РоссияСергей Абрамов: «Красивые голы – это наша импровизация, а не домашние заготовки»БразилияФалкао: «Фалкао – первый, Фалкао – второй, Маноэл Тобиас – третий»БразилияАллан: «Мечтаю попасть на чемпионат мира»БразилияВандер Кариока возвращается на площадкуКазахстанБиржан Оразов: «Лично я против натурализации. Лучше, чтобы играли местные пацаны»Испания«Барса» расстанется с тремя лидерами по окончании сезона-2020/21Италия«Италсервис Пезаро» – чемпион Италии-2020/21Испания«Бурела»: Ривера уходит, Рикер приходитСборная УкраиныЗбірна України (U-19) завоювала бронзові нагороди турніру «Futsal Week», Ткачук і Дичук у символічній збірнійКазахстанБиржан Оразов: «Хотелось бы попробовать себя в топ-чемпионатах, деньги тут не влияют»МолдоваВ’ячеслав Кожем’яка перейшов в «Балкан Фармасьютікалс»БеларусьБеларусь-2020/21. Высшая лига. Плей-офф. Финалы. LIVE!Сборная УкраиныЮнацька збірна України (U-19) боротиметься за бронзові нагороди на турнірі «Futsal Week»Россия«Синара» – чемпион России-2020/21!ИспанияМигель Андрес: «Самое важное, чему я научился – это честность, порядочность, трудолюбие и страсть к делу, которым я занимаюсь»Футзал в миреМФК «Байтерек» пополнился Салимбаевым и БайзаковымЖенский футзалНаталия Митрофанская: «Хочу оставаться в футзале, добиться в нем многого и вернуться в сборную»РоссияГабриэл: «В предстоящих матчах главное – дисциплина»ИталияМарсио Браншер: «Мне очень нравится играть, но я также люблю тренироваться»ГерманияПётр Шаталин: «Сомневаюсь, что в первый сезон Бундеслиги немецкие команды будут повально скупать легионеров»

Руслан Мірзаєв: «Поєднувати зал і футзал вдається без проблем»

Інтерв'ю із воротарем львівського "in.IT", що виступає у львівській зоні Другої ліги України


ПІБ: Руслан Русланович  Мірзаєв
Дата народження: 04.12.1993
Ігровий номер: 1

— Як охарактеризуєш одним словом команду "in.IT"?
— Космонавти, як дехто каже (посміхається).

— Пам'ятаєш, як приєднався до команди, бо ти в ній вже не один рік?
— Пам’ятаю. Приєднався до команди 2016 року, коли грали на турнірі Відкритий Кубок Львівщини.

— Яка для тебе найбільш пам'ятна гра за команду?
— Напевно, фінал проти "Меркурія" у тому кубку. Я хоч і не грав, але емоції зашкалювали. І фінал проти "Бастіона" в товариському кубку до Дня незалежності цього літа.

— Порахували статистику і вирахували, що ти головний блогер в команді. Що скажеш про командну сторінку?
— Дуже цікава і позитивна сторінка.

— В команді по "біцусі" тобі немає рівних. Як вдається поєднувати футзал і тренажерний зал?
— Поєднувати футзал і зал вдається без проблем. Головне, щоб часу вистачало.

— Як оціниш виступи команди в перших трьох турах?
— Хотілося б набрати максимум очок. Сподіваюсь, що далі будуть лише перемоги

— Хто твій улюблений гравець футзалу, на якого рівняєшся?
— Подобається гра воротаря "Кайрата" Ігіти. Він дуже класно грає як на лінії, так і при розіграші п’ятого польового.

— Як оціниш перспективи команди на сезон 2020/21 у Другій лізі України?
— Завдання на сезон перше місце, тому що з нашим президентом Андрієм Задорожним і тренером Андрієм Федюком по-іншому й бути не може (посміхається). Будемо намагатись всі його ідеї і бачення гри реалізувати на футзальному майданчику.

Джерело - Futsal Team "in.IT"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.