунду відбору Євро-2022

Друга ліга України 2020/21. Львівщина. 2 тур. «DevPlanet» – «Ураган-3». Анонс

Хто вийде сухим з ополонки?


Вівторок. 19 січня
Палац спорту «Галичина»
Початок - 19:30

Сьогодні на футзальну спільноту очікує перенесений матч другого туру. В місто Лева завітає постійний гість з Івано-Франківська. Матч між «DevPlanet» та «Ураганом - 3» мав відбудитись ще наприкінці листопада, однак через участь останніх в кубку України поєдинок довелось перенести.

З того часу кожен зібрав достатню кількість інформації, аби зрозуміти, хто чого вартий. Ситуація в турнірній таблиці показує, що станом на сьогодні за втраченими очками «дракони» в числі найкращих, а їх львівський опонент з нулем у скарбничці став легкою здобиччю для інших учасників змагань.

Головною інтригою у цій дуелі може стати фактор присутності на тренерському містку Євгена Москвіна. Як знаємо, останній тренує «DevPlanet», а як гравець захищає кольори «Avenga», котра до слова разом з «in.IT» розділяють першу та другу сходинки чемпіонату. Перемога дозволить «Урагану-3» наздогнати лідерів, але для цього потрібно не спіткнутися об завтрашнього суперника.

Джерело - АФЛ

У вівторок, 19-го січня, франківський "Ураган-3" у Львові зіграє перенесений матч 2-го туру Другої ліги проти "DevPlanet". Матч відбудеться без глядачів у Палаці спорту "Галичина" і розпочнеться о 19:30. 

Після більш ніж двотижневої паузи футзалісти "Урагану-3" повертаються до гри - команда Юрія Іванишина проведе перенесений матч проти львівського "DevPlanet", який мав відбутись ще наприкінці листопада, та у зв'язку з участю "драконів" у Кубку України був відтермінований. Протистоятиме франківцям наразі остання команда турнірної таблиці львівської зони, яка ще не набирала очок в поточному сезоні. Та, як відомо, "поранений звір - вдвічі небезпечніший", тож завтра на майданчику Палацу спорту "Галичина" буде по-футзальному гаряче. Додасть інтриги протистоянню і той факт, що керує діями львів'ян наддосвідчений Євген Москвін, знаний виступами за низку львівських клубів, серед яких "Енергія" і "Тайм".

Шанувальники футзалу зможуть переглянути поєдинок у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу Львівщини. Початок о 19:30. Вболіваємо за "драконів" разом!

"DevPlanet" Львів – "Ураган-3" Івано-Франківськ
19 січня. Друга ліга, 2 тур. м. Львів, Палац спорту "Галичина" - 19:30.

Пряма трансляція:
 

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.